Stiahnite si tlačivá na daňové priznanie v roku 2014

12.01.2014 14:57 | Tlačové správy | FS

Nové tlačivá na daňové priznanie zaa rok 2013 na rôzne druhy daní si môžte stiahnuť aj tu.

Daňové priznanie k dani z príjmov právnickej osoby nájdete v priloženom linku. Údaje si po vyplnení môžete dať v systéme skontrolovať - budete tak mať istotu, že ste DP vyplnili správne: Daňové priznanie k dani z príjmov právnickej osoby 2013

Nové tlačivá daňových priznaní na daň z príjmov sú k dispozícii na všetky druhy dane na tejto adrese, od kiaľ si im môžte stiahnuť:

Všetky tlačivá: https://www.financnasprava.sk/sk/elektronicke-sluzby/verejne-sluzby/katalog-danovych-a-colnych/katalog-vzorov-tlaciv (je potrebné porozklikávať šípky)

Na linku sú tlačivá na rôzne druhy daní:
Registrácia a evidencia za oblasť SPD
Registrácia na daň z príjmov a daň z pridanej hodnoty
Registrácia servisných organizácií
Spotrebné dane
Spotrebná daň z elektriny
Spotrebná daň z liehu
Spotrebná daň z minerálneho oleja
Spotrebná daň z piva
Spotrebná daň z tabakových výrobkov
Spotrebná daň z uhlia
Spotrebná daň z vína
Spotrebná daň zo zemného plynu
Správa daní
Daň z motorových vozidiel
Daň z pridanej hodnoty
Daň z príjmu fyzickej osoby
Daň z príjmu právnickej osoby
Daň zo závislej činnosti - platiteľ dane
Vyplácajúci zástupca
Účtovné dokumenty
Účtovné výkazy pre neziskové organizácie účtujúce v sústave jednoduchého účtovníctva
Účtovné výkazy pre neziskové organizácie účtujúce v sústave podvojného účtovníctva
Účtovné výkazy pre podnikateľské subjekty účtujúce v sústave jednoduchého účtovníctva
Účtovné výkazy pre podnikateľské subjekty účtujúce v sústave podvojného účtovníctva

Termín na podanie priznania na daň z príjmov je 31. marec 2014.

Tlačivá daňového priznania na daň z príjmu fyzických osôb typ A a B, a tiež na daň z príjmu právnických osôb budú pre verejnosť pripravené v druhej polovici januára. V elektronickej podobe sú k dispozícii na novom portáli finančnej správy.

Tlačené formuláre daňových priznaní budeme na úrady distribuovať v týždni medzi 13. – 17. januárom 2014.

Oneskorenie tlačív spôsobilo ich neskoré schválenie v Národnej rade Slovenskej republiky. Finančná správa každoročne potrebuje na zapracovanie legislatívnych zmien v tlačivách daňových priznaní cca 3 mesiace.

Tento rok boli posledné zmeny schválené začiatkom decembra 2013. Aj preto nie je možné, aby boli tlačivá k dispozícii ihneď v prvých dňoch nového roka.Finančná správa však robí všetko preto, aby boli daňové priznania k dispozícii čo najskôr, a skrátime lehotu potrebnú na zapracovanie zmien z 3 mesiacov na cca 6 týždňov.

Už teraz sú k dispozícii na úradoch tlačivá na podávanie dani z motorových vozidiel. Toto daňové priznanie je potrebné podať do 31. januára 2014.

Finančná správa oznámila, kde budú k dispozícii nové tlačivá na daňové priznanie 2014

BRATISLAVA, 30. decembra 2013 (tlacovasprava.sk) – Nové tlačivá daňových priznaní na daň z príjmov budú k dispozícii počas januára. Pre verejnosť ich sprístupníme na novom portáli finančnej správy, ako aj v tlačenej podobe, na úradoch v treťom januárovom týždni. Termín na podanie priznania na daň z príjmov je 31. marec 2014.

Tlačivá daňového priznania na daň z príjmu fyzických osôb typ A a B, a tiež na daň z príjmu právnických osôb budú pre verejnosť pripravené v druhej polovici januára. V elektronickej podobe budú k dispozícii na novom portáli finančnej správy.

