Marianna Ďurianová koncom februára odchádza z televízie!

Dlhoročná moderátorka Televíznych novín tvrdí, že nastal čas na zmenu!

„Marianna je skvelá moderátorka a novinárka. Markíza bola jej domovskou televíziou viac než 13 rokov a my všetci si veľmi vážime jej prácu a nadšenie, ktoré vkladala do svojej práce. Prajeme jej veľa šťastia," povedal generálny riaditeľ TV Markíza Matthias Settele. Rovnako jej prácu ocenil aj jej nadriadený, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky, Henrich Krejča: „Rešpektujem toto Mariannino rozhodnutie, rád by som jej poďakoval za všetky tie roky práce pre túto televíziu a zaželal jej veľa pracovných úspechov."

Marianna Ďurianová začínala v Markíze v roku 2001 priamo na mieste moderátorky spravodajstva: „Televízia Markíza mi dala fantastickú profesijnú aj ľudskú skúsenosť za čo som veľmi vďačná. Po vyše trinástich rokoch však nastal čas na zmenu," povedala Marianna Ďurianová na margo svojho odchodu.

Marianna si na svoje prvé vysielanie pamätá úplne presne. Mala v ruke podkovičku, ktorú zvierala tak silno, že na konci vysielania mala kaluž potu v ruke. Vysielanie nakoniec dopadlo dobre. Pamätný brept nemá, no spomína si, ako sa začala v štúdiu počas vysielania smiať.