Print this page

IKEA vyzýva zákazníkov na potrebu úpravy niektorých jej zrkadiel

IKEA vyzýva všetkých zákazníkov, ktorí vlastnia toto zrkadlo LETTAN, aby ho prestali používať a bezplatne si objednali náhradné nástenné kovania.

Bezpečnosť zákazníkov je pre IKEA najvyššou prioritou. Z tohto dôvodu uverejňujeme výzvu na opravu zrkadiel LETTAN s dátumom do 2105 (rok-týždeň) s rozmermi 100x96, 120x96, 60x96 a 80x96 cm. Existuje riziko uvoľnenia nástenných kovaní.
IKEA používa pri vývoji svojich výrobkov prísny programu testovania a hodnotenia rizík, aby sa uistila, že výrobky spĺňajú všetky príslušné zákony a normy na trhoch, na ktorých sa predávajú.
Napriek tomu sme si všimli, že niektoré kovania, ktorými sa upevňujú zrkadlá LETTAN na stenu, sú chybné. To následne viedlo k neočakávanému pádu niektorých zrkadiel. Preto vyzývame všetkých zákazníkov, ktorí vlastnia dotknuté zrkadlo LETTAN, aby ho prestali používať a bezplatne si objednali náhradné nástenné kovania.
Navštívte stránku Objednávka | Náhradné diely (ikea.com) alebo kontaktujte IKEA na zákazníckom servise cez Kontaktujte nás - IKEA a objednajte si požadovaný počet náhradných kovaní s číslom položky 139298/1.
IKEA sa ospravedlňuje za akékoľvek nepríjemnosti, ktoré môže táto výzva a oprava spôsobiť.