Tretia talentová nedeľa jednotkou v prime-time

30.09.2013 13:03 | Tlačové správy | JOJ

Televízia JOJ odvysielala v nedeľu 29. septembra 2013 tretie divadelné kolo úspešnej novej série Česko Slovensko má talent.

V porovnaní s predchádzajúcimi dvoma časťami zaznamenala vyšší rating aj share – v cieľovej skupine 12 – 54 dosiahla zatiaľ tohtoročný najvyšší rating 14,0% a podiel 34,8%, čím s výrazným náskokom porazila program konkurenčnej televízie.
Šou Česko Slovensko má talent bola jednotkou na trhu vo všetkých cieľových skupinách. Talentovaní súťažiaci pritiahli k obrazovkám mladé vekové kategórie: deti vo veku 4 – 11 rokov dosiahli podiel 44,1%. Talentová dvojhodina učarovala aj mladým ženám v cieľovej skupine 15 – 24 s podielom 48,0%. Tretí výber najlepších talentov z kastingov si pozreli všetky kraje, najviac zaujali Prešovský kraj (podiel 41,5%). Žilinský kraj (39,9%), Trenčiansky (37,6%) a Banskobystrický kraj (35,2%).
Lídrom na trhu bola TV JOJ aj živým vysielaním nočnej šou Česko Slovensko má talent – Cesta do semifinále so začiatkom o 22:00. S vyšším ratingom 7,3% (v porovnaní s nedeľou 22.9.2013.) a podielom 26,3% porazila ponuku konkurenčnej televízie a vyhrala vo všetkých cieľových skupinách. Rekordný podiel 48,0% zaznamenala šou v cieľovej skupine mladých žien v kategórii 15 – 24.

Hodnoty sledovanosti sú uvedené za cieľovú skupinu 12-54.

Za hackerstvo a za klamstvá o teroristoch hrozia mužovi štyri roky väzenia

Muž čelí obžalobe zo šírenia poplašnej správy spočívajúcej v tom, že v Česku zaútočia teroristi.

Chcete si požičať kolobežku, bicykel alebo zavolať si taxík cez mobilnú aplikáciu? Tieto tipy pomôžu mať peniaze v bezpečí

Objednať si odvoz, prípadne požičať si bicykel alebo kolobežku je bežné v zahraničí, ako aj na Slovensku. Tieto nové formy prepravy využívame počas dňa, ale napríklad aj na dovolenke v cudzine.

Rektor navrhol, aby vysoké školy kúpili denník Lidové noviny

Rektor Českého vysokého učení technického (ČVUT) v Praze Vojtěch Petráček navrhl, aby se vysoké školy složily a koupily Lidové noviny ze skupiny Mafra, která patří Agrofertu.

Kaczyński obvinil zahraničné médiá, že sa miešajú do volieb

Šéf poľskej vládnej strany Právo a spravodlivosť (PiS) Jaroslaw Kaczyński obvinil zahraničné médiá z toho, že sa pred nadchádzajúcim druhým kolom hlasovania o budúcom poľskom prezidentovi miešajú do volieb.

Škoda Auto Slovensko má nového šéfa marketingu

Od júla 2020 nastáva zmena v top manažmente spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Domček deduška Večerníčka zrekonštruujú a premiestnia (VIDEO)

Očakávaná obnova a rekonštrukcia národnej kultúrnej pamiatky známeho domčeka deduška Večerníčka sa začala 6. júla 2020.

O2 poľudštilo svoju zákaznícku linku. Od prvého momentu sa s vami bude rozprávať zamestnanec linky a nie automat (VIDEO)

O2 sa rozhodlo radikálne zmeniť zážitok, s akým sa zákazník najčastejšie stretáva pri volaní na zákaznícke linky. Preto v týchto dňoch pristúpilo k vypnutiu prednahratých hlášok, ktoré slúžili na navigovanie zákazníka a prináša priame spojenie so zamestnancom zákazníckej linky  už od začiatku hovoru. Zákazník tak po novom nebude musieť počúvať vopred nahraté dlhé zoznamy možností ani zadávať žiadne čísla v menu, ale hneď po vytočení čísla 949 je privítaný a spojený s najbližším voľným asistentom.

Začal proces, v ktorom herec Depp žaluje bulvárny denník

S čiernou šatkou zakrývajúcou ústa a nos dnes prišiel na súd v Londýne hrdina Pirátov z Karibiku a hollywoodsky herec Johnny Depp.

VÚB banka má novú kampaň s Petrou Polnišovou aj Evou Večerovou (VIDEO)

VÚB banka začiatkom júla spustila novú kampaň s názvom „Čo je v rodine to sa počíta“, ktorá sa odohráva v prostredí rodiny a susedov.

EÚ musí bojovať s nenávisťou na internete spoločne, povedala podpredsedníčka EK

Európska únia potrebuje záväzné spoločné pravidlá, ktoré by prinútili internetové sociálne siete aktívne bojovať proti nenávistným prejavom a zároveň rešpektovať slobodu prejavu.