Kremžská horčica od COOP Jednoty dosiahla svetový úspech

Kremžská horčica od COOP Jednoty dosiahla svetový úspech

Viac ako 210 produktov zo 16 krajín sa v 30 kategóriách usilovalo o prestížne ocenenie v súťaži PLMA International Salute to Excellence Awards. Zo strednej a východnej Európy sa iba v COOP Jednote odteraz môžu pýšiť nielen lahodnou chuťou, výbornou cenou, pekným balením, ale aj svetovým ocenením. "Kremžská horčica Mamičkine dobroty" získala prvé miesto vo svojej kategórii.

 

Zabodovala tak medzi najväčšími maloobchodnými svetovými reťazcami.

Medzinárodná porota zložená z odborníkov na gastronómiu, vlastné značky, obalový dizajn a novinárov posudzovala chuť, inováciu, cenu a v neposlednom rade aj balenie a dizajn. Obaly celého radu Mamičkine dobroty pochádzajú z dielne reklamnej agentúry JANDL.

COOP Jednota zabodovala aj na inom poli. Na každoročnú výstavu Vlastných značiek PLMA v Amsterdame boli vybrané aj dva rady produktov, ktorých dizajn vytvorila reklamná agentúra JANDL. Produkty Dobrá cena a Junior vystavili v prestížnom pavilóne Idea Supermarket. Každoročne sa tam predvádzajú tie najlepšie a najkrajšie dizajny produktových obalov z celého sveta.

COOP Jednota získala tento rok ocenenia, o ktorých sa iným reťazcom na Slovensku môže zatiaľ len snívať. Svedčí to o kvalite, chuti, cene a celkovom dojme jej produktov z portfólia vlastnej značky