AICO Grand Prix 2014 má svojich víťazov

AICO Grand Prix 2014 má svojich víťazov

Asociácia internej komunikácie (AICO) ocenila najlepšie projekty internej komunikácie na Slovensku. Projekty spoločností Allianz – Slovenská poisťovňa a Datalan sa kvalifikovali do európskeho kola prestížnej súťaže FEIEA Grand Prix 2014.

V prvom ročníku AICO Grand Prix mali firmy pôsobiace na Slovensku možnosť prihlásiť svoje projekty do piatich kategórií
- Offline médiá
- Online/digital
- Osobná komunikácia
- Taktické riešenia (krátkodobé)
- Strategické riešenia (dlhodobé)

Do súťaže bolo prihlásených celkovo 15 projektov z 12 spoločností. Ocenenie získalo 9 projektov, ktoré hodnotila porota zložená z odborníkov z rôznych oblastí pôsobenia v dvoch kolách.

Najúspešnejšími boli spoločnosti Allianz – Slovenská poisťovňa s projektom „Nalaďte sa - Allianz TV" a Datalan s projektom „DATALAN Award", ktoré získali vo svojich kategóriách prvé miesta. Kvalifikovali sa tak do európskeho kolaFEIEA Grand Prix, ktoré sa uskutoční koncom roka 2014 v Bruseli.

Cieľom súťaže je nielen oceniť najlepšie projekty internej komunikácie, ale aj podporiť zvyšovanie úrovne internej komunikácie na Slovensku. „Preto každý projekt prihlásený do AICO Grand Prix získava spätnú väzbu vo forme protokolu hodnotenia porotcov. Chceme zároveň interných komunikátorov inšpirovať a dodať im odvahu robiť nielen inovatívne veci, ale predovšetkým projekty, ktoré majú pozitívny dopad na výkonnosť firiem," povedal Martin Onofrej, zakladateľ Asociácie internej komunikácie – AICO.

O asociácii AICO

Asociácia internej komunikácie - AICO je nezisková organizácia a jediné profesné združenie svojho druhu na Slovensku. Hlavným poslaním je zvyšovanie úrovne internej komunikácie v organizáciach, pretože je to jeden z najdôležitejších faktorov zvyšovania výkonnosti firiem. Dobrovoľne združuje fyzické a právnické osoby, ktoré sa zaujímajú o oblasť internej komunikácie. AICO je členom Európskej federácie asociácií internej komunikácie – FEIEA. Nadväzuje spoluprácu aj s ďalšími inštitúciami a jednotlivcami s podobným poslaním v Európe. Viac informácií o asociácii nájdete na www.aico.sk