Spoločnosť HBO Europe predstavila novú podobu vysielania v 15 štátoch

Společnost HBO Europe představila novou vizuální podobu svých programů v patnácti státech, kde vysílá, a to ve střední a východní Evropě a v Nizozemsku. Pro každou zemi byla také spuštěna nová verze webových stránek.

„Chtěli jsme znovu zdůraznit, že náš program je tím, co z HBO činí přední světovou společnost v oboru," uvedl Eric Council, viceprezident regionálního marketingu v HBO Europe. „Úzce jsme spolupracovali s americkou agenturou Viewpoint Creative, která patří mezi nejlepší reklamní agentury, které se zabývají televizní grafi kou, a také s každou z poboček HBO. S výsledkem jsme spokojeni."

„Skutečnou výzvou pro novou vizuální podobu vysílání je požadavek, aby soubor všech prvků fungoval jako celek, a aby celkový vzhled a atmosféra vysílání připomínaly to, co značka symbolizuje. Někdy to znamená ustoupit o krok zpátky, aby do popředí vystoupil náš obsah, skutečné jádro toho, co znamená HBO.
Domníváme se, že rám by neměl být důležitější než obraz, ale měl by jej doplňovat. A našeho cíle jsme úspěšně dosáhli."

Kromě redesignu jednotlivých kanálů představuje HBO Europe i novou podobu webových stránek v jednotlivých teritoriích. Bude uživatelsky komfortnější s čistší grafikou. Nový design webových stránek vytvořilo Oddělení pro digitální média HBO Europe.

"Nová podoba vysilaní je určena predevším pro uživatele HBO a věřím, že pro ně bude velmi atraktivní, a že se stane i inovativní pozvánkou pro nové diváky", dodává Ivan Ševčík, Country manažer HBO Europe s. r. o.