Best FM: Aj Piešťany sú Best FM!

06.04.2014 23:51 | Tlačové správy | Best FM

Best FM zlepšuje pokrytie hlavného ťahu D1. Rádio dnešným dňom spúšťa vysielač v Piešťanoch.

Rádio vylepšuje možnosti príjmu na hlavnom diaľničnom ťahu D1. Aktuálne správy z domova, zo sveta či športu ako aj predpoveď počasia a dopravný servis si tak s lepším signálom môžu vychutnať aj poslucháči v Piešťanoch.
„Rádiu Best FM sa jednoznačne darí expandovať na slovenskom rádiovom trhu. Popri neustálom rozširovaní programovej ponuky sa kontinuálne sústreďujeme na to, aby sme mohli ponúknuť vysielanie rádia Best FM čo najväčšiemu počtu obyvateľov Slovenska," hovorí manažér rádia Best FM Richard Dírer.
K zlepšeniu pokrytia na Slovensku dochádza spustením vysielania na frekvencii v Piešťanoch (91,6). Frekvencia s výkonom 500 W zlepší signál rádia Best FM na hlavnom diaľničnom ťahu Slovenska. Rozšírenie pokrytia vysielania je súčasťou ďalšej fázy zmien Best FM. Prichádza na rad po spustení moderovaného Popoludnia s Petrou Podkonickou a Ďurom Turisom.
Ďalšou fázou zmien vo vysielaní rádia Best FM bude spustenie ďalších frekvencií, ktoré rádio získalo v jesennom výberovom konaní na RVR. V príprave na spustenie sú frekvencie v Trenčíne, Dolnom Hričove, Žarnovici a Trebišove.
Rádio Best FM je založené na koncepte kvalitnej hudby a aktuálneho spravodajstva. Vysiela v Bratislave, Trnave, Žiline, Banskej Bystrici, v Košiciach, Prešove, na Záhorí. Best FM nájdete aj na www.bestfm.sk

Pochopiť tínedžera nie je jednoduché...

Práve vyšla novinka s názvom Najhoršia od slovenskej autorky Kataríny Gulai.

Trump nariadil čínskej ByteDance predať TikTok v USA

Americký prezident Donald Trump nariadil čínskej spoločnosti ByteDance, aby predala americká podiel svoje aplikácie TikTok do 90 dní. Oznámila to agentúra Reuters.

Apple a Google stiahli hru Fortnite z databázy

Technologickí giganti Apple a Google vo štvrtok odstránili úspešnú hru Fortnite zo svojich ponúk mobilných aplikácií kvôli aktualizácii, ktorá údajne porušuje ich pravidlá o platbách vnútri aplikácií. Herné štúdio Epic Games reagovalo podaním žalôb proti obom spoločnostiam, ktoré obviňuje z monopolistického správania. Informovala o tom agentúra Reuters.

Postoj chystá vlastnú televíziu, propaguje ju aj moderátor JOJ (VIDEO)

Konzervatívny web Postoj.sk sa rozširuje - v septembri chce spustiť vlastnú TV Postoj.

Spotreba narastá. Častejšie chodíme do reštaurácií aj do potravín. Dovolenkujeme doma

Letné mesiace patria vo všeobecnosti k tým obdobiam, kedy viac míňame. Takýto trend sa potvrdzuje aj tento rok, a to aj napriek pretrvávajúcej pandémii koronavírusu. Aj keď obavy zo straty príjmu mala v apríli polovica populácie, dnes sa situácia stabilizuje, čo môžeme sledovať na narastajúcej spotrebe a výdavkoch.

Formula 1 bude exkluzívne na SPORT1 A SPORT2

Spoločnosť AMC Networks International - Central and Northern Europe predĺžila svoj kontrakt na vysielanie Formuly 1 na Slovensku a v Českej republike o ďalšie tri sezóny.

RTVS pripravila špeciálne vysielanie k SNP (VIDEO)

76. výročie Slovenského národného povstania si RTVS v televíznom a rozhlasovom vysielaní bude pripomínať už od polovice augusta. RTVS zaradila do vysielania dokumenty, filmy, diskusie, ale aj priame prenosy z osláv v Banskej Bystrici.

Telekom spustil kampaň s päťnásobnou držiteľkou GRAMMY (VIDEO)

Telekom odštartoval v spolupráci s päťnásobnou držiteľkou GRAMMY Billie Eilish globálnu kampaň, v ktorej poukazuje na úspechy a potenciál mladých ľudí.

Česká vláda pripravuje zákon o službách ako je YouTube

Lepší ochranu dětí před nevhodným obsahem či obecně ochranu veřejnosti před projevy násilí a nenávisti i před nežádoucí reklamou má zajistit navrhovaný zákon o službách platforem pro sdílení videonahrávek. Zákon předkládaný ministerstvem kultury do českého právního řádu zavádí evropskou směrnici z roku 2018, členské státy se k ní mají připojit do 19. září. V pondělí se návrhem zákona, který mimo jiné zavádí i povinnost pevného podílu evropských děl v nabídce služeb videoték na vyžádání, bude zabývat vláda.

Bývalý redaktor Trendu o spôsoboch Penty: Drž hubu a krok, šúchaj nohami o zem a bude pokoj. Ak sa ozveš, dostaneš cez držku

„Žralokov z deväťdesiatych rokov si pamätám len zbežne. Nátlakové vyjednávania s hrubými krkmi poznám vlastne len z románov a filmov. Ale to, čo sa dialo v Rosume (sídlo vydavateľstva Trendu - pozn.red.) krátko po tom, ako som dostal výpoveď, mi deväťdesiatky v niečom pripomínalo.“