Na alpskú lyžovačku s poistením od ZUNO

Na alpskú lyžovačku s poistením od ZUNO

V našej mobilnej aplikácii si po novom môžete vybaviť cestovné poistenie. Stačí vám len pár kliknutí.

Čuduj sa svete, rok utiekol ako voda a znova sa môžeme pripravovať na zimnú sezónu. Okrem spisovania nákupných zoznamov na vianočné nákupy to pre tých šťastnejších z nás znamená aj plánovanie lyžovačky či úteku do teplých krajín. Či už vás to ťahá na alpské zjazdovky alebo thajské pláže, s cestovnými prípravami vám pomôžeme.

Celkom otravnú úlohu „zastaviť sa v poisťovni a zriadiť si cestovné poistenie" si môžete rovno škrtnúť. V spolupráci s poisťovňou UNIQA vám teraz ponúkame poistenie na cesty, ktoré môžete uzavrieť jednoducho prostredníctvom našej mobilnej aplikácie. Celý proces vám tak zaberie len pár kliknutí, takže ho zvládnete počas pauzy uprostred balenia.

Foto: Zuno

Aby poistenie vyhovovalo vašim cestovateľským potrebám, môžete si ho vyskladať presne podľa seba:
- Idem sólo alebo s rodinou? – Ak so sebou na výlet beriete aj rodinných príslušníkov, rovno ich môžete poistiť. (Psychickú újmu z takéhoto zájazdu ale poistenie nepokrýva...)
- Cestujem raz za rok alebo pravidelne? – V prvom prípade vám bude stačiť jednorazové poistenie, pri ktorom si vyberiete od kedy do kedy má platiť. Ak ste vášnivý cestovateľ, ideálne pre vás bude celoročné poistenie.
- Idem do Európy alebo mimo nej? – Ak sa naozaj chystáte do Thajska alebo inej exotickej krajiny, potrebujete si vybaviť jednorazové poistenie. Celoročné poistenie platí iba pre cestovanie po Európe.

Záleží len na vás, čo chcete, aby poistenie pokrývalo. Na výber máte 3 balíčky:

Keď si v mobilnej aplikácii ZUNO vyberiete svoje ideálne cestovné poistenie, stačí ho už len zaplatiť. Tým sa stáva aktívne. Poistné sa strháva z vášho účtu v ZUNO, musíte byť preto našim klientom.

Máte k cestovnému poisteniu nejaké otázky? Neváhajte a spýtajte sa v komentároch pod blogom.

Odporúčame aj: Viac o cestovnom poistení.