Chystá sa remake obľúbenej telenovely

V televízii Doma si budete môcť vychutnať originálnu telenovelovú klasiku, v USA už ale finišujú s prípravami novej verzie.

Zdá sa to neuveriteľné, ale je to tak! V USA sa chystá po 11 rokoch od nakrúcania megaúspešnej telenovely Skrytá vášeň (Pasión de Gavilanes) jej remake! Paradoxne s týmto nápadom prišiel telenovelový gigant Telemundo, z ktorého dielne vyšiel v roku 2003 nezabudnuteľný originál, ktorého comeback vás na obrazovkách televízie Doma už 8. septembra čaká každý pracovný deň popoludní! Dej telenovely si zachová podstatu pôvodného príbehu - traja bratia sa po náhlej smrti svojej mladšej sestry rozhodnú pomstiť sa rodine, ktorú považujú za vinnú a začnú dvoriť trom sestrám. Nová adaptácia telenovely by sa mala vysielať pod názvom Krajina Reyesovcov (Tierra de Reyes) a v USA sa začne vysielať v roku 2015.

Hoci fanúšikovia nesmrteľného originálu prijali túto správu so značne rozporuplnými pocitmi (koniec koncov seriál už má jeden remake za sebou – a to dosť nevydarený španielsky z roku 2010, s mierne okliešteným názvom Gavilanes), v týchto dňoch už producenti majú plné ruky práce s výberom hlavných protagonistov. A nebude to veru ľahká úloha... Najhorúcejšími kandidátmi na stvárnenie bratov Reyesovcov sú herci Gabriel Coronel, Roberto Manrique, ale aj Fabián Ríos, na úlohy rolu sestier Elizondových si zase brúsia zuby okrem iných aj herečky Kimberly Dos Ramos, Carmen Villalobos a Ximena Duque. Či práve spomínaní získajú vysnívané hlavné úlohy, alebo ich nakoniec nahradia úplne iní hereckí kolegovia, ukážu najbližšie týždne.