Všetci zákazníci mBank už môžu využívať nové internetové bankovníctvo

17.03.2014 18:45 | Tlačové správy | mBank

mBank dnes (17. marca) úspešne dokončila proces prenosu dát zákazníkov z pôvodného do nového internetového bankovníctva, pričom 50% z 673 000 zákazníkov Českej a Slovenskej republiky nové internetové bankovníctvo už aktívne používa.

Prenos dvojročnej transakčné histórie všetkých zákazníkov predstavoval
200 miliónov transakcií a trval 26 dní.
"Najviac nás teší, že za tak krátky čas, používa nové internetové bankovníctvo už polovica našich zákazníkov. Zároveň by sme chceli poďakovať za spätnú väzbu, ktorú nám naši zákazníci dávajú. Vieme, že v novom IB je stále čo zlepšovať a usilovne na tom pracujeme. Až po ustálení procesov v novom internetovom bankovníctve začneme pripravovať ukončenie prevádzky pôvodného IB," uviedol Bronislav Dvořáček , vedúci oddelenia produktov mBank.
Nové internetové bankovníctvo mBank prináša zákazníkom niekoľko desiatok nových funkcií a vylepšení, ktoré zjednodušujú a spríjemňujú každodenné používanie bankových služieb a správu osobných financií. Medzi zásadné inovácie patrí napríklad plne automatizovaný správca osobných financií, ktorý prehľadne analyzuje históriu a navrhuje rozpočty na ďalšie obdobie, inteligentné vyhľadávanie po vzore Googlu či smart platby cez Facebook a SMS.
Zároveň bolo nové internetové bankovníctvo pripravované tak, aby spĺňalo tie najprísnejšie požiadavky na zabezpečenie. Využíva novú technológiu HTML 5, ktorá funguje vo všetkých moderných prehliadačoch ako napríklad Google Chrome, Mozzilla Firefox a Internet Explorer od verzie 9 vyššie, ktoré majú vylepšenú ochranu proti škodlivému software.

Pochopiť tínedžera nie je jednoduché...

Práve vyšla novinka s názvom Najhoršia od slovenskej autorky Kataríny Gulai.

Trump nariadil čínskej ByteDance predať TikTok v USA

Americký prezident Donald Trump nariadil čínskej spoločnosti ByteDance, aby predala americká podiel svoje aplikácie TikTok do 90 dní. Oznámila to agentúra Reuters.

Apple a Google stiahli hru Fortnite z databázy

Technologickí giganti Apple a Google vo štvrtok odstránili úspešnú hru Fortnite zo svojich ponúk mobilných aplikácií kvôli aktualizácii, ktorá údajne porušuje ich pravidlá o platbách vnútri aplikácií. Herné štúdio Epic Games reagovalo podaním žalôb proti obom spoločnostiam, ktoré obviňuje z monopolistického správania. Informovala o tom agentúra Reuters.

Postoj chystá vlastnú televíziu, propaguje ju aj moderátor JOJ (VIDEO)

Konzervatívny web Postoj.sk sa rozširuje - v septembri chce spustiť vlastnú TV Postoj.

Spotreba narastá. Častejšie chodíme do reštaurácií aj do potravín. Dovolenkujeme doma

Letné mesiace patria vo všeobecnosti k tým obdobiam, kedy viac míňame. Takýto trend sa potvrdzuje aj tento rok, a to aj napriek pretrvávajúcej pandémii koronavírusu. Aj keď obavy zo straty príjmu mala v apríli polovica populácie, dnes sa situácia stabilizuje, čo môžeme sledovať na narastajúcej spotrebe a výdavkoch.

Formula 1 bude exkluzívne na SPORT1 A SPORT2

Spoločnosť AMC Networks International - Central and Northern Europe predĺžila svoj kontrakt na vysielanie Formuly 1 na Slovensku a v Českej republike o ďalšie tri sezóny.

RTVS pripravila špeciálne vysielanie k SNP (VIDEO)

76. výročie Slovenského národného povstania si RTVS v televíznom a rozhlasovom vysielaní bude pripomínať už od polovice augusta. RTVS zaradila do vysielania dokumenty, filmy, diskusie, ale aj priame prenosy z osláv v Banskej Bystrici.

Telekom spustil kampaň s päťnásobnou držiteľkou GRAMMY (VIDEO)

Telekom odštartoval v spolupráci s päťnásobnou držiteľkou GRAMMY Billie Eilish globálnu kampaň, v ktorej poukazuje na úspechy a potenciál mladých ľudí.

Česká vláda pripravuje zákon o službách ako je YouTube

Lepší ochranu dětí před nevhodným obsahem či obecně ochranu veřejnosti před projevy násilí a nenávisti i před nežádoucí reklamou má zajistit navrhovaný zákon o službách platforem pro sdílení videonahrávek. Zákon předkládaný ministerstvem kultury do českého právního řádu zavádí evropskou směrnici z roku 2018, členské státy se k ní mají připojit do 19. září. V pondělí se návrhem zákona, který mimo jiné zavádí i povinnost pevného podílu evropských děl v nabídce služeb videoték na vyžádání, bude zabývat vláda.

Bývalý redaktor Trendu o spôsoboch Penty: Drž hubu a krok, šúchaj nohami o zem a bude pokoj. Ak sa ozveš, dostaneš cez držku

„Žralokov z deväťdesiatych rokov si pamätám len zbežne. Nátlakové vyjednávania s hrubými krkmi poznám vlastne len z románov a filmov. Ale to, čo sa dialo v Rosume (sídlo vydavateľstva Trendu - pozn.red.) krátko po tom, ako som dostal výpoveď, mi deväťdesiatky v niečom pripomínalo.“