FC Barcelona A BEKO podpísali dohodu o sponzorstve

Svetový výrobca domácich spotrebičov, spoločnosť Beko, predstavuje svoje nové logo, ktoré sa bude objavovať na rukávoch tímových dresov počas nasledujúcich štyroch rokov.

Globálna značka domácich spotrebičov a FC Barcelona budú spolupracovať na globálnej marketingovej stratégii a na stratégii spoločenskej zodpovednosti.

BARCELONA, Španielsko, 1. jún 2014 – FC Barcelona a Beko dnes oznámili podpis novej dohody, na základe ktorej sa výrobca domácich spotrebičov stane celosvetovým partnerom futbalového klubu na nasledujúce štyri roky.

Na základe uzavretej dohody sa bude nové logo Beko, ktoré firma predstavila včera, objavovať na rukávoch hráčskych dresov futbalového tímu a tiež na tréningovom výstroji – čo je prvýkrát spomedzi všetkých komerčných značiek. Beko sa stane prvým komerčným brandom, ktorý bude profitovať z trvalej prítomnosti loga na rukávoch tímových dresov.

Nové dresy boli predstavené včera na štadióne klubu FC Barcelona' Camp Nou stadium za účasti Mustafu V. Koça, predsedu predstavenstva holdingu Koç Holding; Leventa Çakıroğlu, prezidenta Koç Holding Durable Goods Group a Arçelika A.Ş, CEO hodlingu. Zúčastnil sa tiež Josep Maria Bartomeu, prezident klubu FC Barcelona a Javiera Faus i Santasusana; viceprezdienta FC Barcelona.

FC Barcelona a Beko spájajú svoje dve globálne značky s cieľom spoločne realizovať kľúčové marketingové stratégie a oblasť spoločenskej zodpovednosti.

Partnerstvo bude symbolizovať logo Beko na rukáve tímového trička klubu na všetkých zápasoch Španielskej futbalovej ligy a Pohárových zápasov v sezóne 2014/15 a takisto aj počas priateľských zápasov a letných turnajov.