Praktická Ročenka SND 2014/2015 už v predaji

Slovenské národné divadlo vydalo knižné spracovanie hracích plánov na nadchádzajúcu 95. sezónu, ktoré sú obsiahnuté v publikácii Ročenka SND 2014/2015. Prehľadný bedeker našej prvej scény je informačne nasýtený v rozsahu 252 plnofarebných strán.

„Táto publikácia je určená nielen pre našich návštevníkov, ale aj pre vedenia európskych divadiel, pre našich partnerov, dostane sa na pulty zahraničných cestovných kancelárií. Jej zámerom je vydať signál do sveta, ukázať, že vieme, ktorou cestou sa mienime uberať. Že sme divadlo s ucelenou koncepciou a so zrelými zámermi," uviedol vo svojom príhovore generálny riaditeľ SND Marián Chudovský na margo novej divadelnej biblie. K čitateľom sa prihovárajú aj umeleckí riaditelia Slovenského národného divadla.

Ročenku SND 2014/2015 zároveň tvoria prehľady sezóny aj premiér Činohry, Opery a Baletu SND či repertoár i hracie plány Opery a Baletu SND. Obsah dopĺňajú informácie o festivale Eurokontext.sk, sumár členov umeleckých súborov a vedenia SND, všeobecné informácie o predaji, ponuka abonentiek a nákresy hľadísk.

Nová ročenka Slovenského národného divadla vyšla v náklade 1 500 kusov a záujemcovia si ju môžu kúpiť za cenu 5 € v pokladniciach SND a na predajnom mieste v OC Eurovea. Bližšie informácie sa návštevníci môžu dozvedieť na portáli www.snd.sk a na infolinke +421 2 204 72 297.