Pozrite si hlavné formáty NOVA International, ktorá prichádza na Slovensko

Ulica

 

 

Ulica je prvý český dlhotrvajúci denný seriál. Produkciu a každodenné vysielanie seriálu zabezpečuje TV Nova, ktorá seriál vysiela už od roku 2005. Na obrazovkách sa môžeme každý všedný deň v podvečer stretávať a sledovať osudy obyvateľov jednej ulice na periférii Prahy. Nenájdeme v nej nič, čo sa nedá nájsť inde. Sú tu obytné domy, kaderníctvo, pekárstvo, krčma a ďalšie firmy. Najdôležitejšia časť ulice je veľký nájomný dom, kde je majiteľ dobrý, ale niekedy nabrúsený pán Pešek. V dome žije niekoľko ďalších rodín, ktoré tvoria hlavné postavy seriálu. Okrem spomenutej ulice sa osudy našich postáv odohrávajú aj na iných miestach a to napr. v miestnej základnej škole a na gymnáziu. Väčšina mladých ľudí sa chodí po večeroch baviť do klubu Coolna a niektorí si chodia zacvičiť do fitka. V seriáli Ulica sa zohľadňuje aj reálny dátum. Diváci tak prežívajú s postavami to, čo sa práve deje, napríklad Vianoce, prázdniny, letné dovolenky atd.

Odporúčame aj: TV Nova spúšťa na Slovensku televíziu

Ordinácia v ružovej záhrade 2

Pôvodný český seriál z lekárskeho prostredia sa na obrazovkách TV Nova prvýkrát objavil už pred desiatimi rokmi. V priebehu rokov si Ordinácia v ružovej záhrade 2 našla obrovský rad priaznivcov. premiérové diely o životných osudoch a zvratoch lekárov z kamenickej nemocnice môžu diváci sledovať premiérovo každý porok a štvrtok od 20.20.

Atentát

Výnimočný televízny projekt od tvorcov Expozitúry vypráva príbeh pokusu o atentát na prezidenta republiky. Seriál odhaľuje celkovo v osemnástich epizódach kriminálne kauzy a velké tajomstvá na pozadí životov prezidenta Českej republiky Václava Wolfa, jeho najbližšej ochrankyne Terezy Hodačovej a bývalého vyšetrovateľa ÚooZ Dana Chládka. Divákov čaká filmovo natočená podívaná s hviezdnym hereckým obsadením. V hlavných úlohách sa predstaví Robert Jašków, Hana Vagnerová, Jan Kraus, Marek Taclík, Anna Šišková, Jan Dolanský alebo Miroslav Táborský.

Hobby magazíny

Rady vtáka Loskutáka
Sobotné odpoludnie divákom spríjemňuje relácia Rady vtáka Loskutáka, ktorý okrem nových rubrík, dekorácií a grafiky nedávno predstavil tiež nového sprievodcu reláciou. Tým je moderátor a herec Petr Rychlý, ktorý má podľa svojich slov k relácii veľmi blízko.

Comeback

Najúspešnejší český sitkom zabáva divákov každý víkend od 18. hodiny. Hrdinom seriálu je kedysi slávny diskospevák Tomáš Pacovský, který kariéru zavesil na klinec a pokúša sa žiť normálny život ako majiteľ obchodu s doskami, čo mu hatí svojrázny brat, metalista Ozzák, ktorý jednak Tomášovou kariérou opovrhuje a jednak zásadne nesúhlasí s tým, že by niečo tak úžasné ako je hudba, malo byť
predmetom kšeftu. Tento Ozzákov postoj zásadne ovplyvňuje jeho výkony v roli predavača v obchode. Uštipačná dcéra Iva a dvojica jej savojských vrstovníkov zo susedstva Saša a Lexa Tomášovi tiež na vyrovnanosti nepridávajú.

Publicistika

Skupina Nova predstavila v priebehu roku 2015 publicistické relácie v novom vizuálnom štýle s novými logami, znelkami a štúdiami u relácii Víkend, Korenie i lifestylovej show Prásk!Premenou prešla tiež podoba znelky Volajte Novu, publicistické Črepiny obohatilo hneď niekoľko nových rubrík. S novými Raňajkami s Novou diváci vstávajú už od tohtoročnej jari.

Črepiny

Publicistická relácia Črepiny zhŕňa v originálnom pojatí najdôležitejšie kauzy uplynulého týždňa. Moderuje Markéta Fialová. Premiérový diel nedela po SuperStar

Víkend

Magazín televíznych novín. O tom, že seriózne informácie vedcov, historikov a očitých svedkov nie súnudné, divákov každý utorok presvedčí tím redaktorov magazínu víkend. Moderuje Kristína Kloubková a Renáta Czadernová. premiérový diel utorok 21.40

Prásk!
Spoločenský magazín prásk! Ponúka najhorúcejšie kauzy zo sveta šoubiznisu. Divákov dostane do zákulisia společenských akcií alebo nahliadne do súkromia hviezd. Moderuje Gabriela Partyšová. premiérový diel čtvrtek 21.40

Korenie

Relácia plná zahraničných zaujímavostí zo všetkých kútov sveta. Moderujú Ema Klementová
a Martina Nášelová. premiérový diel sobota 10.30

Raňajky s Novou

Spravodajstvo z domova i zo sveta, zaujímaví hostia, horúce novinky pre pohodový ranný rozjazd. premiérový diel každý všedný den 05.55

Spravodajstvo

Najsledovanejšie spravodajstvo z domova i zo sveta, ktoré divákom TV Nova poskytuje prostredníctvom Ranných, Poludňajších, Odpoludňajších, Rýchlych a hlavných večerných Televíznych novín od 19.30 hod.

Seriálové novinky

Vysielanie v budúcnosti doplnia dva nové seriály so skvelým hereckým obsadením a v produkcii sú tiž ďalšie dve komediálne série, z kterých jedna bude z pera scenáristu Petra Kolečka a druhú natáča známy producent a režisér Milan Cieslar. Posledný menovaný seriál – Na vode – sa odohráva v hausbótovej zátoke na Vltave uprostred Prahy. Hlavným hrdinom je úspešný tridsaťpäťročný Hugo (Lukáš Langmajer), kterého opustila jeho žena (Ester Geislerová), prišiel o prácu i strechu nad hlavou
a neostáva mu nič iné, než sa znovu odraziť odo dna. Na svoje si prídu aj milovníci kriminálnych seriálov, pre kterých chystáme úplne novú detektívnu sériu a ďalší rad úspešnej Polície Modrava.
V jej pokračovaní od režiséra Jaroslava Soukupa sa diváci môžu opäť tešiťna krásnu prírodu, skvelé herecké obsadenie (Soňa Norisová, Jaroslav Satoranský a ďalší) a zaujímavé kriminálne zápletky.

Zábavné reality show

Veľa zábavy si publikum v budúcnosti užije aj so svetovou zábavnou hudobnou show, v ktorej sa známe osobnosti predstavia v netradičných úlohách. Na obrazovkách sa objaví tiež pravidelná rodinná súťažná relácia. Premiérovými dielmi divákov poteší dokumentárna séria sledujúca život žien vo veľmi neobvyklých podmienkach.