Štyri najsledovanejšie programy dňa patrili v stredu Markíze!

21.02.2013 21:43 | Tlačové správy | Markíza

Najviac divákov si pozrelo Televízne noviny, Búrlivé víno, Športové noviny a Počasie. Markíza bola jednotkou na trhu aj s večernou premiérou filmu Láska z Telerána.

Televízia Markíza obsadila v stredu 20. februára 2013 prvé štyri priečky v rebríčku najsledovanejších programov dňa.

Celkovo najviac divákov v oboch hlavných cieľových skupinách si pozrelo Televízne noviny. V strategickej kategórii 12-54 dosiahli rating 15,9 % a trhový podiel 44,0 %. Kvalitné spravodajstvo pritiahlo k obrazovkám 970-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

Televízne noviny obzvlášť zabodovali vo veľkých mestách 12-54 (shr 53,1 %) a v kategórii vysokoškolsky vzdelaných divákov 12-54 (shr 51,6 %).

Najsledovanejším nespravodajským programom dňa sa už tradične stal rodinný seriál Búrlivé víno s ratingom 13,1 % a podielom 41,3 % v 12-54. Vinársku ságu si vychutnalo 757-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov. Mimoriadne uspela medzi mladými ženami 12-24 s podielom až 57,3 %.

Ďalšie priečky v rebríčku najsledovanejších programov dňa obsadili Športové noviny (shr 32,5 % v 12-54) a Počasie (shr 27,1 % v 12-54).

Markíza bola jednotkou na trhu aj s večernou premiérou romantickej komédie Láska z Telerána. Podmanila si najmä mladé ženy 15-24 s trhovým podielom 43,5 %.

Markíza group bola v stredu v cieľovej skupine 12-54 trhovým lídrom celodenne (34,0 %) aj v prime-time (35,7 %) s výrazným odstupom od konkurencie.

PR oddelenie TV Markíza

Štyri najsledovanejšie programy dňa patrili v stredu Markíze!

Najviac divákov si pozrelo Televízne noviny, Búrlivé víno, Športové noviny a Počasie. Markíza bola jednotkou na trhu aj s večernou premiérou filmu Láska z Telerána.

PR oddelenie TV Markíza

Ten chlapec jej môže zničiť život!

1. Ten chlapec jej môže zničiť život!

Občas sa ocitnete v situácii, ktorá môže radikálne zmeniť váš život. Nielen týždne a mesiace, ktoré prídu. Ale celý váš život...

Začal sa súd s Ruskom a Kočnerom za falšovanie zmeniek televízie Markíza

2. Začal sa súd s Ruskom a Kočnerom za falšovanie zmeniek televízie Markíza

Dnes začalo súdne pojednávanie s exministrom hospodárstva a bývalým riaditeľom televízie Markíza Pavlom Ruskom a kontroverzným podnikateľom Marianom Kočnerom v kauze falšovania štyroch zmeniek vystavených na sumu v celkovej výške takmer 69 miliónov eur, ktorých preplatenie vymáhala aj od Markízy jedna z Kočnerových firiem.

Najlepšie zarábajúcim filmom všetkých čias sa stal Avengers: Endgame (VIDEO)

3. Najlepšie zarábajúcim filmom všetkých čias sa stal Avengers: Endgame (VIDEO)

Pozrite si aktuálny rebríček najlepšie zarábajúcich filmov v histórii.

Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

4. Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

O júla tohto roku pôsobí na pozícii Head of Strategy reklamnej agentúry Mayer/McCann Erickson Martin Kozár.

Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

5. Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

Rada Slovenského filmového ústavu má nové zloženie. Ministerka kultúry Ľubica Laššáková vymenovala štyroch nových členov.

Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

6. Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

Predseda Smeru-SD dnes pobúril článok Nového Času, na facebooku opäť kritizuje slovenské médiá.

Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

7. Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dnes navrhol výmenu novinára Kyryla Vyšynského väzneného v Kyjeve za režiséra Oleho Sencova odsúdeného v Rusku na dvadsať rokov.

Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

9. Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

Na komunikačnom oddelení spoločnosti Tesco Slovensko došlo k viacerým zmenám.

Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

10. Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

V stredu vo veku 58 rokov zomrel spisovateľ, básnik, textár, publicista a dlhoročný rozhlasový spolupracovník Maroš M. Bančej.