Fun rádio Dohoda: Nitra sa dohodla aj napriek nepriazni počasia na výbornú!

Fun rádio Dohoda: Nitra sa dohodla aj napriek nepriazni počasia na výbornú! Foto: Fun Rádio

Hoci počasie prvému najväčšiemu žúru zo začiatku veľmi neprialo, vytrvalcom sa nakoniec Fun rádio Dohoda odmenila práve tým, čím je už známa: skvelou hudbou a fantastickou atmosférou koncentrovanou do 11 hodín tej najlepšej zábavy.

Ako sa hovorí - koniec dobrý, všetko dobré. Rovnako tomu bolo aj v sobotu na úvodnom letnom žúre Fun rádio Dohoda. Na nitrianske Autocvičisko SPU si aj napriek rozpačitým predpovediam počasia našlo cestu pár tisíc ľudí, ktorí sa skvele zabávali. Tým potvrdili, že štart série Fun rádio Dohoda stál za to. Ruku k dielu priložili a úžasnú atmosféru dotvorili aj moderátori s nenapodobiteľným humorom Mimo a Sajfa.

Okrem fantastického publika boli hlavnými aktérmi najväčšieho letného žúru hviezdy slovenskej hudobnej scény. Rockový úvod patril skupinám Fishing Strip, Metafora a Rock Reunion. Po nich nasledovala slovenská hip-hopová skupina AMO aj so živou kapelou. Jedinou zástupkyňou nežnejšieho pohlavia počas sobotňajšieho žúru bola Katka Knechtová, ktorá nielenže rozospievala dav ale priniesla konečne aj zopár slnečných lúčov. Vystúpenie formácie 4D definitívne zahnalo dážď a návštevníci si mohli naplno užívať vystúpenia skupiny HEX, skupiny Polemic či hviezd hip-hopu EGA a Majka Spirita.

Séria najväčších letných žúrov pokračuje. Najbližšie príde Fun rádio Dohoda za svojimi fanúšikmi v sobotu 19. júla na nové miesto – na Plážové kúpalisko do Bojníc. V auguste zavíta najväčší letný žúr do Malaciek a do Popradu.

Vstupenky na ďalšie tri Fun rádio Dohody je možné kúpiť v sieti Ticketportal a v sieti Predpredaj.sk v predpredaji za výhodnú cenu. Viac na www.ticketportal.sk  a www.predpredaj.sk .