El Clásico opäť na obrazovkách DIGI Sport

22.02.2013 15:31 | Tlačové správy | DIGI Sport

Futbalisti Realu Madrid a FC Barcelona remizovali v prvom zápase semifinále španielskeho Kráľovského pohára - Copa del Rey 1:1. O postupujúcom do finále rozhodne odveta, ktorá sa bude hrať na štadióne Nou Camp v Barcelona v utorok, 26. februára o 21.00 hod. Našinci si môžu tento zápas pozrieť v priamom televíznom prenose na športovom programe DIGI Sport.

„Tento zápas sme uprednostnili už v prvom kole pred anglickou Premier League a ukázalo sa to ako správne rozhodnutie, ktoré naši diváci ocenili, takže rozhodnutie o odvete bolo jednoznačné", konštatuje René Stern, šéfredaktor DIGI Sport. „Vôbec priniesť na Slovensko španielsky futbal bol správny ťah, nielen z hľadiska marketingu pre DIGI Sport. Slovenskí priaznivci futbalu to oceňujú".

Hoci sa zápas hrá až o 21.00 hod, vysielanie k zápasu začína DIGI Sport v utorok, 26.2. už od 20.15 hod. René Stern: „Pred zápasom sa o španielskom futbale porozprávame s trénerom Samuelom Slovákom (o.i. bývalým hráčom CD Tenerife) s hercom Romanom Luknárom, ktorý v Španielsku žil a pôsobil. Názory a tipy na zápas rozoberieme so španielskym veľvyslancom Félixom Valdésom, ale aj s ďalšími športovými expertmi, či fanúšikmi z bratislavského All Stars Cafe na Sedlárskej ulici."

Moderátorom predzápasového šialenstva bude Marek Skáčik, vstupy z All Stars Cafe má na starosti redaktor DIGI Sport Jakub Takáč. Komentátormi samotného zápasu budú Viktor Blažek a Vlastimil Kaiser.

Na koncertoch bez mobilu, aj tak padali na festivale Pohoda rekordy

1. Na koncertoch bez mobilu, aj tak padali na festivale Pohoda rekordy

Orange a festival Pohoda idú ruka v ruke už osem rokov k stále vydarenejším ročníkom tohto obľúbeného festivalu. Tento rok však návštevníci nezdieľali len jedinečnú atmosféru, hudbu či zážitky s priateľmi, ale aj myšlienku o zodpovednom používaní telefónu či podporu ekologického recyklovania elektro-odpadu. Štatistiky sú aj tento rok plné rekordov.

Ten chlapec jej môže zničiť život!

2. Ten chlapec jej môže zničiť život!

Občas sa ocitnete v situácii, ktorá môže radikálne zmeniť váš život. Nielen týždne a mesiace, ktoré prídu. Ale celý váš život...

Začal sa súd s Ruskom a Kočnerom za falšovanie zmeniek televízie Markíza

3. Začal sa súd s Ruskom a Kočnerom za falšovanie zmeniek televízie Markíza

Dnes začalo súdne pojednávanie s exministrom hospodárstva a bývalým riaditeľom televízie Markíza Pavlom Ruskom a kontroverzným podnikateľom Marianom Kočnerom v kauze falšovania štyroch zmeniek vystavených na sumu v celkovej výške takmer 69 miliónov eur, ktorých preplatenie vymáhala aj od Markízy jedna z Kočnerových firiem.

Najlepšie zarábajúcim filmom všetkých čias sa stal Avengers: Endgame (VIDEO)

4. Najlepšie zarábajúcim filmom všetkých čias sa stal Avengers: Endgame (VIDEO)

Pozrite si aktuálny rebríček najlepšie zarábajúcich filmov v histórii.

Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

5. Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

O júla tohto roku pôsobí na pozícii Head of Strategy reklamnej agentúry Mayer/McCann Erickson Martin Kozár.

Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

6. Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

Rada Slovenského filmového ústavu má nové zloženie. Ministerka kultúry Ľubica Laššáková vymenovala štyroch nových členov.

Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

7. Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

Predseda Smeru-SD dnes pobúril článok Nového Času, na facebooku opäť kritizuje slovenské médiá.

Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

8. Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dnes navrhol výmenu novinára Kyryla Vyšynského väzneného v Kyjeve za režiséra Oleho Sencova odsúdeného v Rusku na dvadsať rokov.

Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

10. Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

Na komunikačnom oddelení spoločnosti Tesco Slovensko došlo k viacerým zmenám.