Survivor 2024: Na exotickom ostrove si zmerajú sily známa influencerka, bojovník MMA či tanečník (FOTO)

Survivor 2024: Na exotickom ostrove si zmerajú sily známa influencerka, bojovník MMA či tanečník (FOTO)

Reality šou sveta Survivor Česko & Slovensko bude pribúdať na Voyo pravidelne v utorok a v stredu, prvá časť novej série bude zverejnená v utorok 27. februára 2024.

Nová séria šou Survivor Česko & Slovensko predstaví veľkých hráčov s rozdielnymi charaktermi, názormi a prístupom k životu. Teraz budú zvádzať boj s počasím, prírodou, ostatnými aj sami so sebou. Na ostrove uprostred Karibského mora sa proti sebe postavia dva kmene: Titani a Lovci. Slovenskými želiezkami v ohni sú módna návrhárka a influencerka Rachel Karnižová, MMA zápasník Samuel Krištofič (Pirát) a art director a tanečník Martin Husár (Bandurko).

Odporúčame aj: Kto je kto v tretej sérii Survivor Česko & Slovensko (FOTO)

Tí najúspešnejší sa budú viac ako dva mesiace snažiť poraziť svojich konkurentov. Víťaz alebo víťazka si odnesie vysnívaný titul a rozprávkovú výhru 100 000 eur. Najnáročnejšia reality šou sveta Survivor Česko & Slovensko bude pribúdať na Voyo pravidelne v utorok a v stredu, prvá časť novej série bude zverejnená v utorok 27. februára 2024.

Ostrov v Dominikánskej republike pôsobí ako raj na zemi, ale žiť na ňom nie je ľahké. Je to divoká príroda, kde sú pravidelne spaľujúce horúčavy, ktoré striedajú vytrvalé dažde a výrazné nočné klesanie teplôt. „Na nový ročník sa veľmi teším, pretože mám dojem, že s každou ďalšou sezónou sa posúva aj kvalita hráčov. Takže ak sa v minulej sezóne pomer skutočne kvalitných hráčov blížil polovici, tak verím, že v tej aktuálnej už ich bude nadpolovičná väčšina, ktorá bude hrať skutočne naplno, a to mi robí vždy radosť. Myslím si, že diváci a diváčky sa majú na čo tešiť,“ hovorí moderátor Ondřej Novotný.

Survivor bude o prežití v tých najťažších podmienkach, o spojenectve aj o schopnosti nepozerať sa na ostatných a ísť si za svojím cieľom. Skúška, ktorú nikde inde nezažijú, skúška, ktorá odhalí, kto z nich dokáže dôjsť až na koniec a odniesť si titul Survivor Česko & Slovensko 2024 a výhru 100 000 eur. „V oboch kmeňoch sa ukážu výrazné osobnosti s výnimočným príbehom. Každý z nich vyniká v niečom inom a volí rozdielnu stratégiu. Spája ich ale bojovná sila. Všetci sú to hráči, ktorí sa neboja ísť si tvrdo za svojím cieľom. Už od prvej chvíle ich čaká veľká hra, pretože podmienky Survivora sa nebudú pýtať na ich spoločenský status alebo minulosť, ale budú skúšať ich charakter. Nová séria Survivora prinesie poriadnu nálož emócií, zvratov, dilem, prehier, ale aj radosť z víťazstva a slzy dojatia,“ sľubuje kreatívna producentka Adéla Brož.