Adriana Poláková má kuchárku – Koláč mojej mamy

Multimediálny vydavateľský dom Ringier Axel Springer Slovakia dnes do kníhkupectiev prináša novinku medzi kuchárkami - knihu s rozšírenou realitou „Koláč mojej mamy". Chutné rodinné recepty známych slovenských osobností obohatené o videá a fotografie dostupné cez mobilnú aplikáciu.

Chceli by ste vedieť, na akom koláči si v detstve najviac pochutnávali Dominika Cibulková, Adela Banášová, bratia Hossovci, Jana Kirschner, Marek Majeský a ďalšie známe osobnosti? Populárna moderátorka a kuchárka Adriana Poláková odkrýva v spolupráci s obľúbeným kulinárskym e-shopom Kucharky.sk v knihe „Koláč mojej mamy" až 30 rodinných receptov známych slovenských osobností a zároveň ich úsmevné, či kuriózne príbehy z čias, keď mamičkina kuchyňa bola stredom vesmíru. Nevšednú kuchársku knihu dopĺňajú aj jedinečné snímky z rodinných archívov.

Kniha „Koláč mojej mamy" je prvým titulom novej edície Kucharky.sk a patrí jej aj ďalší primát medzi kuchárskymi knihami na Slovensku – vychádza s „rozšírenou realitou". Teda ponúka online obsah navyše. Stačí si do svojich mobilov alebo tabletov stiahnuť bezplatnú aplikáciu Rozšírená realita a získate tak exkluzívny obsah navyše. Pozrite si videá a fotopostupy k niektorým receptom z knihy, zábavný making-of a postupne bude pribúdať ďalší obsah, ako napr. krst knihy „Koláč mojej mamy", ktorý bude práve na Deň matiek.