Stiahnite si tlačivá na daňové priznanie v roku 2014

12.01.2014 14:57 | Tlačové správy | FS

Nové tlačivá na daňové priznanie zaa rok 2013 na rôzne druhy daní si môžte stiahnuť aj tu.

Daňové priznanie k dani z príjmov právnickej osoby nájdete v priloženom linku. Údaje si po vyplnení môžete dať v systéme skontrolovať - budete tak mať istotu, že ste DP vyplnili správne: Daňové priznanie k dani z príjmov právnickej osoby 2013

Nové tlačivá daňových priznaní na daň z príjmov sú k dispozícii na všetky druhy dane na tejto adrese, od kiaľ si im môžte stiahnuť:

Všetky tlačivá: https://www.financnasprava.sk/sk/elektronicke-sluzby/verejne-sluzby/katalog-danovych-a-colnych/katalog-vzorov-tlaciv (je potrebné porozklikávať šípky)

Na linku sú tlačivá na rôzne druhy daní:
Registrácia a evidencia za oblasť SPD
Registrácia na daň z príjmov a daň z pridanej hodnoty
Registrácia servisných organizácií
Spotrebné dane
Spotrebná daň z elektriny
Spotrebná daň z liehu
Spotrebná daň z minerálneho oleja
Spotrebná daň z piva
Spotrebná daň z tabakových výrobkov
Spotrebná daň z uhlia
Spotrebná daň z vína
Spotrebná daň zo zemného plynu
Správa daní
Daň z motorových vozidiel
Daň z pridanej hodnoty
Daň z príjmu fyzickej osoby
Daň z príjmu právnickej osoby
Daň zo závislej činnosti - platiteľ dane
Vyplácajúci zástupca
Účtovné dokumenty
Účtovné výkazy pre neziskové organizácie účtujúce v sústave jednoduchého účtovníctva
Účtovné výkazy pre neziskové organizácie účtujúce v sústave podvojného účtovníctva
Účtovné výkazy pre podnikateľské subjekty účtujúce v sústave jednoduchého účtovníctva
Účtovné výkazy pre podnikateľské subjekty účtujúce v sústave podvojného účtovníctva

Termín na podanie priznania na daň z príjmov je 31. marec 2014.

Tlačivá daňového priznania na daň z príjmu fyzických osôb typ A a B, a tiež na daň z príjmu právnických osôb budú pre verejnosť pripravené v druhej polovici januára. V elektronickej podobe sú k dispozícii na novom portáli finančnej správy.

Tlačené formuláre daňových priznaní budeme na úrady distribuovať v týždni medzi 13. – 17. januárom 2014.

Oneskorenie tlačív spôsobilo ich neskoré schválenie v Národnej rade Slovenskej republiky. Finančná správa každoročne potrebuje na zapracovanie legislatívnych zmien v tlačivách daňových priznaní cca 3 mesiace.

Tento rok boli posledné zmeny schválené začiatkom decembra 2013. Aj preto nie je možné, aby boli tlačivá k dispozícii ihneď v prvých dňoch nového roka.Finančná správa však robí všetko preto, aby boli daňové priznania k dispozícii čo najskôr, a skrátime lehotu potrebnú na zapracovanie zmien z 3 mesiacov na cca 6 týždňov.

Už teraz sú k dispozícii na úradoch tlačivá na podávanie dani z motorových vozidiel. Toto daňové priznanie je potrebné podať do 31. januára 2014.

Finančná správa oznámila, kde budú k dispozícii nové tlačivá na daňové priznanie 2014

BRATISLAVA, 30. decembra 2013 (tlacovasprava.sk) – Nové tlačivá daňových priznaní na daň z príjmov budú k dispozícii počas januára. Pre verejnosť ich sprístupníme na novom portáli finančnej správy, ako aj v tlačenej podobe, na úradoch v treťom januárovom týždni. Termín na podanie priznania na daň z príjmov je 31. marec 2014.

Tlačivá daňového priznania na daň z príjmu fyzických osôb typ A a B, a tiež na daň z príjmu právnických osôb budú pre verejnosť pripravené v druhej polovici januára. V elektronickej podobe budú k dispozícii na novom portáli finančnej správy.

Kde dostať tlačivá? Viac tu: www.financnasprava.sk

Tlačené formuláre daňových priznaní budeme na úrady distribuovať v týždni medzi 13. – 17. januárom 2014.

