Best FM: Viva la Best FM!

Best FM oslavuje svoje druhé narodeniny. Dva roky oslávi veľkou Narodeninovou Oldies Party v bratislavskom klube spolu s videodiskotékou.

Rádio Best FM vstúpilo v januári 2012 do novej éry svojho pôsobenia na slovenskom mediálnom trhu. Vzniklo, aby vysielalo klasické hity a správy. Prioritou rádia je dobrá hudba a aktuálne spravodajstvo.
„Za dva roky sa nám podarilo postaviť nové rádio, rozšíriť pokrytie, spustiť moderované vysielanie, tematické relácie a najmä ponúkať hudbu, o ktorú je na Slovensku záujem. Presne v tomto trende chceme a budeme pokračovať. Našim cieľom je naďalej skvalitňovať vysielanie a rozširovať pokrytie na Slovensku, aby rádio Best FM bolo dostupné pre čoraz viac poslucháčov a fanúšikov", povedal manažér rádia Best FM Richard Dírer.
Druhé narodeniny oslávi rádio Best FM veľkou Narodeninovou Oldies Párty v bratislavskom River´s clube 17. januára 2014. Na Narodeninovej Oldies Party rádia Best FM sa budete môcť stretnúť s moderátormi rádia Best FM Ďurom Šimkom a Evou Peterovou, ktorí sa Vám prihovárajú v rannej a popoludňajšej show, ako aj s moderátormi spravodajstva a tematických relácií. Súčasťou narodeninovej oslavy bude aj videodiskotéka legendy slovenského éteru Jula alias Pythona. Jeho show bude pozostávať z klasických hitov, najmä z rokov 80-tych, okorenená o jeho legendárne moderovanie.
„Som rád, že vďaka narodeninám rádia Best FM sa budem môcť stretnúť aj naživo so svojimi poslucháčmi. Teším sa o to viac, že pre fanúšikov a poslucháčov rádia Best FM budem môcť hrať hudbu, ktorá mi je blízka a ktorá ma sprevádzala celým životom", povedal Julo alias Python.
Rádio Best FM je založené na koncepte aktuálneho spravodajstva a kvalitnej hudby. Vysiela v Bratislave, Trnave, Žiline, Banskej Bystrici, v Košiciach, Prešove, na Záhorí a Považí. Best FM nájdete aj na www.bestfm.sk  a na facebookovskej fanpage www.facebook.com/BestFM.sk