SENZI oznamuje, že úspešne vysiela už mesiac a začína merať výsledky sledovanosti s TNS

01.10.2013 16:09 | Tlačové správy | JOJ

Už mesiac, od 1.9.2013, vysiela nová televízia SENZI, ktorej výsledky sledovanosti budú od dnešného dňa súčasťou denného reportu peoplemetrového prieskumu spoločnosti TNS, ktorá ho poskytuje všetkým televíznym vysielateľom a Asociácii mediálnych agentúr.

Televízia SENZI vysiela 24 hodín denne, je zameraná na vysielanie hudobnej produkcie rôznych hudobných žánrov ako "repete" hity, revival music, balkánske, trampské a svadobné hity, ale aj dychovky, country či folk. Televíziu spustila JOJ GROUP ako alternatívnu stanicu pre divákov, ktorí v súčasnosti nedominujú pri sledovaní staníc JOJ, PLUS a WAU a ktorí hľadajú relax pri počúvaní hudobných hitov a pozeraní videoklipov.

Pokrytie televízie v peoplemetrovom paneli k 30.9.2013 je 17,8%, čo predstavuje 213 z 1 245 domácností. Programová ponuka pri tomto pokrytí však už teraz zaznamenáva sľubný divácky záujem, čo dokumentuje napríklad celodenný share 0,6% v cieľovej skupine 12-54 zo dňa 28.9.2013.

"Reklamný a televízny trh sa v posledných rokoch veľmi zmenil. Práve z dôvodu limitu reklamného trhu sme sa rozhodli vstúpiť aj na pôdu platených televíznych staníc a SENZI je našou prvou lastovičkou. Som rád, že po prvom mesiaci vysielania môžeme byť s jej účinkovaním na slovenskom televíznom trhu spokojní." uviedol František Borovský, generálny riaditeľ televízií JOJ GROUP a predseda predstavenstva Slovenskej produkčnej, a.s.

K dnešnému dňu je SENZI dostupná v DVB-T, v káblových rozvodoch a na IPTV platformát. Šíri ju takmer 50 operátorov, medzi nimi napríklad Slovak telekom, UPC BROADBAND Slovakia, Orange Slovensko, Satro a mnoho ďalších. SENZI zatiaľ nie je šírená prostredníctvom satelitnej distribúcie, JOJ GROUP však tento typ šírenia plánuje.

Spustenie televíznej stanice SENZI sprevádzala reklamná kampaň, ktorú v spolupráci s JOJ GROUP pripravila mediálna agentúra Starmedia CO. Jej navhnutý médiamix a kombinácia s podlinkovou kampaňou zabezpečili pre SENZI úspešný launch.

Zdroj dát: PMT/TNS

Za hackerstvo a za klamstvá o teroristoch hrozia mužovi štyri roky väzenia

Muž čelí obžalobe zo šírenia poplašnej správy spočívajúcej v tom, že v Česku zaútočia teroristi.

Chcete si požičať kolobežku, bicykel alebo zavolať si taxík cez mobilnú aplikáciu? Tieto tipy pomôžu mať peniaze v bezpečí

Objednať si odvoz, prípadne požičať si bicykel alebo kolobežku je bežné v zahraničí, ako aj na Slovensku. Tieto nové formy prepravy využívame počas dňa, ale napríklad aj na dovolenke v cudzine.

Rektor navrhol, aby vysoké školy kúpili denník Lidové noviny

Rektor Českého vysokého učení technického (ČVUT) v Praze Vojtěch Petráček navrhl, aby se vysoké školy složily a koupily Lidové noviny ze skupiny Mafra, která patří Agrofertu.

Kaczyński obvinil zahraničné médiá, že sa miešajú do volieb

Šéf poľskej vládnej strany Právo a spravodlivosť (PiS) Jaroslaw Kaczyński obvinil zahraničné médiá z toho, že sa pred nadchádzajúcim druhým kolom hlasovania o budúcom poľskom prezidentovi miešajú do volieb.

Škoda Auto Slovensko má nového šéfa marketingu

Od júla 2020 nastáva zmena v top manažmente spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Domček deduška Večerníčka zrekonštruujú a premiestnia (VIDEO)

Očakávaná obnova a rekonštrukcia národnej kultúrnej pamiatky známeho domčeka deduška Večerníčka sa začala 6. júla 2020.

O2 poľudštilo svoju zákaznícku linku. Od prvého momentu sa s vami bude rozprávať zamestnanec linky a nie automat (VIDEO)

O2 sa rozhodlo radikálne zmeniť zážitok, s akým sa zákazník najčastejšie stretáva pri volaní na zákaznícke linky. Preto v týchto dňoch pristúpilo k vypnutiu prednahratých hlášok, ktoré slúžili na navigovanie zákazníka a prináša priame spojenie so zamestnancom zákazníckej linky  už od začiatku hovoru. Zákazník tak po novom nebude musieť počúvať vopred nahraté dlhé zoznamy možností ani zadávať žiadne čísla v menu, ale hneď po vytočení čísla 949 je privítaný a spojený s najbližším voľným asistentom.

Začal proces, v ktorom herec Depp žaluje bulvárny denník

S čiernou šatkou zakrývajúcou ústa a nos dnes prišiel na súd v Londýne hrdina Pirátov z Karibiku a hollywoodsky herec Johnny Depp.

VÚB banka má novú kampaň s Petrou Polnišovou aj Evou Večerovou (VIDEO)

VÚB banka začiatkom júla spustila novú kampaň s názvom „Čo je v rodine to sa počíta“, ktorá sa odohráva v prostredí rodiny a susedov.

EÚ musí bojovať s nenávisťou na internete spoločne, povedala podpredsedníčka EK

Európska únia potrebuje záväzné spoločné pravidlá, ktoré by prinútili internetové sociálne siete aktívne bojovať proti nenávistným prejavom a zároveň rešpektovať slobodu prejavu.