Rádio Anténa hľadá majiteľa nového AUTA SNOV!

Rádio Anténa vyrazilo za svojimi poslucháčmi. Do terénu. Netradičná mobilná hliadka sa bude nasledujúce tri týždne túlať slovenskými mestami. Turné odštartoval tím Antény včera ráno na južnom Slovensku - Senec, Galanta, Šaľa a Šamorín.

Počas troch týždňov prejde nový Seat Leon a sprievodný mobilný billboard celé Slovensko a posádka bude hľadať majiteľa Auta snov – nového Seatu Leon.
Rozdávanie kľúčov bude pokračovať až do 18.októbra a každú hodinu bude mať šancu niekto ďalší. Moderátori a redaktori Rádia Anténa, ktorí budú v mobilnej hliadke, raz za hodinu vyhlásia cez éter ŠPZ auta idúceho pred hliadkou. Ak šofér tohto vozidla bezpečne zastaví do 5 minút od vyhlásenia jeho ŠPZ, získa jeden zo 150 kľúčov od Auta snov. Len jeden je však pravý!

Rádio Anténa rozdá všetky kľúče a ich pozve ich majiteľov aby si ich prišli vyskúšať osobne na veľké finále do OC Mlyny Nitra 19. októbra. Tam spoznáme majiteľa nového Seatu Leon - Auta snov.
Partnerom súťaže a nad dodržiavaním zdravého životného štýlu posádky bdie Norbi update, špecialista na zdravý životný štýl.
Na zaujímavú netradičnú súťaž bežali rovnako zaujímavé promo spoty, ktoré poslucháčov pripravovali na vypuknutie veľkej súťaže.

Alternatíva pre nevodičov je tiež po ruke. Rádio má pripravený záložný plán. Stačí navštíviť stránku www.radioantena.sk, vyplniť prihlasovací formulár, odpovedať na súťažnú otázku, odoslať ho a ste v hre. Priebežne budeme žrebovať šťastlivcov, ktorí správne odpovedali na súťažnú otázku a ktorí tiež dostanú súťažný kľúč.

Súťaž bude prebiehať aj na facebooku. Ak uvidíte v uliciach našu hliadku, neváhajte a foťte. Foto hliadky postnite na stránku www.facebook.com/radioantena.sk. Každý týždeň vyžrebujeme jedného „fotografa", ktorý tiež získa jeden z kľúčov.

Nezabudnite! Iba jeden kľúč je ten správny a jeho majiteľ odíde z Nitry na zbrusu novom Seate Leon!