Best FM: Rána budú od októbra dlhšie!

Rána s Best FM budú dlhšie. Od 1. októbra 2013 rádio Best FM predlžuje rannú show „Dobré ráno s Ďurom Šimkom" o hodinu. Ranná show sa bude ponovom vysielať každý pracovný deň od 6:00 do 10:00.

 

 

„Predlžením rannej show o hodinu reagujeme na požiadavky poslucháčov, ktoré korešpondujú s našim cieľom zvýšiť informačný servis vo vysielaní. Vysielaním „Dobrého rána s Ďurom Šimkom" až do 10:00 chceme zvýšiť interaktivitu medzi rádiom Best FM a našimi poslucháčmi," povedal manažér rádia Best FM Richard Dírer.

Moderované ráno bude rádio Best FM ponovom vysielať každý pracovný deň od 6:00 až do 10:00. Moderovanie zostáva pod taktovkou skúseného moderátora slovenského éteru Ďura Šimka. Súčasťou rannej show budú okrem kvalitnej hudby, najmä z rokov 80-tych, aj pravidelné rubriky napríklad „Presilovka", „Súboj titanov" alebo „Retro". Samozrejme, že nebudú chýbať ani aktuálne správy každú pol hodinu ako aj informácie o počasí a z dopravy.

Predlženie moderovaného rána prichádza na rad spolu so spustením popoludňajšieho vysielania „Popoludnie s Evou Peterovou", rovnako od 1. októbra 2013, ako aj s plánovaním rozšírením pokrytia signálom rádia Best FM o ďalšie lokality. Obaja moderátori, Eva Peterová a Ďuro Šimko, sa v éteri rádia Best FM stretnú už v pondelok, 30. septembra 2013, v rannom vysielaní, aby sa spoločne prihovorili poslucháčom a odpromovali novinky vo vysielaní rádia Best FM.

Rádio Best FM je založené na koncepte aktuálneho spravodajstva a kvalitnej hudby. Vysiela v Bratislave, Trnave, Žiline, Banskej Bystrici, v Košiciach, Prešove a na Záhorí. Best FM nájdete aj na www.bestfm.sk a na facebookovskej fanpage www.facebook.com/BestFM.sk