V nedeľu film 22 výstrelov jednotkou u mužov, v sobotu Najlepšie slovenské torty najúspešnejšie medzi ženami

18.02.2013 11:42 | Tlačové správy | JOJ

V nedeľu bola TV JOJ úspešná so svojim spravodajstvom aj ponukou akčného filmu 22 výstrelov, ktorý bol napriek repríze v čase svojho vysielania trhovou jednotkou u mužov. V sobotu odštartovala novinka Najlepšie slovenské torty, keď bola najúspešnejšia medzi ženami, v piatok večer trhu tradične dominoval Panelák.

Akčný film 22 výstrelov sa stal najsledovanejším filmom uplynulého týždňa, keď dosiahol nadpriemerný rating 12,8% a podiel 32,2%. Napriek repríze bol trhovou jednotkou v cieľovej skupine mužov s podielom 36,6%, rovnako bol jednotkou vo veľkých mestách s podielom 35,3% a v troch krajoch – v Bratislavskom – podiel 32,4%, v Žilinskom – podiel 37,7% a v Košickom – podiel 31,5%.
V nedeľu sa darilo aj hlavnému spravodajstvu Noviny TV JOJ, ktoré bolo v čase svojho vysielania lídrom na trhu s ratingom takmer 15% a podielom 36,6%. Tradičnou jednotkou na trhu bolo aj Najlepšie počasie s ratingom 13,6% a podielom 31,4%.
V sobotu na televíznych obrazovkách odštartovala nová šou Najlepšie slovenské torty, ktorá najviac zaujala mladé ženy (15-34), kde v sledovanosti dominovala s podielom 35,6%. Aj celkovo mala programová novinka u žien viac divákov ako konkurenčná ponuka (keď bola najsledovanejším nespravodajským programom dňa s ratingom 11,9% - ženy 12-54).
V piatok večer v sledovanosti tradične dominoval seriál Panelák s nadpriemerným ratingom takmer 12% a podielom 31%, konkurencia so svojou filmovou ponukou zaostala o takmer polovicu divákov. Panelák bol tradične ešte sledovanejší v mestách s podielom takmer 35% a u mladých divákov (15-34) s podielom takmer 34%.

Jozef Gogola, vedúci PR TV JOJ

Hodnoty sledovanosti sú uvedené za cieľovú skupinu 12-54. Zdroj dát: PMT/TNS.

Ten chlapec jej môže zničiť život!

1. Ten chlapec jej môže zničiť život!

Občas sa ocitnete v situácii, ktorá môže radikálne zmeniť váš život. Nielen týždne a mesiace, ktoré prídu. Ale celý váš život...

Začal sa súd s Ruskom a Kočnerom za falšovanie zmeniek televízie Markíza

2. Začal sa súd s Ruskom a Kočnerom za falšovanie zmeniek televízie Markíza

Dnes začalo súdne pojednávanie s exministrom hospodárstva a bývalým riaditeľom televízie Markíza Pavlom Ruskom a kontroverzným podnikateľom Marianom Kočnerom v kauze falšovania štyroch zmeniek vystavených na sumu v celkovej výške takmer 69 miliónov eur, ktorých preplatenie vymáhala aj od Markízy jedna z Kočnerových firiem.

Najlepšie zarábajúcim filmom všetkých čias sa stal Avengers: Endgame (VIDEO)

3. Najlepšie zarábajúcim filmom všetkých čias sa stal Avengers: Endgame (VIDEO)

Pozrite si aktuálny rebríček najlepšie zarábajúcich filmov v histórii.

Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

4. Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

O júla tohto roku pôsobí na pozícii Head of Strategy reklamnej agentúry Mayer/McCann Erickson Martin Kozár.

Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

5. Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

Rada Slovenského filmového ústavu má nové zloženie. Ministerka kultúry Ľubica Laššáková vymenovala štyroch nových členov.

Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

6. Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

Predseda Smeru-SD dnes pobúril článok Nového Času, na facebooku opäť kritizuje slovenské médiá.

Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

7. Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dnes navrhol výmenu novinára Kyryla Vyšynského väzneného v Kyjeve za režiséra Oleho Sencova odsúdeného v Rusku na dvadsať rokov.

Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

9. Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

Na komunikačnom oddelení spoločnosti Tesco Slovensko došlo k viacerým zmenám.

Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

10. Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

V stredu vo veku 58 rokov zomrel spisovateľ, básnik, textár, publicista a dlhoročný rozhlasový spolupracovník Maroš M. Bančej.