Kde dostať tlačivá? Viac tu: www.financnasprava.sk

Tlačené formuláre daňových priznaní budeme na úrady distribuovať v týždni medzi 13. – 17. januárom 2014.

Oneskorenie tlačív spôsobilo ich neskoré schválenie v Národnej rade Slovenskej republiky. Finančná správa každoročne potrebuje na zapracovanie legislatívnych zmien v tlačivách daňových priznaní cca 3 mesiace.

Tento rok boli posledné zmeny schválené začiatkom decembra 2013. Aj preto nie je možné, aby boli tlačivá k dispozícii ihneď v prvých dňoch nového roka.Finančná správa však robí všetko preto, aby boli daňové priznania k dispozícii čo najskôr, a skrátime lehotu potrebnú na zapracovanie zmien z 3 mesiacov na cca 6 týždňov.

Už teraz sú k dispozícii na úradoch tlačivá na podávanie dani z motorových vozidiel. Toto daňové priznanie je potrebné podať do 31. januára 2014.

Zuzana Čaputová bude večer na Markíze  (VIDEO)

Zuzana Čaputová bude večer na Markíze (VIDEO)

Televízia Markíza odvysiela dnes večer so začiatkom o 20:30 ďalšie vydanie spravodajského špeciálu Koronavírus: Mimoriadna relácia.

Ale bolo to na internete! Príručka na ochranu pred internetovými hoaxami a klamstvami

Vďaka internetu sú dnes informácie dostupné rýchlejšie, než kedykoľvek predtým. To je určite dobrá vec, no správ môže byť niekedy až priveľa.

Expres odvysiela Radio Rave - exkluzívny live set najúspešnejších svetových dídžejov

Rádio Expres exkluzívne odvysiela najväčšiu európsku house párty Radio Rave s najúspešnejšími svetovými dídžejmi súčasnosti.

Bill Gates nepovedal, že vakcína COVID-19 môže zabiť takmer milión ľudí

Jedným z hlavných terčov koronovírusových hoaxov je americký miliardár Bill Gates, ktorý sa rozhodol investovať milióny do boja s pandémiou.

Na trh prichádza nová služba HBO Max

Na rastúci trh sa streamovacími službami prichádza nový hráč - spoločnosť HBO Max. Od stredy ponúkne mediálny obsah firmy WarnerMedia, rovnako ako vlastné nové programy, ale aj staršie obľúbené seriály, napríklad South Park alebo Priatelia.

Ako stíhali najhľadanejšieho zločinca na svete

Dvaja agenti pridelení ku kolumbijsko-americkému pátraciemu oddielu Bloque de Búsqueda, ktorý mal za úlohu skoncovať s Escobarovou hrôzovládou.Steve Murphy a Javier F. Pena.

Facebook: Do desiatich rokov môže polovica zamestnancov pracovať doma

Americká internetová spoločnosť Facebook plánuje vplyvom pandémie viac využívať prácu z domova.

Za letáky velebiace smrť vojakov uložil súd polročnú podmienku

Jiřímu Kopřivovi, ktorý v centre Prahy vylepil letáky oslavujúce smrť českých vojakov v Afganistane, uložil dnes súd polročný podmienečný trest za schvaľovanie trestného činu a za podnecovanie. Verdikt nie je právoplatný, prokurátor sa obratom odvolal. Pre muža žiadal päťročné väzenie za podporu a propagáciu terorizmu. Kopřiva uviedol, že je zásadným odporcom násilia a že jeho cieľom bolo vyjadriť nesúhlas s vojenským konfliktom v Afganistane, nie podporovať terorizmus.

Festival Atmosféra bude - ale až v roku 2021. Čo so zakúpenou vstupenkou?

Organizátori sa rozhodli presunúť deviaty ročník festivalu na leto 2021.

Deti zabitého novinára odpustili otcovým vrahom

Deti saudskoarabského novinára Džamala Chášukdžího zavraždeného v roku 2018 dnes oznámili, že otcovým vrahom odpustili. Novinár, ktorý kritizoval saudskoarabských predstaviteľov, bol zabitý na saudskoarabskom konzuláte v Istanbule a jeho telo sa nenašlo.