Stiahnite si tlačivá na daňové priznanie v roku 2014

Nové tlačivá na daňové priznanie zaa rok 2013 na rôzne druhy daní si môžte stiahnuť aj tu.

 

 

Daňové priznanie k dani z príjmov právnickej osoby nájdete v priloženom linku. Údaje si po vyplnení môžete dať v systéme skontrolovať - budete tak mať istotu, že ste DP vyplnili správne: Daňové priznanie k dani z príjmov právnickej osoby 2013

 

 

Nové tlačivá daňových priznaní na daň z príjmov sú k dispozícii na všetky druhy dane na tejto adrese, od kiaľ si im môžte stiahnuť: 

 

Všetky tlačivá: https://www.financnasprava.sk/sk/elektronicke-sluzby/verejne-sluzby/katalog-danovych-a-colnych/katalog-vzorov-tlaciv (je potrebné porozklikávať šípky)

Na linku sú tlačivá na rôzne druhy daní:
Registrácia a evidencia za oblasť SPD
Registrácia na daň z príjmov a daň z pridanej hodnoty
Registrácia servisných organizácií
Spotrebné dane
Spotrebná daň z elektriny
Spotrebná daň z liehu
Spotrebná daň z minerálneho oleja
Spotrebná daň z piva
Spotrebná daň z tabakových výrobkov
Spotrebná daň z uhlia
Spotrebná daň z vína
Spotrebná daň zo zemného plynu
Správa daní
Daň z motorových vozidiel
Daň z pridanej hodnoty
Daň z príjmu fyzickej osoby
Daň z príjmu právnickej osoby
Daň zo závislej činnosti - platiteľ dane
Vyplácajúci zástupca
Účtovné dokumenty
Účtovné výkazy pre neziskové organizácie účtujúce v sústave jednoduchého účtovníctva
Účtovné výkazy pre neziskové organizácie účtujúce v sústave podvojného účtovníctva
Účtovné výkazy pre podnikateľské subjekty účtujúce v sústave jednoduchého účtovníctva
Účtovné výkazy pre podnikateľské subjekty účtujúce v sústave podvojného účtovníctva

Termín na podanie priznania na daň z príjmov je 31. marec 2014.

 

Tlačivá daňového priznania na daň z príjmu fyzických osôb typ A a B, a tiež na daň z príjmu právnických osôb budú pre verejnosť pripravené v druhej polovici januára. V elektronickej podobe sú k dispozícii na novom portáli finančnej správy.

Tlačené formuláre daňových priznaní budeme na úrady distribuovať v týždni medzi 13. – 17. januárom 2014.

Oneskorenie tlačív spôsobilo ich neskoré schválenie v Národnej rade Slovenskej republiky. Finančná správa každoročne potrebuje na zapracovanie legislatívnych zmien v tlačivách daňových priznaní cca 3 mesiace.

Tento rok boli posledné zmeny schválené začiatkom decembra 2013. Aj preto nie je možné, aby boli tlačivá k dispozícii ihneď v prvých dňoch nového roka.Finančná správa však robí všetko preto, aby boli daňové priznania k dispozícii čo najskôr, a skrátime lehotu potrebnú na zapracovanie zmien z 3 mesiacov na cca 6 týždňov.

Už teraz sú k dispozícii na úradoch tlačivá na podávanie dani z motorových vozidiel. Toto daňové priznanie je potrebné podať do 31. januára 2014.

Finančná správa oznámila, kde budú k dispozícii nové tlačivá na daňové priznanie 2014

BRATISLAVA, 30. decembra 2013 (tlacovasprava.sk) – Nové tlačivá daňových priznaní na daň z príjmov budú k dispozícii počas januára. Pre verejnosť ich sprístupníme na novom portáli finančnej správy, ako aj v tlačenej podobe, na úradoch v treťom januárovom týždni. Termín na podanie priznania na daň z príjmov je 31. marec 2014.

 

Tlačivá daňového priznania na daň z príjmu fyzických osôb typ A a B, a tiež na daň z príjmu právnických osôb budú pre verejnosť pripravené v druhej polovici januára. V elektronickej podobe budú k dispozícii na novom portáli finančnej správy.

Kde dostať tlačivá? Viac tu: www.financnasprava.sk

Tlačené formuláre daňových priznaní budeme na úrady distribuovať v týždni medzi 13. – 17. januárom 2014.

Oneskorenie tlačív spôsobilo ich neskoré schválenie v Národnej rade Slovenskej republiky. Finančná správa každoročne potrebuje na zapracovanie legislatívnych zmien v tlačivách daňových priznaní cca 3 mesiace.

Tento rok boli posledné zmeny schválené začiatkom decembra 2013. Aj preto nie je možné, aby boli tlačivá k dispozícii ihneď v prvých dňoch nového roka.Finančná správa však robí všetko preto, aby boli daňové priznania k dispozícii čo najskôr, a skrátime lehotu potrebnú na zapracovanie zmien z 3 mesiacov na cca 6 týždňov.

Už teraz sú k dispozícii na úradoch tlačivá na podávanie dani z motorových vozidiel. Toto daňové priznanie je potrebné podať do 31. januára 2014.