Kiska s Ficom budú na Exprese naživo Foto: expres

Kiska s Ficom budú na Exprese naživo

19.03.2014 22:27 | Tlačové správy | Radio Expres

Andrej Kiska a Robert Fico a sa stretnú len pár hodín pred začiatkom moratória v Rádiu Expres, v relácii Braňo Závodský Naživo. V dueli, ktorý začne na Exprese v stredu 26.marca o 12:05, dostanú obaja kandidáti rovnaký priestor - 7 minút.

Volebné štúdio k druhému kolu prezidentských volieb prinesie Rádio Expres hneď po zatvorení volebných miestností, v sobotu 29. marca po 22. hodine. Niekoľkohodinové špeciálne volebné štúdio s moderátorom Braňom Závodským prinesie naživo priebežné aj konečné neoficiálne výsledky volieb, rozhovory s prezidentskými kandidátmi počas sčítavania hlasov, ale aj po ňom a priblíži aj dianie v samotných centrálach Andreja Kisku a Roberta Fica s posilneným redaktorským štábom.

Volebné štúdio skončí až po spočítaní všetkých hlasov, kedy bude známe meno nového prezidenta Slovenskej republiky, s ktorým Expres prinesie aktuálny rozhovor naživo. Všetky relevantné informácie z prezidentských volieb bude Rádio Expres kompletne pokrývať aj v samotnom spravodajstve.

Pozrite si Ako vyzerali doterajšie duely Kiska a Fico v ďalších médiách

Pochopiť tínedžera nie je jednoduché...

Práve vyšla novinka s názvom Najhoršia od slovenskej autorky Kataríny Gulai.

Trump nariadil čínskej ByteDance predať TikTok v USA

Americký prezident Donald Trump nariadil čínskej spoločnosti ByteDance, aby predala americká podiel svoje aplikácie TikTok do 90 dní. Oznámila to agentúra Reuters.

Apple a Google stiahli hru Fortnite z databázy

Technologickí giganti Apple a Google vo štvrtok odstránili úspešnú hru Fortnite zo svojich ponúk mobilných aplikácií kvôli aktualizácii, ktorá údajne porušuje ich pravidlá o platbách vnútri aplikácií. Herné štúdio Epic Games reagovalo podaním žalôb proti obom spoločnostiam, ktoré obviňuje z monopolistického správania. Informovala o tom agentúra Reuters.

Postoj chystá vlastnú televíziu, propaguje ju aj moderátor JOJ (VIDEO)

Konzervatívny web Postoj.sk sa rozširuje - v septembri chce spustiť vlastnú TV Postoj.

Spotreba narastá. Častejšie chodíme do reštaurácií aj do potravín. Dovolenkujeme doma

Letné mesiace patria vo všeobecnosti k tým obdobiam, kedy viac míňame. Takýto trend sa potvrdzuje aj tento rok, a to aj napriek pretrvávajúcej pandémii koronavírusu. Aj keď obavy zo straty príjmu mala v apríli polovica populácie, dnes sa situácia stabilizuje, čo môžeme sledovať na narastajúcej spotrebe a výdavkoch.

Formula 1 bude exkluzívne na SPORT1 A SPORT2

Spoločnosť AMC Networks International - Central and Northern Europe predĺžila svoj kontrakt na vysielanie Formuly 1 na Slovensku a v Českej republike o ďalšie tri sezóny.

RTVS pripravila špeciálne vysielanie k SNP (VIDEO)

76. výročie Slovenského národného povstania si RTVS v televíznom a rozhlasovom vysielaní bude pripomínať už od polovice augusta. RTVS zaradila do vysielania dokumenty, filmy, diskusie, ale aj priame prenosy z osláv v Banskej Bystrici.

Telekom spustil kampaň s päťnásobnou držiteľkou GRAMMY (VIDEO)

Telekom odštartoval v spolupráci s päťnásobnou držiteľkou GRAMMY Billie Eilish globálnu kampaň, v ktorej poukazuje na úspechy a potenciál mladých ľudí.

Česká vláda pripravuje zákon o službách ako je YouTube

Lepší ochranu dětí před nevhodným obsahem či obecně ochranu veřejnosti před projevy násilí a nenávisti i před nežádoucí reklamou má zajistit navrhovaný zákon o službách platforem pro sdílení videonahrávek. Zákon předkládaný ministerstvem kultury do českého právního řádu zavádí evropskou směrnici z roku 2018, členské státy se k ní mají připojit do 19. září. V pondělí se návrhem zákona, který mimo jiné zavádí i povinnost pevného podílu evropských děl v nabídce služeb videoték na vyžádání, bude zabývat vláda.

Bývalý redaktor Trendu o spôsoboch Penty: Drž hubu a krok, šúchaj nohami o zem a bude pokoj. Ak sa ozveš, dostaneš cez držku

„Žralokov z deväťdesiatych rokov si pamätám len zbežne. Nátlakové vyjednávania s hrubými krkmi poznám vlastne len z románov a filmov. Ale to, čo sa dialo v Rosume (sídlo vydavateľstva Trendu - pozn.red.) krátko po tom, ako som dostal výpoveď, mi deväťdesiatky v niečom pripomínalo.“