Vieme, ako prebiehal nočný zásah polície u Danka (VIDEO)

Vieme, ako prebiehal nočný zásah polície u Danka (VIDEO)

Danko sa zamotáva do svojich klamstiev. Vyzývame prezidenta PZ a ministra vnútra, aby vyšli s pravdou von.

Hnutie SLOVENSKO vyzýva ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka a policajného prezidenta Ľubomíra Soláka, aby objasnili verejnosti medializované informácie v súvislosti s autonehodou podpredsedu NR SR, keďže samotný Andrej Danko mení verzie príbehu svojej autonehody a v médiách sa objavujú špekulácie v súvislosti s touto kauzou.

Policajná hliadka prišla k Dankovej vile vtedy, keď sa zatvárala garážová brána. Jeden z policajtov vystúpil z auta. Andrej Danko bol na hliadku agresívny, poslal ich do pi*e. Následne zabuchol za sebou dvere. Andrej Danko sa potom 15 hodín skrýval pred policajtmi, ktorí ho hľadali aj v piatok v NR SR. „Za tento čas chlap ako Andrej Danko dokáže odbúrať z krvi pol litra tvrdého alkoholu tak, že nafúka nulu. Správanie Andreja Danka budí podozrenie, že bol pod vplyvom alkoholu,“ povedal líder hnutia SLOVENSKO Igor Matovič. „Podpredseda NR SR sa zamotáva do klamstiev, preto je rad na ministrovi vnútra a policajnom prezidentovi, aby situáciu verejnosti vysvetlili,“ dodal Matovič.

„Vynára sa množstvo otázok. Či spísali policajti záznam, či informovali nadriadených, prečo sa Andrej Danko podrobil dychovej skúške až po 15-tich hodinách, kedy je to už zbytočné,“ povedal exminister vnútra Roman Mikulec. „Vyzývame prezidenta Policajného zboru a ministra vnútra, aby zverejnili, čo presne sa dialo v súvislosti s autonehodou Andreja Danka,“ doplnil Mikulec.