Best FM: Rána budú od októbra dlhšie!

27.09.2013 09:31 | Tlačové správy | Best FM

Rána s Best FM budú dlhšie. Od 1. októbra 2013 rádio Best FM predlžuje rannú show „Dobré ráno s Ďurom Šimkom" o hodinu. Ranná show sa bude ponovom vysielať každý pracovný deň od 6:00 do 10:00.

„Predlžením rannej show o hodinu reagujeme na požiadavky poslucháčov, ktoré korešpondujú s našim cieľom zvýšiť informačný servis vo vysielaní. Vysielaním „Dobrého rána s Ďurom Šimkom" až do 10:00 chceme zvýšiť interaktivitu medzi rádiom Best FM a našimi poslucháčmi," povedal manažér rádia Best FM Richard Dírer.

Moderované ráno bude rádio Best FM ponovom vysielať každý pracovný deň od 6:00 až do 10:00. Moderovanie zostáva pod taktovkou skúseného moderátora slovenského éteru Ďura Šimka. Súčasťou rannej show budú okrem kvalitnej hudby, najmä z rokov 80-tych, aj pravidelné rubriky napríklad „Presilovka", „Súboj titanov" alebo „Retro". Samozrejme, že nebudú chýbať ani aktuálne správy každú pol hodinu ako aj informácie o počasí a z dopravy.

Predlženie moderovaného rána prichádza na rad spolu so spustením popoludňajšieho vysielania „Popoludnie s Evou Peterovou", rovnako od 1. októbra 2013, ako aj s plánovaním rozšírením pokrytia signálom rádia Best FM o ďalšie lokality. Obaja moderátori, Eva Peterová a Ďuro Šimko, sa v éteri rádia Best FM stretnú už v pondelok, 30. septembra 2013, v rannom vysielaní, aby sa spoločne prihovorili poslucháčom a odpromovali novinky vo vysielaní rádia Best FM.

Rádio Best FM je založené na koncepte aktuálneho spravodajstva a kvalitnej hudby. Vysiela v Bratislave, Trnave, Žiline, Banskej Bystrici, v Košiciach, Prešove a na Záhorí. Best FM nájdete aj na www.bestfm.sk a na facebookovskej fanpage www.facebook.com/BestFM.sk

Za hackerstvo a za klamstvá o teroristoch hrozia mužovi štyri roky väzenia

Muž čelí obžalobe zo šírenia poplašnej správy spočívajúcej v tom, že v Česku zaútočia teroristi.

Chcete si požičať kolobežku, bicykel alebo zavolať si taxík cez mobilnú aplikáciu? Tieto tipy pomôžu mať peniaze v bezpečí

Objednať si odvoz, prípadne požičať si bicykel alebo kolobežku je bežné v zahraničí, ako aj na Slovensku. Tieto nové formy prepravy využívame počas dňa, ale napríklad aj na dovolenke v cudzine.

Rektor navrhol, aby vysoké školy kúpili denník Lidové noviny

Rektor Českého vysokého učení technického (ČVUT) v Praze Vojtěch Petráček navrhl, aby se vysoké školy složily a koupily Lidové noviny ze skupiny Mafra, která patří Agrofertu.

Kaczyński obvinil zahraničné médiá, že sa miešajú do volieb

Šéf poľskej vládnej strany Právo a spravodlivosť (PiS) Jaroslaw Kaczyński obvinil zahraničné médiá z toho, že sa pred nadchádzajúcim druhým kolom hlasovania o budúcom poľskom prezidentovi miešajú do volieb.

Škoda Auto Slovensko má nového šéfa marketingu

Od júla 2020 nastáva zmena v top manažmente spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Domček deduška Večerníčka zrekonštruujú a premiestnia (VIDEO)

Očakávaná obnova a rekonštrukcia národnej kultúrnej pamiatky známeho domčeka deduška Večerníčka sa začala 6. júla 2020.

O2 poľudštilo svoju zákaznícku linku. Od prvého momentu sa s vami bude rozprávať zamestnanec linky a nie automat (VIDEO)

O2 sa rozhodlo radikálne zmeniť zážitok, s akým sa zákazník najčastejšie stretáva pri volaní na zákaznícke linky. Preto v týchto dňoch pristúpilo k vypnutiu prednahratých hlášok, ktoré slúžili na navigovanie zákazníka a prináša priame spojenie so zamestnancom zákazníckej linky  už od začiatku hovoru. Zákazník tak po novom nebude musieť počúvať vopred nahraté dlhé zoznamy možností ani zadávať žiadne čísla v menu, ale hneď po vytočení čísla 949 je privítaný a spojený s najbližším voľným asistentom.

Začal proces, v ktorom herec Depp žaluje bulvárny denník

S čiernou šatkou zakrývajúcou ústa a nos dnes prišiel na súd v Londýne hrdina Pirátov z Karibiku a hollywoodsky herec Johnny Depp.

VÚB banka má novú kampaň s Petrou Polnišovou aj Evou Večerovou (VIDEO)

VÚB banka začiatkom júla spustila novú kampaň s názvom „Čo je v rodine to sa počíta“, ktorá sa odohráva v prostredí rodiny a susedov.

EÚ musí bojovať s nenávisťou na internete spoločne, povedala podpredsedníčka EK

Európska únia potrebuje záväzné spoločné pravidlá, ktoré by prinútili internetové sociálne siete aktívne bojovať proti nenávistným prejavom a zároveň rešpektovať slobodu prejavu.