Nová aplikácia Telekom aj s platbou faktúry a podrobným výpisom

Telekom predstavuje vylepšenú verziu svojej bezplatnej mobilnej aplikácie, ktorú si doteraz aktivovalo viac ako 130 000 zákazníkov.

Táto verzia prináša zákazníkom nové funkcie, pomocou ktorých sa môžu priamo cez smartfón informovať o svojej aktuálnej spotrebe a využívať nové služby - podrobný výpis volaní, platbu faktúry a dobitie kreditu priamo cez smartfón a rodičovské služby. Novinkou je aj aktuálna kalkulačka nedávno predstaveného produktového portfólia Chytrej ponuky.

Zákazník môže odteraz okrem prezerania svojej fakturačnej histórie aj platiť faktúry z mobilného zariadenia. Môže tak vyriešiť aj nedostatok kreditu na Easy karte – prostredníctvom aplikácie je možné dobiť ju cez platobnú kartu alebo paušál v sume od 7 do 50 €.

Každý zákazník, ktorý má aktivovanú službu Podrobný výpis v elektronickej forme, si ho môže po novom prezerať aj v mobilnej aplikácii. Pre pohodlné prezeranie výpisu v mobilnom rozhraní nechýba vyhľadávanie podľa telefónneho čísla a filter. Ten umožňuje prezeranie podrobného výpisu podľa volaní alebo typu prevádzky ako sú napríklad dátové prenosy, hovory či SMS.

Ak má používateľ aktivované rodičovské služby, aplikácia automaticky načíta spravované Easy karty a umožní okamžite zistiť stav kreditu dieťaťa, dobiť mu ho z paušálu alebo z platobnej karty.

Novú aplikáciu si zákazníci môžu stiahnuť z Google Play alebo iTunes Store (v druhom prípade aplikácia čaká na schválenie), kde je možné aktualizovať aj pôvodnú verziu.