Naštartujte kariéru s webom Kariera.sk

Naštartujte kariéru s webom Kariera.sk

Portál Kariéra.sk pripravil prvý ročník projektu Nová kariéra. Určený je pre každého, kto chce zmeniť svoj život a naštartovať novú kariéru.

Viete, čo znamená 13. plat?

a. Áno, dostávam ho každý rok
b. Už som o tom niekde počul, ale na výplatnej páske som ho nikdy nevidel
c. Netuším

Ak ste si zakrúžkovali odpoveď A, patríte k tým šťastnejším. Pre vás ostatných platí - nikdy nie je tak dobre, aby nemohlo byť oveľa lepšie! Nevyhovuje vám vaše zamestnanie? Chcelo by to zmenu, ale chýba vám odvaha? Potrebovali by ste pomôcť?
Pre každého s chuťou naštartovať svoj život k lepšiemu pripravil portál Kariéra.sk prvý ročník projektu Nová kariéra, v ktorom môžete vyhrať všetko, čo k správnemu začiatku potrebujete! Buďte karieristi a všetci vám môžu závidieť!

Ako začať Novú kariéru?

1. Na portáli Kariéra.sk si vytvorte životopis a mailového agenta.
Mailový agent vám každé ráno pošle e-mail s novými pracovnými ponukami podľa vašich preferencií. Budete tak vedieť efektívne a rýchlo reagovať na ponuky na trhu práce. Každý vytvorený životopis na portáli Kariéra.sk je automaticky zaradený do databázy, ktorú pravidelne monitorujú registrované spoločnosti a personálne agentúry. Vaša šanca na získanie atraktívnej pracovnej ponuky sa tým výrazne zvyšuje.

2. Každý, kto si vytvorí životopis a mailového agenta na portáli Kariéra.sk má šancu vyhrať Novú kariéru.
Každý registrovaný životopis spolu s mailovým agentom sa automaticky zaraďuje do žrebovania. Ak sa na Vás usmeje šťastie, môžete vyhrať všetko, čo pre Novú kariéru potrebujete - automobil Peugeot 2008 a nájomný byt od realitnej kancelárie RE/MAX na jeden rok. Okrem toho sme v spolupráci so spoločnosťou Grafton Recruitment pre výhercu pripravili personálne poradenstvo, v rámci ktorého vám odborníci pomôžu s prípravou životopisu a motivačného listu, sprostredkujú prehľad trhu a platových podmienok, základné psychometrické testovanie, online jazykové testovanie a prípravu na pohovor ku klientovi. Šance na úspech na pracovných pohovoroch sa tak opäť niekoľkonásobne zvýšia. K novej práci sa vám budú hodiť aj technologické high-tech hračky. Nebude vás tak trápiť dokonca ani to, či v novej práci dostanete služobný mobil alebo počítač. Šťastný výherca si všetko potrebné zariadi cez Smartphone Sony Xperia Z1 a Sony Xperia tablet Z.

Súťaž o Novú kariéru sa končí 13.marca 2014. Zaregistrujte sa na www.kariéra.sk , pridajte svoj životopis, vytvorte si mailového agenta a zmeňte svoj život!