V nedeľu film 22 výstrelov jednotkou u mužov, v sobotu Najlepšie slovenské torty najúspešnejšie medzi ženami

18.02.2013 11:42 | Tlačové správy | JOJ

V nedeľu bola TV JOJ úspešná so svojim spravodajstvom aj ponukou akčného filmu 22 výstrelov, ktorý bol napriek repríze v čase svojho vysielania trhovou jednotkou u mužov. V sobotu odštartovala novinka Najlepšie slovenské torty, keď bola najúspešnejšia medzi ženami, v piatok večer trhu tradične dominoval Panelák.

Akčný film 22 výstrelov sa stal najsledovanejším filmom uplynulého týždňa, keď dosiahol nadpriemerný rating 12,8% a podiel 32,2%. Napriek repríze bol trhovou jednotkou v cieľovej skupine mužov s podielom 36,6%, rovnako bol jednotkou vo veľkých mestách s podielom 35,3% a v troch krajoch – v Bratislavskom – podiel 32,4%, v Žilinskom – podiel 37,7% a v Košickom – podiel 31,5%.
V nedeľu sa darilo aj hlavnému spravodajstvu Noviny TV JOJ, ktoré bolo v čase svojho vysielania lídrom na trhu s ratingom takmer 15% a podielom 36,6%. Tradičnou jednotkou na trhu bolo aj Najlepšie počasie s ratingom 13,6% a podielom 31,4%.
V sobotu na televíznych obrazovkách odštartovala nová šou Najlepšie slovenské torty, ktorá najviac zaujala mladé ženy (15-34), kde v sledovanosti dominovala s podielom 35,6%. Aj celkovo mala programová novinka u žien viac divákov ako konkurenčná ponuka (keď bola najsledovanejším nespravodajským programom dňa s ratingom 11,9% - ženy 12-54).
V piatok večer v sledovanosti tradične dominoval seriál Panelák s nadpriemerným ratingom takmer 12% a podielom 31%, konkurencia so svojou filmovou ponukou zaostala o takmer polovicu divákov. Panelák bol tradične ešte sledovanejší v mestách s podielom takmer 35% a u mladých divákov (15-34) s podielom takmer 34%.

Jozef Gogola, vedúci PR TV JOJ

Hodnoty sledovanosti sú uvedené za cieľovú skupinu 12-54. Zdroj dát: PMT/TNS.

Jakubisko zverejnil prvú oficiálnu ukážku z novej Perinbaby (VIDEO)

Po vyše dvoch rokoch náročnej práce s rozsiahlou filmovou produkciou režisér Juraj Jakubisko a spoločnosť Bontonfilm zverejnili prvé zábery z nového filmu s názvom Perinbaba a dva svety.

Na Malte zadržali podozrivého zo sprostredkovania vraždy novinárky

Maltská polícia zadržala muža, ktorého považuje za sprostredkovateľa vraždy novinárky Daphne Caruanaovej Galiziovej. S odvolaním sa na svoje zdroje o tom dnes informovala agentúra Reuters. Podľa denníka Times of Malta zadržaný ponúkol polícii spoluprácu výmenou za prezidentskú milosť. Novinárka, ktorá písala o korupcii vo vládnych kruhoch, zahynula pri výbuchu bomby vo svojom aute v októbri 2017.

4ka zahusťuje svoju sieť a pridáva nové lokality

Mobilný operátor 4ka pokračuje vo výstavbe vlastnej siete, od začiatku jesene pokryl viacero lokalít, napríklad obce Bystré, Gabčíkovo, Ihľany, Istebné, Lenartovce, Markušovce, Oslany, Rudňany, Svrčinovec či Zborov nad Bystricou. Ich obyvatelia tak môžu využívať už aj modernú LTE sieť operátora.

RTVS odvysiela špeciálne diskusie (VIDEO)

Pád totalitných režimov v bývalých krajinách sovietskeho bloku aj dôvody, ktoré k tomu viedli, rozoberie moderátor Peter Turčík v špeciálnej diskusii Pamäť na hojdačke, ktorú RTVS pripravila k 30. výročiu Nežnej revolúcie.

O2: Slovensko pred rokom 89 je krajina, kam sa nechceme nikdy vrátiť

Spoločnosť O2 si pripomína 30. výročie Nežnej revolúcie a pri tejto príležitosti podporila projekty, ktoré mladým ľuďom približujú, prečo sa pred 30 rokmi ľudia postavili za slobodu a demokraciu a prečo sa za tieto hodnoty oplatí bojovať aj dnes.

Biele vrany 2019 pripomínajú dôležitosť a aktuálnosť hodnôt Nežnej revolúcie

Organizátori dnes už po dvanásty raz slávnostne odovzdali ocenenia Biela vrana za občiansku odvahu a obhajobu verejného dobra. V čase 30-teho výročia Nežnej revolúcie nám príbehy ocenených pripomínajú obrovskú hodnotu slobody, ale aj to, aké dôležité je neustále sa o ňu starať. Zároveň upozorňujú na to, že ani 30 rokov po prevrate nežijeme v spoločnosti, kde sú právo a spravodlivosť rovnako dostupné pre všetkých. Ocenenie preto získali štyria laureáti, ktorí tieto odkazy stelesňujú.

Vznikol portál Defence News. Šéfuje mu novinár, ktorý musel odísť kvôli článku o Paškovi

Dnes 17. novembra, symbolicky na 30. výročie od Nežnej revolúcie, odštartoval nový portál s názvom Defence News.

30 rokov od Nežnej revolúcie: Sú pre mladých ľudí dôležitejšie peniaze alebo sloboda?

Čo znamená pre mladých Slovákov sloboda? Vedia niečo o Nežnej revolúcii a živote pred rokom 1989? A aký je podľa nich vzťah medzi slobodou a peniazmi? Odpovede aj na tieto otázky dal exkluzívny prieskum, ktorý pre Slovenskú sporiteľňu pri príležitosti 30. výročia Nežnej revolúcie pripravili spoločnosti Insight Diver a G82.

CNN: Trump osobne riadil kampaň proti Bidenovi na Ukrajine

Donald Trump sa vlani v decembri osobne stretol s dvomi podnikateľmi z bývalého ZSSR a poveril ich "tajnou misiou" na Ukrajine, ktorá mala poškodiť povesť prezidentovho volebného soka Joea Bidena.

SodaStream ďakuje za 30 rokov slobody emotívnym videom a špeciálnymi fľašami (VIDEO)

Výrobca prístrojov na domácu perlivú vodu SodaStream si 30. výročie Nežnej revolúcie pripomína limitovanou edíciou fliaš so symbolmi Novembra 1989 pripravenou špeciálne pre slovenský a český trh.