Spoločnosť Capital and Financial Protection spustila špeciálnu linku

Už aj finančno-sprostredkovateľský sektor má obmudsmana. Ľudia, ktorí majú otázky alebo chcú riešiť problémy v oblasti finančného sprostredkovania, sa odteraz môžu obrátiť na špeciálnu linku. Od októbra ju prevádzkuje spoločnosť Capital & Financial Protection.
„Ako každý biznis aj finančné sprostredkovanie má svoje chyby. Našim cieľom je ich odstrániť, preto sme spustili linku, ktorá má slúžiť ako ombudsman. Nie je určená iba našim klientom, ale všetkým ľuďom, ktorí riešia nejaké problémy s finančným sprostredkovaním. Možno vám finančný sprostredkovateľ radí zrušiť nejaké sporenie a vy pochybujete, či je to správne. V takomto prípade nám môžete zavolať alebo napísať,“ hovorí generálny riaditeľ spoločnosti Pavol Struhár. Ako ďalej dodal, bezplatná služba sa bude ďalej rozvíjať podľa toho, ako budú ľudia reagovať a aké problémy ich najviac budú trápiť. Snahou je  hľadať riešenia, ktoré uspokoja klienta. „Nechceme ľudí presviedčať o tom, ktorá spoločnosť je najlepšia. Veľmi veľa záleží konkrétne na finančnom sprostredkovateľovi. Chceme však, aby ľudia boli zorientovaní a dávame im možnosť si niektoré veci preveriť, prípadne vysvetliť,“ uzavrel Pavol Struhár.

 Pre koho je linka určená?

  • pre každého, koho trápi niečo z oblasti finančného sprostredkovania
  • na linke vám napríklad poradia, ako spoznať dobrého finančného sprostredkovateľa, na čo si dať pozor, aké zmluvy sú pre vás nevýhodné
  • volať môžu aj klienti iných spoločností
Zákaznícka linka  Capital & Financial Protection

Telefónny kontakt: +421 907 10 11 10

E-mailový kontakt: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.