Program Kina Film Europe už aj na Apple zariadeniach

Najnovšia verzia obľúbenej aplikácie Kinema Kity, ktorá je dostupná na stiahnutie pre Apple zariadenia cez App Store, obsahuje už aj program projekcií v európskom Kine Film Europe. Aplikáciu Kinema Kity vytvorili a spravujú slovenskí filmoví fanúšikovia a je úplne zadarmo.

Vďaka výbornému a prehľadnému používateľskému rozhraniu si filmoví maniaci, ale aj občasní návštevníci kina, môžu plánovať svoje filmové večery, prehliadať si informácie o snímkach, hodnotiť filmy či nastaviť si notifikáciu pri premiére vyhliadnutej snímky. Aplikácia Kinema Kity je pripravená na stiahnutie pre majiteľov zariadení iPhone, iPad a iPod touch s operačným systémom iOS 7.0. Film Europe plánuje prostredníctvom tejto aplikácie v budúcnosti aj predávať vstupenky do kina Film Europe.

„Aj keď je európska filmová tvorba tou najstaršou, ale aj najzrelšou na svete, veľký záujem o ňu je tiež zo strany používateľov modernej techniky. Aplikácia Kinema Kity je skvelý nástroj pre pravých kinofilov," povedal o novinke Ivan Hronec, prezident Film Europe Media Company.