Štart mobilnej televízie DIGI GO

DIGI Sport vždy a všade! Spoločnosť DIGI Slovakia, v týchto dňoch pre svojich existujúcich zákazníkov prináša mobilnú televíziu DIGI GO.


DIGI GO je aplikácia pre mobilné telefóny a tablety, ktorá zákazníkom umožní sledovať televízne športové programy DIGI Sport 1, 2, 3 a 4 v reálnom čase prostredníctvom akéhokoľvek dostupného internetového pripojenia, informuje spoločnosť v tlačovej správe.
Programy je možné sledovať v rôznych úrovniach kvality v závislosti od kvality internetového pripojenia. Pripojiť je možné v rovnakom čase naraz dve rôzne zariadenia (mobilný telefón a tablet). Súčasťou aplikácie je 14 dňový programový sprievodca, prístup k živému vysielaniu štyroch kanálov DIGI Sport, na ktorých si môžu diváci pozrieť najsledovanejšie futbalové súťaže, a to anglickú Premier League alebo Ligu Majstrov UEFA. Zároveň má zákazník možnosť zastaviť a pretočiť program až o 90 minút dozadu.

Pre prístup k živému vysielaniu si zákazník musí stiahnuť aplikáciu DIGI GO do svojho mobilného zariadenia z Google Play Store pre operačné systémy ANDROID. V súčasnosti sa pripravuje aplikácia aj pre Apple zariadenie.
Zákazníkov telefón alebo tablet s operačným systémom Android musí spĺňať minimálne požiadavky: 1Ghz processor Armv7, Android verzia OS 4.2 a vyššie.

Ako sa dostať k mobilnej televízii DIGI GO?

Záujemca sa musí zaregistrovať na stránke www.digigo.sk a následne získa prihlasovacie údaje. Pre existujúcich zákazníkov DIGI Slovakia, s.r.o. je služba DIGI GO poskytovaná na dvoch zariadeniach bezplatne až do 31.3.2016.