Foto: Best FM Foto: Best FM

Best FM: Popoludnie s Evou Peterovou!

26.09.2013 10:20 | Tlačové správy | Best FM

Best FM opäť rozširuje svoje vysielanie a moderátorský tím. Od októbra sa rozrastie o Evu Peterovú. Eva bude moderovať na Best FM popoludňajšiu show „Popoludnie s Evou Peterovou". V popoludňajšom vysielaní sa objaví už v utorok, 1. októbra 2013.

„Som rád, že sa nám kontinuálne darí rozširovať programovú ponuku. S Evou Peterovou prichádza moderátorka, ktorá má dlhoročné skúsenosti so slovenským éterom, a ktorá má svojich poslucháčov. Verím, že Eva vytvorí pre našich poslucháčov atmosféru, ktorá ich zrelaxuje po náročnom pracovnom dni", povedal manažér rádia Best FM Richard Dírer.
Eva Peterová začínala s moderátorskou kariérou v rádiu Flash. Bolo ju počuť aj v rádiu Okey a neskôr aj vidieť v Slovenskej televízii. Pracuje aj pre vydavateľstvo Ringier Axel Springer.
Moderované popoludnie bude rádio Best FM vysielať každý pracovný deň od 15:00 do 19:00. Súčasťou „Popoludnia s Best FM" budú okrem kvalitnej hudby, najmä z rokov 80-tych, aj pravidelné rubriky napríklad „Retro", „Žitovný štýl" alebo „Je to pravda?". Samozrejme, že nebudú chýbať ani aktuálne správy každú pol hodinu ako aj informácie o počasí a z dopravy.
Rozšírenie vysielania je súčasťou ďalšej fázy zmien Best FM. Prichádza na rad po rozšírení vysielania Best FM o ďalšie lokality. Zároveň je aj súčasťou plánovaného rozšírenia programovej ponuky na Best FM.
Rádio Best FM je založené na koncepte aktuálneho spravodajstva a kvalitnej hudby. Vysiela v Bratislave, Trnave, Žiline, Banskej Bystrici, v Košiciach, Prešove a na Záhorí.

Skúma mysle psychopatov. A má nový prípad

Neurologička, staršia zvláštna agentka Sayer Altairová, skúma mysle psychopatov. Po strelnom zranení je konečne zase v teréne. Do služby ju povolali, keď agent FBI vo voľnom čase pri prechádzke so psom špeciálne vycvičeným na hľadanie mŕtvol spadol do jaskyne plnej ľudských kostí...

Trump potvrdil, že USA vykonali kybernetický útok proti ruskej dezinformačnej agentúre

Americky prezident Donald Trump prvýkrát potvrdil, že Spojené štáty v roku 2018 vykonali kybernetický útok proti ruskej Agentúre pre výskum internetu (AII).

Za hackerstvo a za klamstvá o teroristoch hrozia mužovi štyri roky väzenia

Muž čelí obžalobe zo šírenia poplašnej správy spočívajúcej v tom, že v Česku zaútočia teroristi.

Chcete si požičať kolobežku, bicykel alebo zavolať si taxík cez mobilnú aplikáciu? Tieto tipy pomôžu mať peniaze v bezpečí

Objednať si odvoz, prípadne požičať si bicykel alebo kolobežku je bežné v zahraničí, ako aj na Slovensku. Tieto nové formy prepravy využívame počas dňa, ale napríklad aj na dovolenke v cudzine.

Rektor navrhol, aby vysoké školy kúpili denník Lidové noviny

Rektor Českého vysokého učení technického (ČVUT) v Praze Vojtěch Petráček navrhl, aby se vysoké školy složily a koupily Lidové noviny ze skupiny Mafra, která patří Agrofertu.

Kaczyński obvinil zahraničné médiá, že sa miešajú do volieb

Šéf poľskej vládnej strany Právo a spravodlivosť (PiS) Jaroslaw Kaczyński obvinil zahraničné médiá z toho, že sa pred nadchádzajúcim druhým kolom hlasovania o budúcom poľskom prezidentovi miešajú do volieb.

Škoda Auto Slovensko má nového šéfa marketingu

Od júla 2020 nastáva zmena v top manažmente spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Domček deduška Večerníčka zrekonštruujú a premiestnia (VIDEO)

Očakávaná obnova a rekonštrukcia národnej kultúrnej pamiatky známeho domčeka deduška Večerníčka sa začala 6. júla 2020.

O2 poľudštilo svoju zákaznícku linku. Od prvého momentu sa s vami bude rozprávať zamestnanec linky a nie automat (VIDEO)

O2 sa rozhodlo radikálne zmeniť zážitok, s akým sa zákazník najčastejšie stretáva pri volaní na zákaznícke linky. Preto v týchto dňoch pristúpilo k vypnutiu prednahratých hlášok, ktoré slúžili na navigovanie zákazníka a prináša priame spojenie so zamestnancom zákazníckej linky  už od začiatku hovoru. Zákazník tak po novom nebude musieť počúvať vopred nahraté dlhé zoznamy možností ani zadávať žiadne čísla v menu, ale hneď po vytočení čísla 949 je privítaný a spojený s najbližším voľným asistentom.

Začal proces, v ktorom herec Depp žaluje bulvárny denník

S čiernou šatkou zakrývajúcou ústa a nos dnes prišiel na súd v Londýne hrdina Pirátov z Karibiku a hollywoodsky herec Johnny Depp.