Oneskorenie tlačív spôsobilo ich neskoré schválenie v Národnej rade Slovenskej republiky. Finančná správa každoročne potrebuje na zapracovanie legislatívnych zmien v tlačivách daňových priznaní cca 3 mesiace.

Tento rok boli posledné zmeny schválené začiatkom decembra 2013. Aj preto nie je možné, aby boli tlačivá k dispozícii ihneď v prvých dňoch nového roka.Finančná správa však robí všetko preto, aby boli daňové priznania k dispozícii čo najskôr, a skrátime lehotu potrebnú na zapracovanie zmien z 3 mesiacov na cca 6 týždňov.

Už teraz sú k dispozícii na úradoch tlačivá na podávanie dani z motorových vozidiel. Toto daňové priznanie je potrebné podať do 31. januára 2014.

Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

2. Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

Na komunikačnom oddelení spoločnosti Tesco Slovensko došlo k viacerým zmenám.

Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

3. Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

V stredu vo veku 58 rokov zomrel spisovateľ, básnik, textár, publicista a dlhoročný rozhlasový spolupracovník Maroš M. Bančej.

Pri požiari v štúdiu animovaných filmov zahynulo najmenej 33 ľudí (VIDEO)

4. Pri požiari v štúdiu animovaných filmov zahynulo najmenej 33 ľudí (VIDEO)

Najmenej 33 ľudí zahynulo pri požiari v známom japonskom štúdiu animovaného filmu Kyoto Animation Studio v japonskom Kjóte.

Nela Pocisková a Filip Tuma v kampani Orange hovoria o svojom súkromí (VIDEO)

5. Nela Pocisková a Filip Tuma v kampani Orange hovoria o svojom súkromí (VIDEO)

Spoločnosť Orange štartuje novú PR kampaň s názvom Rodinné LOVEstories.

Známy prejav Jakeša má už 30 rokov, pozrite si necenzurovaný záznam (VIDEO)

6. Známy prejav Jakeša má už 30 rokov, pozrite si necenzurovaný záznam (VIDEO)

Paní Zagorová je síce „milá holka“, ale už tri roky po sobe berie 600 tisíc... a čo potom „Jandovia a iní“? Od slávneho prejavu Miloša Jakeša, ktorý bol predzvesťou pádu komunismu, uplynulo presne 30 rokov.

7. Aj vás nadchla aplikácia, ktorá vám ukáže, ako budete vyzerať o 30 rokov? Pozor, prináša viaceré riziká

Na sociálnych sieťach pribúdajú v posledných dňoch fotky ľudí, ako môžu vyzerať o 30 rokov, či naopak fotky, ako vyzerajú o niekoľko rokov mladší. Ľudia si ich vytvorili pomocou aplikácie FaceApp, ktorá dokáže pomocou umelej inteligencie zmeniť tvár ľudí podľa rôznych kritérií a aj podľa veku. Odborníci však varujú, aplikácia sa môže dostať k citlivým údajom, s ktorými môže ďalej bez vedomia ich majiteľa nakladať.

Turecký súd zbavil viny novinára a experta Reportérov bez hraníc

8. Turecký súd zbavil viny novinára a experta Reportérov bez hraníc

Istanbulský súd dnes oslobodil novinára a experta medzinárodnej novinárskej organizácie Reportéri bez hraníc (RSF) Erola Önderoglua obžaloby z teroristickej propagandy.

AFP: Pigasse a Křetínský chcú posilniť svoje pozície v Le Monde

9. AFP: Pigasse a Křetínský chcú posilniť svoje pozície v Le Monde

Francouzský bankéř Matthieu Pigasse a český miliardář Daniel Křetínský exkluzivně jednají o odkoupení podílů španělské mediální skupiny Prisa ve společnosti Le Monde Libre. Ta kontroluje skupinu Le Monde, jenž vydává stejnojmenný deník.

10. O2 Dobrá vec pozná svojich víťazov O2 Športovej akadémie Mateja Tótha. Poteší až 40 škôl po celom Slovensku

Aktuálny ročník O2 Dobrej veci v boji o O2 Športovú akadémiu Mateja Tótha už pozná svojich víťazov. Akadémie, ktorých cieľom je budovať kladný vzťah detí k športu a motivovať ich k nemu cez všeobecnú pohybovú prípravu, získalo pre nadchádzajúci školský rok až 40 základných škôl po celom Slovensku.