Poisťovňa AXA má novú webovú stránku. Zmestí sa do mobilu aj tabletu

Poisťovňa AXA spustila nové webové stránky, ktoré uľahčia jej klientom prístup k informáciám zo spoločnosti. Novinky, informácie o produktoch, alebo vývoj investícií si oddnes môžu pohodlne prehliadať už aj na svojom tablete, alebo smartfóne.

Nové internetové stránky poisťovne AXA majú modernejší dizajn a uľahčujú zákazníkom prístup k obsahu. Stránka www.axa.sk sa automaticky prispôsobí zariadeniu, z ktorého zákazník stránku navštívi. Informácie o spoločnosti takto budú návštevníkom dostupnejšie a majitelia tabletov a smartfónov na nich údaje vyhľadajú oveľa pohodlnejšie aj rýchlejšie.

„Už približne 10–percent návštev nášho webu je z mobilných zariadení a ich počet sa veľmi rýchlo zvyšuje. Nové stránky sa budú prispôsobovať a zákazník sa tak k obsahu dostane omnoho jednoduchšie," hovorí internetová špecialistka spoločnosti AXA Lucia Mališová.

Dizajn stránky vychádza z firemných štandardov AXA, ktorý sa používa po celom svete. Navigácia je zjednodušená tak, aby klient našiel požadovanú informáciu v čo najkratšom čase. Priamo na hlavnej stránke tak klient nájde rýchle linky na riešenie rôznych životných situácií, alebo kontaktovanie poisťovne, ale aj aktuálny vývoj hodnoty podielových fondov. „Informácie sme zoradili podľa tém, ktoré našich zákazníkov najčastejšie zaujímajú tak, aby hľadanú informáciu našli rýchlo a intuitívne," vysvetľuje Mališová.

Samozrejmosťou je prístup do klientskeho prostredia Moja AXA, v ktorom zákazníci môžu sledovať vývoj svojich investícií, stav zmlúv, alebo postup riešenia poistnej udalosti.