Zažite s Fun rádiom zimnú olympijádu Soči-Voči

01.10.2013 11:29 | Tlačové správy | Fun rádio

Junior a Marcel v novej Rannej šou hľadajú reportéra na zimné olympijské hry 2014 v Soči.

Fun rádio ako hrdý partner Slovenského olympijského tímu prináša pre svojich poslucháčov veľkú olympijskú súťaž. Hlavnou cenou je pozícia reportéra Fun rádia na zimnej olympiáde v Soči 2014. Výherca si môže so sebou vziať asistenta, ktorého si sám určí. Obaja získajú letenky, ubytovanie ako aj vstupy na vybrané olympijské športoviská.

Poslucháčom, ktorí sa chcú stať súčasťou Slovenského olympijského tímu a zároveň reportérom Fun rádia, stačí počúvať novú Rannú šou s Juniorom a Marcelom. Od 30. 9. - 24. 10. 2013 je potrebné sa do súťaže zaregistrovať na webe Fun rádia respektíve na www.funradio.sk/socivoci .

Každý pracovný deň od 7. do 25. októbra zavolajú Junior s Marcelom dvom zaregistrovaným, s ktorými si priamo v éteri Fun rádia počas Rannej šou zahrajú „Bíp – Búp Slalom". Súťažiacim sa budú púšťať zvuky Bíp a Búp, pričom pri zvuku Bíp musí súťažiaci zahlásiť doľava a pri Búp doprava. Šesť súťažiacich s najdlhším Slalomom postupuje do finále v Rannej šou 29.10.2013.

Novú kampaň Fun rádia podporujú vo vysielaní aj nové emotívne olympijské spoty. Kampaň sa objaví v printe, na externých weboch, na billboardoch a v kinách. „Cieľom kampane je podporiť počúvanosť novej Rannej šou Fun rádia a motivovať poslucháčov atraktívnou výhrou v súťaži ako aj budovať povedomie o novej moderátorskej dvojici," hovorí marketingová riaditeľka Fun rádia Zuzana Gašparovičová.

Za hackerstvo a za klamstvá o teroristoch hrozia mužovi štyri roky väzenia

Muž čelí obžalobe zo šírenia poplašnej správy spočívajúcej v tom, že v Česku zaútočia teroristi.

Chcete si požičať kolobežku, bicykel alebo zavolať si taxík cez mobilnú aplikáciu? Tieto tipy pomôžu mať peniaze v bezpečí

Objednať si odvoz, prípadne požičať si bicykel alebo kolobežku je bežné v zahraničí, ako aj na Slovensku. Tieto nové formy prepravy využívame počas dňa, ale napríklad aj na dovolenke v cudzine.

Rektor navrhol, aby vysoké školy kúpili denník Lidové noviny

Rektor Českého vysokého učení technického (ČVUT) v Praze Vojtěch Petráček navrhl, aby se vysoké školy složily a koupily Lidové noviny ze skupiny Mafra, která patří Agrofertu.

Kaczyński obvinil zahraničné médiá, že sa miešajú do volieb

Šéf poľskej vládnej strany Právo a spravodlivosť (PiS) Jaroslaw Kaczyński obvinil zahraničné médiá z toho, že sa pred nadchádzajúcim druhým kolom hlasovania o budúcom poľskom prezidentovi miešajú do volieb.

Škoda Auto Slovensko má nového šéfa marketingu

Od júla 2020 nastáva zmena v top manažmente spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Domček deduška Večerníčka zrekonštruujú a premiestnia (VIDEO)

Očakávaná obnova a rekonštrukcia národnej kultúrnej pamiatky známeho domčeka deduška Večerníčka sa začala 6. júla 2020.

O2 poľudštilo svoju zákaznícku linku. Od prvého momentu sa s vami bude rozprávať zamestnanec linky a nie automat (VIDEO)

O2 sa rozhodlo radikálne zmeniť zážitok, s akým sa zákazník najčastejšie stretáva pri volaní na zákaznícke linky. Preto v týchto dňoch pristúpilo k vypnutiu prednahratých hlášok, ktoré slúžili na navigovanie zákazníka a prináša priame spojenie so zamestnancom zákazníckej linky  už od začiatku hovoru. Zákazník tak po novom nebude musieť počúvať vopred nahraté dlhé zoznamy možností ani zadávať žiadne čísla v menu, ale hneď po vytočení čísla 949 je privítaný a spojený s najbližším voľným asistentom.

Začal proces, v ktorom herec Depp žaluje bulvárny denník

S čiernou šatkou zakrývajúcou ústa a nos dnes prišiel na súd v Londýne hrdina Pirátov z Karibiku a hollywoodsky herec Johnny Depp.

VÚB banka má novú kampaň s Petrou Polnišovou aj Evou Večerovou (VIDEO)

VÚB banka začiatkom júla spustila novú kampaň s názvom „Čo je v rodine to sa počíta“, ktorá sa odohráva v prostredí rodiny a susedov.

EÚ musí bojovať s nenávisťou na internete spoločne, povedala podpredsedníčka EK

Európska únia potrebuje záväzné spoločné pravidlá, ktoré by prinútili internetové sociálne siete aktívne bojovať proti nenávistným prejavom a zároveň rešpektovať slobodu prejavu.