Stiahnite si tlačivá na daňové priznanie v roku 2014

12.01.2014 14:57 | Tlačové správy | FS

Nové tlačivá na daňové priznanie zaa rok 2013 na rôzne druhy daní si môžte stiahnuť aj tu.

Daňové priznanie k dani z príjmov právnickej osoby nájdete v priloženom linku. Údaje si po vyplnení môžete dať v systéme skontrolovať - budete tak mať istotu, že ste DP vyplnili správne: Daňové priznanie k dani z príjmov právnickej osoby 2013

Nové tlačivá daňových priznaní na daň z príjmov sú k dispozícii na všetky druhy dane na tejto adrese, od kiaľ si im môžte stiahnuť:

Všetky tlačivá: https://www.financnasprava.sk/sk/elektronicke-sluzby/verejne-sluzby/katalog-danovych-a-colnych/katalog-vzorov-tlaciv (je potrebné porozklikávať šípky)

Na linku sú tlačivá na rôzne druhy daní:
Registrácia a evidencia za oblasť SPD
Registrácia na daň z príjmov a daň z pridanej hodnoty
Registrácia servisných organizácií
Spotrebné dane
Spotrebná daň z elektriny
Spotrebná daň z liehu
Spotrebná daň z minerálneho oleja
Spotrebná daň z piva
Spotrebná daň z tabakových výrobkov
Spotrebná daň z uhlia
Spotrebná daň z vína
Spotrebná daň zo zemného plynu
Správa daní
Daň z motorových vozidiel
Daň z pridanej hodnoty
Daň z príjmu fyzickej osoby
Daň z príjmu právnickej osoby
Daň zo závislej činnosti - platiteľ dane
Vyplácajúci zástupca
Účtovné dokumenty
Účtovné výkazy pre neziskové organizácie účtujúce v sústave jednoduchého účtovníctva
Účtovné výkazy pre neziskové organizácie účtujúce v sústave podvojného účtovníctva
Účtovné výkazy pre podnikateľské subjekty účtujúce v sústave jednoduchého účtovníctva
Účtovné výkazy pre podnikateľské subjekty účtujúce v sústave podvojného účtovníctva

Termín na podanie priznania na daň z príjmov je 31. marec 2014.

Tlačivá daňového priznania na daň z príjmu fyzických osôb typ A a B, a tiež na daň z príjmu právnických osôb budú pre verejnosť pripravené v druhej polovici januára. V elektronickej podobe sú k dispozícii na novom portáli finančnej správy.

Tlačené formuláre daňových priznaní budeme na úrady distribuovať v týždni medzi 13. – 17. januárom 2014.

Oneskorenie tlačív spôsobilo ich neskoré schválenie v Národnej rade Slovenskej republiky. Finančná správa každoročne potrebuje na zapracovanie legislatívnych zmien v tlačivách daňových priznaní cca 3 mesiace.

Tento rok boli posledné zmeny schválené začiatkom decembra 2013. Aj preto nie je možné, aby boli tlačivá k dispozícii ihneď v prvých dňoch nového roka.Finančná správa však robí všetko preto, aby boli daňové priznania k dispozícii čo najskôr, a skrátime lehotu potrebnú na zapracovanie zmien z 3 mesiacov na cca 6 týždňov.

Už teraz sú k dispozícii na úradoch tlačivá na podávanie dani z motorových vozidiel. Toto daňové priznanie je potrebné podať do 31. januára 2014.

Finančná správa oznámila, kde budú k dispozícii nové tlačivá na daňové priznanie 2014

BRATISLAVA, 30. decembra 2013 (tlacovasprava.sk) – Nové tlačivá daňových priznaní na daň z príjmov budú k dispozícii počas januára. Pre verejnosť ich sprístupníme na novom portáli finančnej správy, ako aj v tlačenej podobe, na úradoch v treťom januárovom týždni. Termín na podanie priznania na daň z príjmov je 31. marec 2014.

