VOYO.sk má za sebou rok plný úspechov

20.02.2013 23:38 | Tlačové správy | Markíza

Video on-demand platforma VOYO.sk má za sebou rok od spustenia svojej plnej prevádzky. Za tento čas zaznamenala lokálna verzia systému mediálnej skupiny CME viacero úspechov.

Značka VOYO.sk si v segmente videoportálov vybudovala najvyššiu spontánnu znalosť medzi užívateľmi internetu. Podľa prieskumu na reprezentatívnej vzorke on-line populácie* pozná VOYO.sk až 53 % respondentov. Na ďalších priečkach sa umiestnili Joj.sk (23 %), Markíza.sk (14 %), Huste.tv (11 %) a YouTube.com (8 %).

Niekoľkodesaťtisícová základňa predplatiteľov služby VOYO.sk kontinuálne rastie, v súčasnosti je v systéme celkovo zaregistrovaných viac než 550-tisíc užívateľov.

"Slovenský užívateľ si postupne nachádza cestu aj k platenému obsahu, ktorý ponúka služba VOYO. Som preto veľmi rád, že na VOYO.sk je registrovaný už každý desiaty Slovák," povedal šéf video on-demand platformy Peter Šturdík.

VOYO.sk umožňuje v rámci jednoduchého mesačného paušálu vo výške 5,99 eur s DPH sledovanie kompletného obsahu bez akéhokoľvek obmedzenia. V ponuke je už teraz vyše tisíc filmových titulov od viacerých popredných svetových filmových štúdií, pričom ich počet do konca roku 2013 prekročí hranicu 1 500 filmov.

Ďalšími atraktívnymi zložkami VOYO.sk sú desiatky domácich ale aj svetových seriálových hitov, dokumenty, rozprávky a priame prenosy z tých najlepších športových podujatí. K dispozícii sú tiež prémiové filmové tituly za jednorazový poplatok.

Predplatitelia VOYO.sk majú aj exkluzívny prístup k TV archívom staníc Markíza, Doma a Dajto, ako aj k ich vybraným live streamom v SD a HQ kvalite. Čerešničkou na torte je neobmedzené vysielanie športového kanálu Nova Sport a trojica on-line lineárnych kanálov VOYO Cinema, VOYO Family a VOYO News.

VOYO.sk je okrem primárnej internetovej distribúcie dostupné aj užívateľom čoraz širšieho počtu inteligentných smart televízorov Panasonic a LG, ako aj mobilných zariadení najnovšej generácie bežiacich na platforme iOS.

PR oddelenie TV Markíza

* Zdroj: on-line prieskum, zber Mediaresearch (533 respondentov, 4. kvartál 2012)

Nela Pocisková a Filip Tuma v kampani Orange hovoria o svojom súkromí (VIDEO)

1. Nela Pocisková a Filip Tuma v kampani Orange hovoria o svojom súkromí (VIDEO)

Spoločnosť Orange štartuje novú PR kampaň s názvom Rodinné LOVEstories.

Známy prejav Jakeša má už 30 rokov, pozrite si necenzurovaný záznam (VIDEO)

2. Známy prejav Jakeša má už 30 rokov, pozrite si necenzurovaný záznam (VIDEO)

Paní Zagorová je síce „milá holka“, ale už tri roky po sobe berie 600 tisíc... a čo potom „Jandovia a iní“? Od slávneho prejavu Miloša Jakeša, ktorý bol predzvesťou pádu komunismu, uplynulo presne 30 rokov.

3. Aj vás nadchla aplikácia, ktorá vám ukáže, ako budete vyzerať o 30 rokov? Pozor, prináša viaceré riziká

Na sociálnych sieťach pribúdajú v posledných dňoch fotky ľudí, ako môžu vyzerať o 30 rokov, či naopak fotky, ako vyzerajú o niekoľko rokov mladší. Ľudia si ich vytvorili pomocou aplikácie FaceApp, ktorá dokáže pomocou umelej inteligencie zmeniť tvár ľudí podľa rôznych kritérií a aj podľa veku. Odborníci však varujú, aplikácia sa môže dostať k citlivým údajom, s ktorými môže ďalej bez vedomia ich majiteľa nakladať.

Turecký súd zbavil viny novinára a experta Reportérov bez hraníc

4. Turecký súd zbavil viny novinára a experta Reportérov bez hraníc

Istanbulský súd dnes oslobodil novinára a experta medzinárodnej novinárskej organizácie Reportéri bez hraníc (RSF) Erola Önderoglua obžaloby z teroristickej propagandy.

AFP: Pigasse a Křetínský chcú posilniť svoje pozície v Le Monde

5. AFP: Pigasse a Křetínský chcú posilniť svoje pozície v Le Monde

Francouzský bankéř Matthieu Pigasse a český miliardář Daniel Křetínský exkluzivně jednají o odkoupení podílů španělské mediální skupiny Prisa ve společnosti Le Monde Libre. Ta kontroluje skupinu Le Monde, jenž vydává stejnojmenný deník.

6. O2 Dobrá vec pozná svojich víťazov O2 Športovej akadémie Mateja Tótha. Poteší až 40 škôl po celom Slovensku

Aktuálny ročník O2 Dobrej veci v boji o O2 Športovú akadémiu Mateja Tótha už pozná svojich víťazov. Akadémie, ktorých cieľom je budovať kladný vzťah detí k športu a motivovať ich k nemu cez všeobecnú pohybovú prípravu, získalo pre nadchádzajúci školský rok až 40 základných škôl po celom Slovensku.

Nominácie na ceny Emmy sú známe, ovládla ich dráma Hra o tróny (VIDEO)

7. Nominácie na ceny Emmy sú známe, ovládla ich dráma Hra o tróny (VIDEO)

Záverečná ôsma séria dramatického fantasy seriálu Hra o tróny získala 32 nominácií na televízne ceny Emmy, čo prekonalo doterajší rekord 27 nominácií, ktoré v roku 1994 mal kriminálny seriál Polícia New York.

Z vraždy maltskej novinárky obvinili troch mužov

8. Z vraždy maltskej novinárky obvinili troch mužov

Na Malte sa pre vraždu novinárky Daphne Caruanovej Galiziovej postavia pred súd traja muži.

9. V Moskve prepustili štyroch policajtov kvôli zadržaniu investigatívneho novinára

Štyria policajti z Moskvy boli prepustení v súvislosti s júnovým zadržaním investigatívneho novinára Ivana Golunova.

Prečo Agentom 007 bude v novej bondovke žena? (VIDEO)

10. Prečo Agentom 007 bude v novej bondovke žena? (VIDEO)

Novým tajným agentom s označením 007 bude po Danielovi Craigovi prvýkrát v dejinách bondoviek žena a černoška, ​​britská herečka Lashana Lynchová. Tvrdí to britský bulvárny denník Daily Mail, ktorý sa odvoláva na zdroj z filmového priemyslu.