Rádio WOW rozdáva tablety ako motiváciu k uhrádzaniu faktúr v splatnosti

04.10.2013 16:24 | Tlačové správy | Rádio WOW

Tablety sa stali bežnou súčasťou nielen v podnikaní, ale i v bežnom živote. Rádio WOW pripravilo pre svojich klientov nezvyčajnú akciu. Každému z nich dá 7" tablet úplne zadarmo. Žiadna súťaž, ani žrebovanie, jednoducho každému. Jedinou podmienkou je nákup nad 300,-Eur a úhrada faktúry v splatnosti.

„Týmto krokom chceme klientom ukázať, že platenie záväzkov sa vyplatí. Pri obchodných vzťahoch medzi firmami je v dnešnej dobe už viac-menej samozrejmá neskorá úhrada faktúr, pričom však nebýva hlavným problémom nedostatok prostriedkov. Chceme dokázať, že platenie faktúr v splatnosti je skutočne na Slovensku možné," uviedol Martin Jursa, konateľ spoločnosti Rádio WOW s.r.o.. Nato, aby sa im tento cieľ podaril, rozhodli sa klientom ponúknuť motiváciu formou bonusu – tabletu zadarmo. Počet tabletov je však obmedzený.

„Podľa zákona o vysielaní a retransmisii má rádio obmedzený čas vyhradený reklame, a preto musíme akciu limitovať len do vyčerpania vysielacieho času určeného na reklamu," uviedol Patrik Bujna, programový riaditeľ Rádia WOW. Akcia je určená pre všetkých klientov i ,,neklientov" Rádia WOW a trvať bude len v predvianočnom období, resp. od 1.10. do 20.12.2013. Minimálna hranica 300,-Eur je v rozhlasovej reklame pomerne nízka, avšak Rádio WOW je regionálne rádio, ktoré dokázalo konsolidovať svoje náklady tak, aby za túto sumu mohli ponúknuť až 100 reklamných oznamov a k tomu tablet v prípade úhrady v splatnosti.

Rádio WOW vysiela v regióne Horná Nitra. Moderované vysielanie 13 hodín denne má regionálny charakter, čo je zároveň konkurenčná výhoda. Pokrýva územie s 240.000 obyvateľmi a počúvanosť dosahuje 27.500 denných poslucháčov v kategórii „počúval včera" (Zdroj: Mediaresearch). Rádio vzniklo v roku 2007 a súčasná spoločnosť Rádio WOW s.r.o. ho prevádzkuje od roku 2011. Majiteľmi sú v rovnakej miere internetoví podnikatelia Martin Jursa (hromadnymail.sk) a Patrik Bujna (internetoveradio.sk).

Skúma mysle psychopatov. A má nový prípad

Neurologička, staršia zvláštna agentka Sayer Altairová, skúma mysle psychopatov. Po strelnom zranení je konečne zase v teréne. Do služby ju povolali, keď agent FBI vo voľnom čase pri prechádzke so psom špeciálne vycvičeným na hľadanie mŕtvol spadol do jaskyne plnej ľudských kostí...

Trump potvrdil, že USA vykonali kybernetický útok proti ruskej dezinformačnej agentúre

Americky prezident Donald Trump prvýkrát potvrdil, že Spojené štáty v roku 2018 vykonali kybernetický útok proti ruskej Agentúre pre výskum internetu (AII).

Za hackerstvo a za klamstvá o teroristoch hrozia mužovi štyri roky väzenia

Muž čelí obžalobe zo šírenia poplašnej správy spočívajúcej v tom, že v Česku zaútočia teroristi.

Chcete si požičať kolobežku, bicykel alebo zavolať si taxík cez mobilnú aplikáciu? Tieto tipy pomôžu mať peniaze v bezpečí

Objednať si odvoz, prípadne požičať si bicykel alebo kolobežku je bežné v zahraničí, ako aj na Slovensku. Tieto nové formy prepravy využívame počas dňa, ale napríklad aj na dovolenke v cudzine.

Rektor navrhol, aby vysoké školy kúpili denník Lidové noviny

Rektor Českého vysokého učení technického (ČVUT) v Praze Vojtěch Petráček navrhl, aby se vysoké školy složily a koupily Lidové noviny ze skupiny Mafra, která patří Agrofertu.

Kaczyński obvinil zahraničné médiá, že sa miešajú do volieb

Šéf poľskej vládnej strany Právo a spravodlivosť (PiS) Jaroslaw Kaczyński obvinil zahraničné médiá z toho, že sa pred nadchádzajúcim druhým kolom hlasovania o budúcom poľskom prezidentovi miešajú do volieb.

Škoda Auto Slovensko má nového šéfa marketingu

Od júla 2020 nastáva zmena v top manažmente spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Domček deduška Večerníčka zrekonštruujú a premiestnia (VIDEO)

Očakávaná obnova a rekonštrukcia národnej kultúrnej pamiatky známeho domčeka deduška Večerníčka sa začala 6. júla 2020.

O2 poľudštilo svoju zákaznícku linku. Od prvého momentu sa s vami bude rozprávať zamestnanec linky a nie automat (VIDEO)

O2 sa rozhodlo radikálne zmeniť zážitok, s akým sa zákazník najčastejšie stretáva pri volaní na zákaznícke linky. Preto v týchto dňoch pristúpilo k vypnutiu prednahratých hlášok, ktoré slúžili na navigovanie zákazníka a prináša priame spojenie so zamestnancom zákazníckej linky  už od začiatku hovoru. Zákazník tak po novom nebude musieť počúvať vopred nahraté dlhé zoznamy možností ani zadávať žiadne čísla v menu, ale hneď po vytočení čísla 949 je privítaný a spojený s najbližším voľným asistentom.

Začal proces, v ktorom herec Depp žaluje bulvárny denník

S čiernou šatkou zakrývajúcou ústa a nos dnes prišiel na súd v Londýne hrdina Pirátov z Karibiku a hollywoodsky herec Johnny Depp.