Predpredaj.sk sa rozrastá, pribúdajú nové predajne

31.03.2014 15:11 | Tlačové správy | Zoznam.sk

Predpredaj.sk rozšíril svoje služby do ďalších kamenných obchodov. Po úvodnej prevádzke vyzdvihovania lístkov v sieti Telekom rozšíril e-ticketingový portál spoluprácu o ďalších partnerov s možnosťou zakúpenia vstupenky priamo v predajni.

Zoznam.sk tak so svojim produktom vstupuje naplno aj do offline sektora.

Aktuálne si vstupenku môžete zakúpiť nielen na webovej stránke www.predpredaj.sk, ale po novom aj v sieti kníhkupectiev Libri po celom Slovensku, v najväčšom bratislavskom koncertnom klube MMC – Majestic Music Club, kompletná ponuka je dostupná aj v predajni Dr.Horák v Bratislave či v predajni CD Andante v Nitre.

„Rozširujeme tým ponuku aj pre organizátorov koncertov a ďalších podujatí. Priestor, na ktorom môžu osloviť svojich zákazníkov sa plnohodnotne dostáva aj do offline prostredia - do kamenných prevádzok, čo nás nesmierne teší. Veríme, že týmto krokom ešte viac sprístupníme naše služby širokej verejnosti a vytvoríme potrebný komfort pre zákazníkov pri výbere miesta a formy zakúpenia vstupenky," hovorí Tomáš Danišovič, account director portálu Predpredaj.sk. „Počet predajných miest budeme aj naďalej rozširovať, máme rozpracované ďalšie partnerstvá a sme otvorení akémukoľvek zaujímavému návrhu spolupráce."

Možnosť vyzdvihnutia zakúpenej vstupenky v predajniach Telekomu zostáva aj naďalej k dispozícii, aktuálne si zákazníci môžu vybrať z troch predajní v rámci Bratislavy – OC Aupark, OC Polus a Námestie SNP.

Platforma Predpredaj.sk narástla počas uplynulého roku niekoľkonásobne v počte podporovaných podujatí, tak ako i v počte predaných vstupeniek. Predpredaj.sk spolupracoval na podpore viacerých top udalostí roku 2013 – hudobné koncerty (celoslovenské turné Richarda Müllera & skupiny Fragile - Hlasy, tanečný koncert Armin Van Buurena, koncert Depeche Mode).
Aktuálne je Predpredaj.sk napríklad partnerom koncertu megahviezdy Kylie Minogue, slovenského turné kapely Lucie, úspešne dlhodobo spolupracuje s Národným tenisovým centrom na športových podujatiach, je partnerom módnych a zábavných stand-up comedy podujatí a mnohých ďalších. Taktiež je exkluzívnym predajcom výstav v Inchebe.

Predpredaj.sk sa v tomto roku po prvý krát predstavuje aj v úlohe organizátora eventov. Prvým počinom tohto druhu je spoluorganizácia aktuálneho celoslovenského turné skupiny Billy Barman.

Pochopiť tínedžera nie je jednoduché...

Práve vyšla novinka s názvom Najhoršia od slovenskej autorky Kataríny Gulai.

Trump nariadil čínskej ByteDance predať TikTok v USA

Americký prezident Donald Trump nariadil čínskej spoločnosti ByteDance, aby predala americká podiel svoje aplikácie TikTok do 90 dní. Oznámila to agentúra Reuters.

Apple a Google stiahli hru Fortnite z databázy

Technologickí giganti Apple a Google vo štvrtok odstránili úspešnú hru Fortnite zo svojich ponúk mobilných aplikácií kvôli aktualizácii, ktorá údajne porušuje ich pravidlá o platbách vnútri aplikácií. Herné štúdio Epic Games reagovalo podaním žalôb proti obom spoločnostiam, ktoré obviňuje z monopolistického správania. Informovala o tom agentúra Reuters.

Postoj chystá vlastnú televíziu, propaguje ju aj moderátor JOJ (VIDEO)

Konzervatívny web Postoj.sk sa rozširuje - v septembri chce spustiť vlastnú TV Postoj.

Spotreba narastá. Častejšie chodíme do reštaurácií aj do potravín. Dovolenkujeme doma

Letné mesiace patria vo všeobecnosti k tým obdobiam, kedy viac míňame. Takýto trend sa potvrdzuje aj tento rok, a to aj napriek pretrvávajúcej pandémii koronavírusu. Aj keď obavy zo straty príjmu mala v apríli polovica populácie, dnes sa situácia stabilizuje, čo môžeme sledovať na narastajúcej spotrebe a výdavkoch.

Formula 1 bude exkluzívne na SPORT1 A SPORT2

Spoločnosť AMC Networks International - Central and Northern Europe predĺžila svoj kontrakt na vysielanie Formuly 1 na Slovensku a v Českej republike o ďalšie tri sezóny.

RTVS pripravila špeciálne vysielanie k SNP (VIDEO)

76. výročie Slovenského národného povstania si RTVS v televíznom a rozhlasovom vysielaní bude pripomínať už od polovice augusta. RTVS zaradila do vysielania dokumenty, filmy, diskusie, ale aj priame prenosy z osláv v Banskej Bystrici.

Telekom spustil kampaň s päťnásobnou držiteľkou GRAMMY (VIDEO)

Telekom odštartoval v spolupráci s päťnásobnou držiteľkou GRAMMY Billie Eilish globálnu kampaň, v ktorej poukazuje na úspechy a potenciál mladých ľudí.

Česká vláda pripravuje zákon o službách ako je YouTube

Lepší ochranu dětí před nevhodným obsahem či obecně ochranu veřejnosti před projevy násilí a nenávisti i před nežádoucí reklamou má zajistit navrhovaný zákon o službách platforem pro sdílení videonahrávek. Zákon předkládaný ministerstvem kultury do českého právního řádu zavádí evropskou směrnici z roku 2018, členské státy se k ní mají připojit do 19. září. V pondělí se návrhem zákona, který mimo jiné zavádí i povinnost pevného podílu evropských děl v nabídce služeb videoték na vyžádání, bude zabývat vláda.

Bývalý redaktor Trendu o spôsoboch Penty: Drž hubu a krok, šúchaj nohami o zem a bude pokoj. Ak sa ozveš, dostaneš cez držku

„Žralokov z deväťdesiatych rokov si pamätám len zbežne. Nátlakové vyjednávania s hrubými krkmi poznám vlastne len z románov a filmov. Ale to, čo sa dialo v Rosume (sídlo vydavateľstva Trendu - pozn.red.) krátko po tom, ako som dostal výpoveď, mi deväťdesiatky v niečom pripomínalo.“