Bombičky SodaStream sa budú vymieňať už aj vo FaxCOPY

Spoločnosť SodaStream a FaxCOPY sa od 5. mája 2014 stanú partnermi. Spolupracovať začnú dve silné značky, ktoré spája spoločný cieľ – spokojní zákazníci.

Spolupráca znamená rozšírenie autorizovaných výmenných miest bombičiek SodaStream u ďalšieho partnera s celoslovenskou pôsobnosťou. Jednoduchý prístup pre výmenu prázdnej bombičky za plnú, to je 38 predajní spoločnosti FaxCOPY v dostupných lokalitách väčších i menších slovenských miest (nákupné centrá, pešie zóny v centrách, atď.).
Pre všetkých fanúšikov bubliniek tak bude dostupných viac ako 460 výmenných miest v celej SR.

„Naša spolupráca je prirodzeným vyústením snahy značky SodaStream ako lídra na trhu zabezpečiť jednoduchý prístup k originálnym bombičkám SodaStream a byť čo najbližšie k zákazníkovi. Napríklad Bratislavčania žijúci v centre mesta nájdu nové výmenné miesta v nákupnej pasáži Eurovea, obyvatelia Prešova zasa na Hlavnej ulici," povedal Attila Forgon, produktový manažér SodaStream na Slovensku.

„Máme radosť, že môžeme poskytnúť novú službu. Veríme, že spolupráca so spoločnosťou SodaStream bude ďalšou pridanou hodnotou pre našich zákazníkov," povedal Kamil Motúz, produktový manažér FaxCOPY.

Čo je SodaStream
SodaStream je inovatívny systém na výrobu perlivých a ochutených nápojov z čerstvej pitnej vody. A to presne s toľkými bublinkami, koľko máte radi, pretože si intenzitu nasýtenia volíte sami stlačením tlačidla. SodaStream využíva plniteľnú bombičku a nepotrebuje k svojej prevádzke už nič viac okrem čerstvej vody z vodovodu. Okrem toho, že nespotrebováva žiadnu energiu, pomáha šetriť aj váš chrbát a prírodu. Zbavíte sa nosenia ťažkých PET fliaš a starostí s triedením a likvidáciou plastových obalov a plechoviek. SodaStream predstavuje zaujímavú alternatívu k baleným soft drinkom alebo perlivej vode. Osviežujúce nápoje si pripravíte podľa vašej chuti, jednoducho a pohodlne a naviac ohľaduplne k životnému prostrediu.

Súčasťou systému je aj široká ponuka sirupov SodaStream na výrobu domácich limonád a miešaných nápojov. Konzistencia sirupov je vhodná špeciálne pre perlivú vodu. Z jednej fľaše sirupu pripravíte podľa druhu a vlastnej chuti 6 – 20 l nápoja. Jedna bombička vystačí na 60 – 80 l sýteného nápoja a je možné ju jednoducho vymeniť za plnú v širokej sieti predajcov (len za cenu plynu: 7,50 €). So systémom SodaStream si pripravíte kedykoľvek a kdekoľvek – napr. doma alebo na chate – osviežujúci nápoj podľa momentálnej chuti a v množstve, ktoré práve potrebujete. A naviac vás to bude aj baviť.