Reakcia šéfa Stella centra pre Omédiách.com na obvinenia Expresu

25.09.2013 09:41 | Tlačové správy | Stella centrum

Stella centrum, ako najstarší odborný dopravný servis na Slovensku, sa za 17-rokov svojho pôsobenia s tak sofistikovane pripravenou antikampaňou ešte nestretol.

Preto by sme si dovolili dôrazne upozorniť najmä na to, že Fun rádio a Rádio Anténa Hitrádio, ktorým informácie tiež sprostredkúvame sú v tejto súvislosti spomínané bez akéhokoľvek ich pričinenia, či spoluviny. Mrzí nás, že aj napriek výraznej podpore bezplatnej pomoci motoristom, sa stali jej účastníkmi.
Marketingovo dôsledne pripravenú kampaň by sme azda mohli chápať aj ako pokus rádia Expres zneužiť Stella centrum na nepriamy útok proti silnejúcej mediálnej konkurencii, ktorá mu vďaka kvalitnejšiemu dopravnému spravodajstvu začína „šliapať na päty".
Uvádzané informácie (ktoré boli cielene publikované na verejne prístupných internetových stránkach Expresu, a ktoré k nám boli nahlásené od neregistrovaných informátorov), náš redakčný systém zaradil medzi menej závažné a tie, ktoré nie je potrebné ešte následne geograficky a faktograficky preverovať. Preto sme sa rozhodli inovovať náš systém, ktorý opätovne overuje hlásenia u nás zatiaľ neregistrovaných informátorov tak, aby sme mohli ešte lepšie slúžiť slovenským vodičom.
Chceli by sme zdôrazniť skutočnosť, že pri našej dlhoročnej korektnej komunikácii s políciou, hasičmi, záchranármi, vodičmi a hlavne rozhlasovými stanicami sa spoločne s nimi už roky snažíme iba o udržanie plynulej premávky na preplnených a neraz veľmi nebezpečných slovenských cestách.
Stella centrum sa nechce zaoberať praktikami určenými pre dosiahnutie zvyšovania počúvanosti, ktorá má za cieľ rádiu zabezpečiť čo najväčšiu časť z balíka peňazí určených pre inzerciu. Aj preto Stella centrum nikdy nebude zámerne klamať motoristov a nebude sa snažiť o vykonštruované očierňovanie ostatných dopravných servisov, ktorým by mohlo iba viac komplikovať zložitú dopravnú situáciu na Slovensku.
Mgr. Viliam Brtáň, riaditeľ Stella centra dopraných informácií

Za hackerstvo a za klamstvá o teroristoch hrozia mužovi štyri roky väzenia

Muž čelí obžalobe zo šírenia poplašnej správy spočívajúcej v tom, že v Česku zaútočia teroristi.

Chcete si požičať kolobežku, bicykel alebo zavolať si taxík cez mobilnú aplikáciu? Tieto tipy pomôžu mať peniaze v bezpečí

Objednať si odvoz, prípadne požičať si bicykel alebo kolobežku je bežné v zahraničí, ako aj na Slovensku. Tieto nové formy prepravy využívame počas dňa, ale napríklad aj na dovolenke v cudzine.

Rektor navrhol, aby vysoké školy kúpili denník Lidové noviny

Rektor Českého vysokého učení technického (ČVUT) v Praze Vojtěch Petráček navrhl, aby se vysoké školy složily a koupily Lidové noviny ze skupiny Mafra, která patří Agrofertu.

Kaczyński obvinil zahraničné médiá, že sa miešajú do volieb

Šéf poľskej vládnej strany Právo a spravodlivosť (PiS) Jaroslaw Kaczyński obvinil zahraničné médiá z toho, že sa pred nadchádzajúcim druhým kolom hlasovania o budúcom poľskom prezidentovi miešajú do volieb.

Škoda Auto Slovensko má nového šéfa marketingu

Od júla 2020 nastáva zmena v top manažmente spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Domček deduška Večerníčka zrekonštruujú a premiestnia (VIDEO)

Očakávaná obnova a rekonštrukcia národnej kultúrnej pamiatky známeho domčeka deduška Večerníčka sa začala 6. júla 2020.

O2 poľudštilo svoju zákaznícku linku. Od prvého momentu sa s vami bude rozprávať zamestnanec linky a nie automat (VIDEO)

O2 sa rozhodlo radikálne zmeniť zážitok, s akým sa zákazník najčastejšie stretáva pri volaní na zákaznícke linky. Preto v týchto dňoch pristúpilo k vypnutiu prednahratých hlášok, ktoré slúžili na navigovanie zákazníka a prináša priame spojenie so zamestnancom zákazníckej linky  už od začiatku hovoru. Zákazník tak po novom nebude musieť počúvať vopred nahraté dlhé zoznamy možností ani zadávať žiadne čísla v menu, ale hneď po vytočení čísla 949 je privítaný a spojený s najbližším voľným asistentom.

Začal proces, v ktorom herec Depp žaluje bulvárny denník

S čiernou šatkou zakrývajúcou ústa a nos dnes prišiel na súd v Londýne hrdina Pirátov z Karibiku a hollywoodsky herec Johnny Depp.

VÚB banka má novú kampaň s Petrou Polnišovou aj Evou Večerovou (VIDEO)

VÚB banka začiatkom júla spustila novú kampaň s názvom „Čo je v rodine to sa počíta“, ktorá sa odohráva v prostredí rodiny a susedov.

EÚ musí bojovať s nenávisťou na internete spoločne, povedala podpredsedníčka EK

Európska únia potrebuje záväzné spoločné pravidlá, ktoré by prinútili internetové sociálne siete aktívne bojovať proti nenávistným prejavom a zároveň rešpektovať slobodu prejavu.