ADMA a TNS budú spolupracovať na meraní displejovej online reklamy

03.10.2013 14:37 | Tlačové správy | TNS

Asociácia digitálnych marketingových agentúr (ADMA) a agentúra TNS Slovakia (TNS) oznamujú, že uzavreli dohodu o spolupráci pri ďalšom rozvoji a skvalitňovaní údajov monitoringu výdavkov do displejovej online reklamy. Cieľom spolupráce je poskytovať marketérom relevantné, rýchle a detailné informácie o komunikácii a investíciách zadávateľov do displejovej reklamy.

TNS Slovakia produkuje dáta o monitoringu displejovej online reklamy od roku 2010. Vstupom ADMA do celého projektu získa TNS cenné informácie a pohľad na meranie online reklamy zo strany popredných digitálnych marketingových agentúr, ktoré sa špecializujú na poskytovanie komplexných online riešení pre zadávateľov reklamy.

ADMA a TNS vytvoria metodologickú komisiu, ktorá sa bude venovať všetkým aspektom monitoringu výdavkov do online reklamy a zvyšovaniu povedomia o online reklame.

Primárnym zdrojom údajov o displejovej online reklame je panel užívateľov internetu spoločnosti TNS a údaje o displejovej reklame sú klasifikované v súlade s metodikou monitoringu reklamných výdavkov do offline médií. Údaje o displejovej reklame sú produkované a doručované na dennej báze.

O Asociácii digitálnych marketingových agentúr

ADMA je záujmové́ združenie profesionálnych agentúr, ktoré́ pôsobia v oblasti digitálneho marketingu. Jej úlohou je rozvoj digitálneho trhu na Slovensku, vytváranie štandardov pre prácu digitálnych agentúr a ich spoluprácu so zadávateľmi a vzdelávanie verejnosti v oblasti digitálneho marketingu.

ADMA bola založená́ v roku 2011 ôsmimi agentúrami: core4, digita.sk, MUW Digital, paravan interactive, SCR Interactive, TRIAD Advertising, VISIBILITY a ZARAGUZA Digital. V roku 2013 sa k zakladateľom ADMA pridala agentúra RIESENIA.com.

O agentúre TNS Slovakia

Agentúra TNS Slovakia vznikla 1.1.2011 spojením agentúr TNS SK a TNS AISA Slovakia, na Slovensku poskytuje svoje služby od roku 1995. Zamestnáva 80 kvalifikovaných zamestnancov a okolo 150 vyškolených anketárov pre osobné dopytovanie. Je členom európskej asociácie marketingového výskumu ESOMAR a na Slovensku aj členom SAVA (Slovenská asociácia výskumných agentúr), Britskej obchodnej komory a združenia Global Compact. Pre zabezpečenie maximálnej kvality služieb dodržuje pri otázkach a spracovaní údajov pravidlá a princípy týchto organizácií.

Skúma mysle psychopatov. A má nový prípad

Neurologička, staršia zvláštna agentka Sayer Altairová, skúma mysle psychopatov. Po strelnom zranení je konečne zase v teréne. Do služby ju povolali, keď agent FBI vo voľnom čase pri prechádzke so psom špeciálne vycvičeným na hľadanie mŕtvol spadol do jaskyne plnej ľudských kostí...

Trump potvrdil, že USA vykonali kybernetický útok proti ruskej dezinformačnej agentúre

Americky prezident Donald Trump prvýkrát potvrdil, že Spojené štáty v roku 2018 vykonali kybernetický útok proti ruskej Agentúre pre výskum internetu (AII).

Za hackerstvo a za klamstvá o teroristoch hrozia mužovi štyri roky väzenia

Muž čelí obžalobe zo šírenia poplašnej správy spočívajúcej v tom, že v Česku zaútočia teroristi.

Chcete si požičať kolobežku, bicykel alebo zavolať si taxík cez mobilnú aplikáciu? Tieto tipy pomôžu mať peniaze v bezpečí

Objednať si odvoz, prípadne požičať si bicykel alebo kolobežku je bežné v zahraničí, ako aj na Slovensku. Tieto nové formy prepravy využívame počas dňa, ale napríklad aj na dovolenke v cudzine.

Rektor navrhol, aby vysoké školy kúpili denník Lidové noviny

Rektor Českého vysokého učení technického (ČVUT) v Praze Vojtěch Petráček navrhl, aby se vysoké školy složily a koupily Lidové noviny ze skupiny Mafra, která patří Agrofertu.

Kaczyński obvinil zahraničné médiá, že sa miešajú do volieb

Šéf poľskej vládnej strany Právo a spravodlivosť (PiS) Jaroslaw Kaczyński obvinil zahraničné médiá z toho, že sa pred nadchádzajúcim druhým kolom hlasovania o budúcom poľskom prezidentovi miešajú do volieb.

Škoda Auto Slovensko má nového šéfa marketingu

Od júla 2020 nastáva zmena v top manažmente spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Domček deduška Večerníčka zrekonštruujú a premiestnia (VIDEO)

Očakávaná obnova a rekonštrukcia národnej kultúrnej pamiatky známeho domčeka deduška Večerníčka sa začala 6. júla 2020.

O2 poľudštilo svoju zákaznícku linku. Od prvého momentu sa s vami bude rozprávať zamestnanec linky a nie automat (VIDEO)

O2 sa rozhodlo radikálne zmeniť zážitok, s akým sa zákazník najčastejšie stretáva pri volaní na zákaznícke linky. Preto v týchto dňoch pristúpilo k vypnutiu prednahratých hlášok, ktoré slúžili na navigovanie zákazníka a prináša priame spojenie so zamestnancom zákazníckej linky  už od začiatku hovoru. Zákazník tak po novom nebude musieť počúvať vopred nahraté dlhé zoznamy možností ani zadávať žiadne čísla v menu, ale hneď po vytočení čísla 949 je privítaný a spojený s najbližším voľným asistentom.

Začal proces, v ktorom herec Depp žaluje bulvárny denník

S čiernou šatkou zakrývajúcou ústa a nos dnes prišiel na súd v Londýne hrdina Pirátov z Karibiku a hollywoodsky herec Johnny Depp.