UPC oslavuje - rozdáva tablety a voľné lístky do ZOO v Bratislave a v Košiciach

Spoločnosť UPC pripravila v rámci narodeninových osláv pre všetkých zákazníkov skvelé darčeky

Spoločnosť UPC, najväčší káblový operátor na Slovensku, oslavuje dnes 15 rokov svojho úspešného pôsobenia! Presne 15 rokov uplynulo od chvíle, keď spoločnosť UPC začala poskytovať služby káblovej televízie, ktoré sa postupne rozšírili o služby satelitnej televízie, vysokorýchlostného optického internetu, telefónie a digitálnej káblovej televízie. Z malej „káblovky" vyrástol najväčší káblový operátor na Slovensku, poskytujúci najmodernejšie digitálne triple play služby, dostupné pre viac ako pol milióna domácnosti v 42 slovenských mestách. Operátor, ktorý poskytuje svojim zákazníkom takmer 150 televíznych staníc vrátane 20 v HD kvalite, dátovo nelimitovaný internet optický pre domácnosti s rýchlosťou až do 300 Mb/s, či výhodné neobmedzené telefonovanie.

Cover-Facebook-ukazka„Značka UPC pôsobí na Slovensku už 15 rokov a za toto obdobie prešla dynamickým rozvojom. V roku 1999 sme ponúkali analógovú káblovú televíziu, o rok neskôr sme pridali satelitnú TV a roku 2003 sme ako prví na Slovensku uviedli dátovo a časovo nelimitovaný vysokorýchlostný internet. Uvedením telefónnych služieb sme sa v roku 2006 stali prvým slovenským triple play operátorom, a o dva roky neskôr sme portfólio služieb rozšírili o digitálnu káblovú televíziu. Dnes je spoločnosť UPC jednou z vedúcich spoločností v oblasti poskytovania služieb TV, internetu a telefónie, a za tento úspech vďačíme našim zákazníkom. Práve s nimi chceme spoločne osláviť toto jubileum, preto sme pripravili celý rad atraktívnych podujatí, súťaží a darčekov, aby sme aj týmto spôsobom zdôraznili našu prioritu, ktorou je spokojný zákazník," uviedol Martin Miller, generálny riaditeľ spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA.

Oslavujeme spoločne: Spoločnosť UPC pripravila pre svojich zákazníkov skvelé darčeky! V rámci osláv 15. narodenín rozdá 15 štýlových tabletov verným zákazníkom využívajúcim služby UPC 15 rokov, a každý zákazník má možnosť získať ako darček voľný rodinný lístok do ZOO v Bratislave alebo Košiciach dňa 1. júna so zábavným programom pre celú rodinu. Súčasťou osláv sú taktiež rôzne súťaže, s ktorými môžu zákazníci vyhrať hodnotné vecné ceny, predplatné služieb vo výške 100 Eur, a rôzne darčekové balíčky. Viac informácií o súťažiach a registrácii pre voľný vstup do ZOO v Bratislave a Košiciach zákazníci získajú na internetovej stránke www.upc.sk

O UPC: Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA patrí medzi vedúce spoločnosti na Slovensku, poskytujúce služby káblovej televízie, širokopásmového vysokorýchlostného internetu a telefónie. Svoje služby ponúka v 42 mestách, z toho v 30 mestách prevádzkuje digitálnu TV a internet, alebo digitálne triple play služby vrátane telefónnej pevnej linky. Prevádzka internetových dátovo nelimitovaných služieb UPC Fiber Power, ktoré ponúkajú rýchlosti prenosu dát až do 300 Mbit/s, je založená na inovatívnej technologickej platforme EuroDOCSIS 3.0, najnovšieho štandardu určeného na dátovú komunikáciu prostredníctvom káblových sietí. Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA je súčasťou spoločnosti Liberty Global Plc., najväčšieho medzinárodného poskytovateľa káblových služieb, poskytujúceho 49 miliónov televíznych, internetových a telefónnych služieb pre 25 miliónov zákazníkov v 14 krajinách.