Tlačivá daňového priznania na daň z príjmu fyzických osôb typ A a B, a tiež na daň z príjmu právnických osôb budú pre verejnosť pripravené v druhej polovici januára. V elektronickej podobe budú k dispozícii na novom portáli finančnej správy.

Kde dostať tlačivá? Viac tu: www.financnasprava.sk

Tlačené formuláre daňových priznaní budeme na úrady distribuovať v týždni medzi 13. – 17. januárom 2014.

Oneskorenie tlačív spôsobilo ich neskoré schválenie v Národnej rade Slovenskej republiky. Finančná správa každoročne potrebuje na zapracovanie legislatívnych zmien v tlačivách daňových priznaní cca 3 mesiace.

Tento rok boli posledné zmeny schválené začiatkom decembra 2013. Aj preto nie je možné, aby boli tlačivá k dispozícii ihneď v prvých dňoch nového roka.Finančná správa však robí všetko preto, aby boli daňové priznania k dispozícii čo najskôr, a skrátime lehotu potrebnú na zapracovanie zmien z 3 mesiacov na cca 6 týždňov.

Už teraz sú k dispozícii na úradoch tlačivá na podávanie dani z motorových vozidiel. Toto daňové priznanie je potrebné podať do 31. januára 2014.

4 typy dátožrútov a 4 tipy na dokonalý smartfón pre každého z nich

V obchodoch je toľko špičkových smartfónov, ktoré dnes dokážu viac, než akýkoľvek starší notebook! Nie každý však musí vo vrecku nosiť mobil za vyše 1 000 eur. Niekto používa mobil len zriedka, iní sa od neho neodlepí po celý deň.

Celebrity ohlásili pauzu od Instagramu na protest proti Facebooku

Niektoré americké a britské celebrity sa na celý deň odmlčali na platformách prevádzkovaných spoločnosťou Facebook, aby tak upozornili na problémy sociálnych sietí s nenávistnými prejavmi a dezinformáciami.

Poslankyňa Tabak sa síce za kontroverznú fotku ospravedlnila, no šíri ju ďalej (FOTO)

Aj poslankyňa Romana Tabak sa rozhodla pripomenúť deň obetí holokaustu, no dosť nešťastným spôsobom.

ČT se nemusí ospravedlniť Agrofertu za reportáže

Česká televize (ČT) se nemusí omlouvat koncernu Agrofert za to, že ho ve dvou reportážích spojila s odvoláním ředitele příbramského finančního úřadu. Pražský městský soud dnes zamítl žalobu, ve které společnost tvrdila, že reportáže poškodily její pověst.

Úrad verejného zdravotníctva má nového šéfa komunikácie

Úrad verejného zdravotníctva má nového riaditeľa sekcie komunikácie a medzinárodných vzťahov.

Čínska firma zhromažďovala dáta o prominentoch zo západu, dokonca aj o ich deťoch

Čínska firma Zhenhua Data Technology, ktorá sa na svojom už vypnutom webe označovala za pioniera vo využívaní dát pre hybridné vojnu, vplyvných ľudoch zo západu, ktorý z čínskej firmy unikol.

Zomrel herec Martin Horňák (VIDEO)

V piatok 11. septembra zomrel vo veku 68 rokov herec Martin Horňák.

Otvorený list hygienikom týkajúci sa nových pandemických opatrení

Poslanci a právnici posielajú hygienikom otvorený list k opatreniam, týkajúcim sa kultúrnych, športových a ďalších podujatí.

Zlatého leva si z Benátok odváža film Nomadland (VIDEO)

Zlatého leva na 77. filmovom festivale v Benátkach dnes získal film Nomadland (Krajina nomádov) americkej režisérky čínskeho pôvodu Chloé Zhao.

Kde je ten, čo mi zavraždil brata?!

Dlhá cesta nadol je nezvyčajný román napísaný vo veršoch. A hoci to môže mnohých odradiť, počkajte chvíľu.