SuperStar si opäť podmanila divákov!

18.02.2013 14:06 | Tlačové správy | Markíza

Najsledovanejším spravodajstvom na trhu boli od piatka až do nedele Televízne noviny. V piatok tradične zabodoval rodinný seriál Búrlivé víno, v sobotu premiérový film Cudzinec.

Nová éra SuperStar si udržala vysoko nadpriemerný divácky záujem aj s druhým castingovým zostrihom, ktorý televízia Markíza odvysielala v nedeľu 17. februára 2013.

Spevácka súťaž dosiahla v strategickej cieľovej skupine 12-54 rating 16,3 %, trhový podiel 36,9 % a stala sa najsledovanejším programom dňa. S nádejnými speváckymi hviezdami strávilo nedeľný večer 754-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov.

SuperStar pripútala k obrazovkám obzvlášť mladé ženy 12-24, ktoré Markíze zabezpečili trhový podiel až 62,9 %.

Jednotkou na trhu bola Markíza aj v sobotnom prime-time. Atraktívny premiérový film Cudzinec zaznamenal 16. februára 2013 v cieľovej skupine 12-54 rating 11,3 % a trhový podiel 30,3 %. Thriller s Angelinou Jolie a Johnnym Deppom v hlavných úlohách porazil novú cukrársku šou konkurencie a stal sa najsledovanejším nespravodajským programom dňa.

V sobotu zabodoval aj popoludňajší kinohit Harry Potter a Kameň mudrcov, ktorý bol výraznou jednotkou na trhu s podielom 30,8 % v 12-54. Darilo sa mu najmä v kategórii mladších divákov 12-24, a to medzi mužmi (shr 47,2 %) i ženami (shr 54,4 %).

Aj v piatok 15. februára 2013 odvysielala najsledovanejší nespravodajský program dňa Markíza. Stal sa ním rodinný seriál Búrlivé víno s ratingom 12,2 % a trhovým podielom 39,6 % v 12-54. K obrazovkám prilákal celkovo 713-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

Osudy dvoch rozhádaných vinárskych rodín chytili za srdce najmä ženy 12-34 (shr 52,7 %). Búrlivé víno sa v piatok opäť stalo najúspešnejším pôvodným seriálom na trhu v oboch hlavných cieľových skupinách.

Tradične úspešné dni majú za sebou aj Televízne noviny, od piatka až do nedele boli najsledovanejším spravodajstvom na Slovensku. Najlepšie sa darilo piatkovému vydaniu s ratingom 20,6 % a podielom 46,6 %. Išlo o najsledovanejší program dňa s 966-tisíc divákmi vo veku nad 12 rokov pri obrazovkách.

PR oddelenie TV Markíza

Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

1. Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

O júla tohto roku pôsobí na pozícii Head of Strategy reklamnej agentúry Mayer/McCann Erickson Martin Kozár.

Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

2. Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

Rada Slovenského filmového ústavu má nové zloženie. Ministerka kultúry Ľubica Laššáková vymenovala štyroch nových členov.

Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

3. Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

Predseda Smeru-SD dnes pobúril článok Nového Času, na facebooku opäť kritizuje slovenské médiá.

Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

4. Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dnes navrhol výmenu novinára Kyryla Vyšynského väzneného v Kyjeve za režiséra Oleho Sencova odsúdeného v Rusku na dvadsať rokov.

Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

6. Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

Na komunikačnom oddelení spoločnosti Tesco Slovensko došlo k viacerým zmenám.

Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

7. Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

V stredu vo veku 58 rokov zomrel spisovateľ, básnik, textár, publicista a dlhoročný rozhlasový spolupracovník Maroš M. Bančej.

Pri požiari v štúdiu animovaných filmov zahynulo najmenej 33 ľudí (VIDEO)

8. Pri požiari v štúdiu animovaných filmov zahynulo najmenej 33 ľudí (VIDEO)

Najmenej 33 ľudí zahynulo pri požiari v známom japonskom štúdiu animovaného filmu Kyoto Animation Studio v japonskom Kjóte.

Nela Pocisková a Filip Tuma v kampani Orange hovoria o svojom súkromí (VIDEO)

9. Nela Pocisková a Filip Tuma v kampani Orange hovoria o svojom súkromí (VIDEO)

Spoločnosť Orange štartuje novú PR kampaň s názvom Rodinné LOVEstories.

Známy prejav Jakeša má už 30 rokov, pozrite si necenzurovaný záznam (VIDEO)

10. Známy prejav Jakeša má už 30 rokov, pozrite si necenzurovaný záznam (VIDEO)

Paní Zagorová je síce „milá holka“, ale už tri roky po sobe berie 600 tisíc... a čo potom „Jandovia a iní“? Od slávneho prejavu Miloša Jakeša, ktorý bol predzvesťou pádu komunismu, uplynulo presne 30 rokov.