Telekom má nové balíčky v roamingu do viac ako 100 krajín

Nové balíčky pre Európu s cenou už od 3 centov za 1 MB. Tri balíčky do viac ako 100 krajín vrátane Kanady či Veľkonočného ostrova.

Telekom uvedie 1. júla 2014 novú ponuku s dátovými balíčkami pre roaming. Je určená pre všetkých záujemcov o surfovanie v roamingu, či už v krajinách EÚ alebo na celom svete vďaka zahrnutiu viac ako 100 destinácií do balíčkov.

Tri balíčky pre EÚ: 1 MB už za 3 centy
Nová ponuka obsahuje tri balíčky, líšia sa objemom dát a cenou. Pokryjú čas dovolenky väčšiny zákazníkov a platia v krajinách EÚ, Nórsku, Švajčiarsku, Lichtenštajnsku, na Islande i v USA:
- XS: 20 MB za 2 €
- M: 100 MB za 5 €
- XL: 500 MB za 15 €

Pri najvyššom balíčku získa zákazník už cenu 1 MB za 3 centy. Pri spotrebe 80% bude zákazník upozornený na míňanie balíčka, znova mu príde SMS aj po vyčerpaní balíčka. Potom si môže aktivovať jeden z balíčkov znova (aj v lehote kratšej ako 30 dní).

Tri balíčky do viac ako 100 krajín: 1 MB už za 6 centov
Telekom ponúkne podobne tri balíčky aj do ďalších destinácií. Štruktúra je rovnaká, balíčky možno využívať celkovo vo viac ako 100 krajinách vrátane Austrálie, Brazílie, Čiernej Hory, Číny, Egyptu, Havaja, Hongkongu, Japonska, JAR, Južnej Kórey, Kanady, Kene, Kuvajtu, Malajzie, Mexika, Ruska, Srí Lanky, Taiwanu, Thajska, Turecka a aj Veľkonočného ostrova.

Ponuka balíčkov pre krajiny je nasledovná:
- XS Plus: 20 MB za 4 €
- M Plus: 100 MB za 10 €
- XL Plus: 500 MB za 30 €

Telekom po prvý raz v histórii vytvoril portfólio roamingových balíčkov nielen pre krajiny EÚ a časté dovolenkové destinácie, ale aj pre krajiny s vyššími cenami dát či roamingu. Viaceré krajiny majú v tejto ponuke premiéru, napr. Kanada, Japonsko či Veľkonočný ostrov. Zákazníci budú môcť po prvý raz surfovať s výhodným balíčkom (6 centov za 1 MB!) aj na iných kontinentoch.