Vyšetrenie.sk v novom dizajne opäť narástlo

Vyšetrenie.sk v novom dizajne opäť narástlo

Portál o zdraví a zdravom životnom štýle Vyšetrenie.sk posilnil počas novembra svoju pozíciu na trhu medzimesačným nárastom reálnych používateľov až o 21%*, návštevnosť dosiahla úroveň 393 050 RU*. Od decembra navyše ponúka používateľom modernejší vzhľad a jednoduchšiu orientáciu na stránke.

 

 

Web pre ľudí, ktorí sa zaujímajú o svoje zdravie, o výživu alebo pre tých, ktorí hľadajú radu odborníka pripravil od decembra pre návštevníkov viacero noviniek. Výraznejšou zmenou prešla úvodná stránka a tak isto jednotlivé podsekcie. Hlavné menu sa zjednodušilo, je prehľadné a ponúka všetky najčastejšie vyhľadávané informácie. Novinkou je sekcia Kuriozity, ktorú si čitatelia mimoriadne obľúbili. „V magazínovej časti portálu dominujú veľké obrázky, posilnili sme aj sekciu Videá, ktorá dostala stabilné miesto v pravom stĺpci webovej stránky," hovorí produktový manažér Daniel Klúčovský.


Za november navštívilo portál Vyšetrenie.sk takmer 400-tisíc reálnych používateľov, čím sa opäť priblížil k pozícii trhovej jednotky.

* zdroj: AIMmonitor, november 2013

Jeden z najnavštevovanejších slovenských internetových portálov Zoznam.sk vznikol v roku 1997. Špecializuje sa na vyhľadávanie webových stránok slovenského internetu a zároveň poskytuje internetovým používateľom v prehľadnej forme všetko, čo im slovenský internet môže poskytnúť. Preto dnes Zoznam.sk ponúka viac ako 40 on-line produktov. Medzi najdôležitejšie produkty portálu Zoznam.sk patrí spravodajský server Topky.sk, špecializované magazíny (Feminity.sk, Mojdom.sk, Dromedar.sk, oPeniazoch.sk, Podkapotou.sk,Urobsisam.sk, PC.sk, PlníElánu.sk) a dôležitou súčasťou portfólia služieb Zoznam.sk je aj Katalóg firiem, ktorý už aj malým firmám dáva možnosť profesionálne sa prezentovať na internete a mať tam svoje kontaktné údaje. Produktové portfólio Zoznamu tvorí aj hrací portál Pauzička.sk, web pre deti Rexík.sk, komunitný portál na zdieľanie multimediálneho obsahu Free.sk, job portál Kariera.sk. Vďaka platforme na predaj lístkov s názvom Predpredaj.sk vstúpil internetový portál Zoznam.sk na nový trhový segment.