Best FM: Víkend s Julom alias Pythonom!

Best FM opäť vylepšuje svoje vysielanie. Od mája 2014 sa bude víkend na vlnách rádia Best FM niesť v znamení Jula alias Pythona.

Presne rok od spustenia večernej piatkovej show pribudne vo vysielaní rádia Best FM ďalší moderovaný blok. Od 3. mája 2014 sa bude legenda slovenského éteru Julo alias Python prihovárať poslucháčom vždy aj v sobotu.

„Záujem poslucháčov nám nedal inú možnosť. Som rád, že Julo alias Python dokázal strhnúť našich poslucháčov tak, že chcú, aby im jeho show spríjemňovala nielen piatkový a nedeľný ale aj sobotný večer", povedal manažér rádia Best FM Richard Dírer.

Večernú show Jula alias Pythona bude rádio Best FM vysielať vždy v sobotu od 19:00 do 22:00. Pôjde o reprízy doteraz odvysielaných večerných show. Večerná show bude pozostávať z klasických hitov, najmä z rokov 80-tych, okorenená o legendárne moderovanie Jula alias Pythona. Poslucháči Best FM tak budú môcť v jeho prítomnosti stráviť každý
víkendový večer.

Nasadenie Víkendu s Julom alias Pythonom je účasťou ďalšej fázy zmien Best FM.

Prichádza na rad po rozšírení vysielania Best FM o lokalitu Piešťany. Zároveň je aj súčasťou plánovaného rozšírenia programovej ponuky na Best FM.

Ďalšou fázou zmien vo vysielaní rádia Best FM bude spustenie ďalších frekvencií, ktoré rádio získalo v jesennom výberovom konaní na RVR. V príprave na spustenie sú frekvencie v Trenčíne, Dolnom Hričove, Žarnovici a Trebišove.

Rádio Best FM je založené na koncepte aktuálneho spravodajstva a kvalitnej hudby.

Vysiela v Bratislave, Trnave, Žiline, Banskej Bystrici, v Košiciach, Prešove, na Hornom Považí a na Záhorí. Best FM nájdete aj na www.bestfm.sk a na facebookovskej fanpage www.facebook.com/BestFM.sk