Predplaťte si digitálny balíček ALL INCLUSIVE a máte všetky vaše najobľúbenejšie magazíny pokope!

18.02.2013 15:52 | Tlačové správy | Ringier Axel Springer Slovakia

Predplatné čitateľsky favorizovaných titulov vydavateľstva Ringier Axel Springer Slovakia je už spustené aj pre ich digitálnu verziu.

K denníku Nový Čas tak pribudla možnosť predplatného aj pre magazíny (EVA, Madam Eva, Život, Nový Čas pre Ženy, Nový Čas Bývanie, GEO, AUTO BILD), ktoré si doteraz mohli čitatelia kúpiť len ako samostatné vydania. V aktualizovanej aplikácii iStánok pre iOS si záujemcovia vyberú z ponuky zvýhodneného predplatného magazínov na 1 mesiac, 3 mesiace alebo 1 rok.

Novinkou pri predplatnom elektronických titulov je aj výhodný paušál ALL INCLUSIVE – predplatiteľom prináša všetky vydania titulov RAS v danom mesiaci za jednotnú paušálnu cenu (8,99 €)! Používatelia iste ocenia aj sekciu Najbližšie vychádza, ktorá informuje, kedy vychádzajú nové vydania titulov (dostupné len pre iPhone5).

Ďalšie aktualizácie aplikácie iStánok:

- Možnosť využitia nákupných/zľavových kódov

- Dostupnosť a podpora aplikácie najnovšie už okrem iPad a iPod Touch aj pre iPhone (optimalizovaná aj pre iPhone5)

- Možnosť čítania novín a časopisov na šírku (landscape) Avizované spustenie aplikácie iStánok pre platformu Wooky je už tiež realitou.

Len pri denníku Nový Čas si môžete zakúpiť okrem samostatného vydania aj predplatné (7 dní, 1 mesiac, 3 mesiace alebo 6 mesiacov). K digitálnemu predplatnému sa záujemcovia dostanú jednoducho pomocou svojich elektronických zariadení cez App Store alebo cez e-shop www.istanok.sk. Ringier Axel Springer Slovakia v tomto roku pre svojich čitateľov ďalej chystá spustenie nových aplikácií a dostupnosť obľúbených titulov aj pre systém Windows 8.

České médiá sú pod tlakom, uvádza Európska novinárska federácia

Česká média jsou pod tlakem veřejnosti a politiků, část mediálního trhu navíc stále nepřímo ovládá premiér Andrej Babiš, uvádí zpráva Evropské novinářské federace (EJF), na kterou upozornil zpravodajský server iRozhlas.

Kvôli škandalóznej stopke odvolali šéfa bulharského rádia

Odvolanie generálneho riaditeľa bulharského verejnoprávneho rozhlasu BNR Svetoslava Kostova dnes schválila bulharská Rada pre elektronické médiá (SEM).

Dano Dangl o novej Mall.tv: Vyrábame necenzurovaný obsah, nepozeráme sa na to, či sa niekto urazí (VIDEO)

Už mesiac na Slovensku vysiela nová internetová televízna platforma Mall.tv. Má veľké ambície, chce "dobyť slovenský trh".

Markíza kvôli násiliu nečakane vylúčila z Farmy jedného súťažiaceho (VIDEO)

Televízia Markíza dnes oznámila, že z reality šou Farma vylúčila jedného zo súťažiacich - Mateja Jurkoviča.

Marocký kráľ omilostil novinárku odsúdenú za interrupciu

Marocký kráľ včera omilostil novinárku Hadžáru Rajsúníovú, ktorá bola minulý mesiac odsúdená k ročnému väzenia za nemanželský sex a interrupciu spolu so svojím snúbencom, lekárom a dvoma jeho kolegami.

Kontroverznej piesni Elánu dali viaceré rádiá stopku, čo hovorí na kritiku skupina Elán? (VIDEO)

Najnovší počin skupiny Elán videoklip Bulvárne krysy vyvolal nielen medzi novinármi ale aj mnohými fanúšikmi skupiny pobúrenie a kritiku.

SWAN posilňuje postavenie v regiónoch, majetkovo vstupuje do dvojice telekomov

Telekomunikačný operátor SWAN posilňuje svoju pozíciu na slovenskom trhu. Akvizíciou lučeneckých spoločností SBD Lučenec – stredisko Satelit a Kabel Telekom napĺňa SWAN aj naďalej svoju víziu vyzývateľa trojice nadnárodných telekomov, ktoré pôsobia na našom trhu. Zákazníkom prinesie majetkový vstup nielen modernizáciu infraštruktúry, ale aj nové produkty a služby.

Do niektorých redakcií prišla 39-hodinová nahrávka Gorily, zverejnená je aj na webe

V utorok večer dostalo niekoľko redakcií mailom link, na ktorom je 39 hodinová nahrávka súboru v mp3 formáte s názvom Gorila.

Zákazníci DSL internetu v Orangei budú surfovať rýchlejšie a bez dátových obmedzení. Zrýchli aj optika. Všetko za nezmenenú cenu

Od 16. októbra 2019 Orange zvyšuje rýchlosti pevného DSL internetu a optického internetu Partner a ruší pri nich dátové obmedzenia. O ďalších 100 Mbit/s vzrastie aj maximálna rýchlosť pri najvyššom variante optického internetu Home Fiber. To všetko bez akejkoľvek zmeny v cenách.

Zoznam novinárov, ktorých lustrovali a sledovali, zostavil Kočner s Petrom Tóthom

„Lustrovanie 29 novinárov a ich 140 príbuzných vrátane zavraždeného Jána Kuciaka v policajných databázach nariadil aj zabezpečil Marian Kočner a sprostredkoval ho podnikateľ s väzbami na Smer Norbert Bödör. Vypovedal o tom bývalý šéf kontrarozviedky SIS a Kočnerov priateľ a spolupracovník Peter Tóth v prípade vyšetrovania lustrácií aj v prípade vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej.“