Predplaťte si digitálny balíček ALL INCLUSIVE a máte všetky vaše najobľúbenejšie magazíny pokope!

18.02.2013 15:52 | Tlačové správy | Ringier Axel Springer Slovakia

Predplatné čitateľsky favorizovaných titulov vydavateľstva Ringier Axel Springer Slovakia je už spustené aj pre ich digitálnu verziu.

K denníku Nový Čas tak pribudla možnosť predplatného aj pre magazíny (EVA, Madam Eva, Život, Nový Čas pre Ženy, Nový Čas Bývanie, GEO, AUTO BILD), ktoré si doteraz mohli čitatelia kúpiť len ako samostatné vydania. V aktualizovanej aplikácii iStánok pre iOS si záujemcovia vyberú z ponuky zvýhodneného predplatného magazínov na 1 mesiac, 3 mesiace alebo 1 rok.

Novinkou pri predplatnom elektronických titulov je aj výhodný paušál ALL INCLUSIVE – predplatiteľom prináša všetky vydania titulov RAS v danom mesiaci za jednotnú paušálnu cenu (8,99 €)! Používatelia iste ocenia aj sekciu Najbližšie vychádza, ktorá informuje, kedy vychádzajú nové vydania titulov (dostupné len pre iPhone5).

Ďalšie aktualizácie aplikácie iStánok:

- Možnosť využitia nákupných/zľavových kódov

- Dostupnosť a podpora aplikácie najnovšie už okrem iPad a iPod Touch aj pre iPhone (optimalizovaná aj pre iPhone5)

- Možnosť čítania novín a časopisov na šírku (landscape) Avizované spustenie aplikácie iStánok pre platformu Wooky je už tiež realitou.

Len pri denníku Nový Čas si môžete zakúpiť okrem samostatného vydania aj predplatné (7 dní, 1 mesiac, 3 mesiace alebo 6 mesiacov). K digitálnemu predplatnému sa záujemcovia dostanú jednoducho pomocou svojich elektronických zariadení cez App Store alebo cez e-shop www.istanok.sk. Ringier Axel Springer Slovakia v tomto roku pre svojich čitateľov ďalej chystá spustenie nových aplikácií a dostupnosť obľúbených titulov aj pre systém Windows 8.

Nominácie na ceny Emmy sú známe, ovládla ich dráma Hra o tróny (VIDEO)

1. Nominácie na ceny Emmy sú známe, ovládla ich dráma Hra o tróny (VIDEO)

Záverečná ôsma séria dramatického fantasy seriálu Hra o tróny získala 32 nominácií na televízne ceny Emmy, čo prekonalo doterajší rekord 27 nominácií, ktoré v roku 1994 mal kriminálny seriál Polícia New York.

Z vraždy maltskej novinárky obvinili troch mužov

2. Z vraždy maltskej novinárky obvinili troch mužov

Na Malte sa pre vraždu novinárky Daphne Caruanovej Galiziovej postavia pred súd traja muži.

3. V Moskve prepustili štyroch policajtov kvôli zadržaniu investigatívneho novinára

Štyria policajti z Moskvy boli prepustení v súvislosti s júnovým zadržaním investigatívneho novinára Ivana Golunova.

Prečo Agentom 007 bude v novej bondovke žena? (VIDEO)

4. Prečo Agentom 007 bude v novej bondovke žena? (VIDEO)

Novým tajným agentom s označením 007 bude po Danielovi Craigovi prvýkrát v dejinách bondoviek žena a černoška, ​​britská herečka Lashana Lynchová. Tvrdí to britský bulvárny denník Daily Mail, ktorý sa odvoláva na zdroj z filmového priemyslu.

Kampaň s mŕtvym vtákom upozorňuje na masaker v Stredomorí (FOTO)

5. Kampaň s mŕtvym vtákom upozorňuje na masaker v Stredomorí (FOTO)

Nielen na Slovensku ale aj v ČR sa v týchto dňoch objavila nezvyčajná bilbordová kampaň, ktorá ukazuje fotky mŕtvych vtákov.

6. Výzva politikom a političkám: Nezneužívajte tému LGBT v predvolebných kampaniach

Festival Dúhový PRIDE vyvrcholí 20. júla 2019 sprievodom na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave. V tejto súvislosti organizátori festivalu vyzývajú slovenských politikov a političky, aby prestali zneužívať tému práv LGBT ľudí v predvolebných kampaniach, hľadali riešenia problémov, ktoré ľudí naozaj trápia a prijali konečne legislatívu pre páry rovnakého pohlavia a ich rodiny.

7. Falošný profil láka od dievčat nahé fotky, film ukazuje ako predátor loví deti na sociálnej sieti (VIDEO)

Ako získať kompromitujúci materiál od neplnoletých osôb, je jednou z tém filmu s názvom Kto je ďalší?, ktorý ide do kín. Film je nakrútený podľa skutočných príbehov zo Slovenska, Kanady a Ruska. Ako námet slúžila aj reálna instagramová stránka, ktorá dodnes funguje.

Ukrajinská televízia 112 bola terčom útoku z granátometu

8. Ukrajinská televízia 112 bola terčom útoku z granátometu

Neznámy útočník v sobotu na sídlo ukrajinskej spravodajskej televízie 112 vypálil strelu z granátometu, nikto zranený nebol, budova ale bola poškodená. Prípad úrady vyšetrujú ako teroristický akt, napísala agentúra AP.

České vydavateľstvo Penty minulý rok prehĺbilo stratu na 83,6 miliónov Kč

9. České vydavateľstvo Penty minulý rok prehĺbilo stratu na 83,6 miliónov Kč

Vydavatelství Vltava Labe Media loni prohloubilo ztrátu z 18 milionů na 83,6 milionu korun. Tržby vydavatele novin Deník klesly zhruba o desetinu na 1,46 miliardy korun. Vyplývá to účetní závěrky společnosti.

DIGI prináša rozprávkové leto a skvelé zľavy

10. DIGI prináša rozprávkové leto a skvelé zľavy

Spoločnosť DIGI SLOVAKIA si na letné obdobie pripravila zaujímavú ponuku. Výhodné zľavy na prvých 6 mesiacov pre nových zákazníkov, TV + Internet pod jednou strechou, ako aj rozprávková ponuka detských programov pre všetkých.