Neuveriteľný Goodwin

29.09.2013 23:50 | Tlačové správy | Viasat Explorer

Praktický návod na to, ako získať slávu a uznanie. Seriál plný dramatických okamihov a situácií s dôvetkom: sledovanie programu je iba na vlastné nebezpečenstvo!

Televízni kanál Viasat Explorer uvedie v premiére netradiční seriál Neuveriteľný pán Goodwin, ktorý je plný napínavých, nebezpečných a obdivuhodných kúskov. Hlavnú postavu seriálu uvidíte liezť po budovách v štýle Spidermana a jednoducho predvádzať doslova smrtiace kúsky, pri ktorých bude dávať svoj život napospas v mene zábavy.

Jonathan Goodwin je celkom novým dobrodruhom, ktorý je schopný všetkého - dobrovoľne sa púšťa do tých najextrémnejších situácií, v ktorých často až na poslednú chvíľu utečie smrti. To, čo je pre iných nemožné, je pre Jonathana Goodwina výzvou. Pri predvádzaní kúskoch bude napodobňovať svojich hrdinov z detstva, triky z amerických šou a komixových postáv - to všetko vo vskutku ojedinelom podanie na britských a amerických uliciach. .

Jonathan sa pre svoje nezvyčajné povolanie rozhodol po tom, čo si v siedmich rokoch prečítal knihu o Harry Houdinim, kúzelníkovi a kaskadérovi, ktorého prezývali majster úniku. Od tej doby si vždy všímal a vyberal nemožné a skúšal, čo ešte dokáže - šplhanie po budovách, chytanie letiacich šípov, strieľanie z pušky so zaviazanými očami a mnohé ďalšie kúsky . Veľkú pozornosť venuje Jonathan procese prípravy, technickej dokonalosti a fyzickej príprave, keď sa chystá na náročné výkony, z ktorých mnohé drží svetové prvenstvo.

Varovanie : Rozhodne neskúšajte veci po vzore Mr Goodwina ! Chytanie letiacich šípov počas letu , visenie zo strechy výškových budov s cieľom zistiť koľko prstov vlastne potrebujete k tomu, aby ste sa stále udržali alebo ohňové experimenty by sa Vám nemuseli vyplatiť.

Adrenalínové dobrodružstvo z produkcie BBC začína od stredy 25. septembra o 21:00 v seriáli Neuveriteľný Goodwin na Viasat Explorer!

Skúma mysle psychopatov. A má nový prípad

Neurologička, staršia zvláštna agentka Sayer Altairová, skúma mysle psychopatov. Po strelnom zranení je konečne zase v teréne. Do služby ju povolali, keď agent FBI vo voľnom čase pri prechádzke so psom špeciálne vycvičeným na hľadanie mŕtvol spadol do jaskyne plnej ľudských kostí...

Trump potvrdil, že USA vykonali kybernetický útok proti ruskej dezinformačnej agentúre

Americky prezident Donald Trump prvýkrát potvrdil, že Spojené štáty v roku 2018 vykonali kybernetický útok proti ruskej Agentúre pre výskum internetu (AII).

Za hackerstvo a za klamstvá o teroristoch hrozia mužovi štyri roky väzenia

Muž čelí obžalobe zo šírenia poplašnej správy spočívajúcej v tom, že v Česku zaútočia teroristi.

Chcete si požičať kolobežku, bicykel alebo zavolať si taxík cez mobilnú aplikáciu? Tieto tipy pomôžu mať peniaze v bezpečí

Objednať si odvoz, prípadne požičať si bicykel alebo kolobežku je bežné v zahraničí, ako aj na Slovensku. Tieto nové formy prepravy využívame počas dňa, ale napríklad aj na dovolenke v cudzine.

Rektor navrhol, aby vysoké školy kúpili denník Lidové noviny

Rektor Českého vysokého učení technického (ČVUT) v Praze Vojtěch Petráček navrhl, aby se vysoké školy složily a koupily Lidové noviny ze skupiny Mafra, která patří Agrofertu.

Kaczyński obvinil zahraničné médiá, že sa miešajú do volieb

Šéf poľskej vládnej strany Právo a spravodlivosť (PiS) Jaroslaw Kaczyński obvinil zahraničné médiá z toho, že sa pred nadchádzajúcim druhým kolom hlasovania o budúcom poľskom prezidentovi miešajú do volieb.

Škoda Auto Slovensko má nového šéfa marketingu

Od júla 2020 nastáva zmena v top manažmente spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Domček deduška Večerníčka zrekonštruujú a premiestnia (VIDEO)

Očakávaná obnova a rekonštrukcia národnej kultúrnej pamiatky známeho domčeka deduška Večerníčka sa začala 6. júla 2020.

O2 poľudštilo svoju zákaznícku linku. Od prvého momentu sa s vami bude rozprávať zamestnanec linky a nie automat (VIDEO)

O2 sa rozhodlo radikálne zmeniť zážitok, s akým sa zákazník najčastejšie stretáva pri volaní na zákaznícke linky. Preto v týchto dňoch pristúpilo k vypnutiu prednahratých hlášok, ktoré slúžili na navigovanie zákazníka a prináša priame spojenie so zamestnancom zákazníckej linky  už od začiatku hovoru. Zákazník tak po novom nebude musieť počúvať vopred nahraté dlhé zoznamy možností ani zadávať žiadne čísla v menu, ale hneď po vytočení čísla 949 je privítaný a spojený s najbližším voľným asistentom.

Začal proces, v ktorom herec Depp žaluje bulvárny denník

S čiernou šatkou zakrývajúcou ústa a nos dnes prišiel na súd v Londýne hrdina Pirátov z Karibiku a hollywoodsky herec Johnny Depp.