Televízne noviny s tohtoročným rekordom!

22.02.2013 15:33 | Tlačové správy | Markíza

Búrlivé víno aj vo štvrtok obhájilo post najúspešnejšieho pôvodného seriálu na trhu.

Hlavná spravodajská relácia televízie Markíza žne jeden úspech za druhým. Televízne noviny dosiahli vo štvrtok 21. februára 2013 v strategickej cieľovej skupine 12-54 najvyššiu sledovanosť od začiatku roka.

Súhrn najdôležitejších udalostí dňa zaznamenal v 12-54 najvyšší tohtoročný rating 16,2 % a tretí najlepší trhový podiel 44,9 %. Pri obrazovkách sedelo celkovo 947-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

Televízne noviny tradične zabodovali v kategórii vysokoškolsky vzdelaných divákov 12-54 (shr 55,9 %), ale aj vo veľkých mestách 12-54 (shr 51,4 %).

Pozíciu divácky najúspešnejšieho pôvodného seriálu na trhu obhájilo aj vo štvrtok Búrlivé víno. Čoraz obľúbenejší rodinný seriál sa zároveň stal aj najsledovanejším nespravodajským programom dňa.

Vinárska sága dosiahla v cieľovej skupine 12-54 druhý najvyšší tohtoročný rating 13,2 % a nadpriemerný trhový podiel 42,1 %. K obrazovkám prilákala 749-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov, čo je tretí najvyšší počet od štartu seriálu. Konkurenčná súdna šou výrazne zaostala.

Seriál si obzvlášť získal mladé ženy 12-34 s trhovým podielom až 51,8 %.

PR oddelenie TV Markíza

Analytici zmapovali internetové operácie ruskej vojenskej rozviedky

Ruská vojenská rozviedka známa pod skratkou GRU aktualizovala metódy zavedené v dobe studenej vojny a snaží sa ovplyvňovať verejnú mienku vo svete pomocou virtuálnych novinárov a fiktívnych mediálnych organizácií či výskumných ústavov. Jej internetové operácie sa zároveň líšia od postupov propagandistickej Agentúry pre výskum internetu (AII).

Nové O2 SMART Paušály majú už aj viaceré osobnosti. Vyskladali si ich po svojom (VIDEO)

O2 predstavilo 4. novembra nové revolučné O2 Paušály. Do nich pridalo okrem veľkých objemov dát aj vybrané služby prémiového obsahu ako je HBO GO, O2 TV, hudobnú streamovaciu službu Tidal s najväčšou databázou hudobných singlov, či predplatné denníkov SME a Denníka N, a to v cene paušálu podľa výberu zákazníka. Okrem tradičnej marketingovej kampane O2 pracuje aj so samostatnou online kampaňou.

Kočnerova Threema: Kočnerovým človekom mal byť aj Ivan Čeredejev

Sieť novinárov, ktorú mal využívať Marian Kočner a jeho komando, sa rozrastá.

Polícia: Podozrenia z otravy novinárky, ktorá náhle zomrela, sa nepotvrdili

Obvinený z vraždy novinára Jána Kuciaka Zoltán Andruskó vyslovil na začiatku roka podozrenie, že redaktorka RTVS mohla byť otrávená vraždiacim komandom, ktoré stojí za vraždou Kuciaka.

Inkognito so Zuzanou Čaputovou malo historický rekord (VIDEO)

Špeciálny diel zábavnej relácie televízie JOJ Inkognito, ktorý odvysielala televízia v pondelok večer, dosiahol podľa JOJ hneď dva rekordy.

Operátor upozorňuje na podvodné telefonáty, útočia na city

Mobilný operátor 4ka zachytil včera vôbec najmasívnejší pokus o podvodné volania zo zahraničia.

Slovenské školstvo má množstvo problémov, učiteľom to ale nie je jedno

Prvý ročník projektu Na každej škole záleží ukázal, že školy majú záujem rozvíjať tak schopnosti učiteľov, ako aj svojich žiakov. A to aj napriek podfinancovaniu, či ďalším problémom, ktorým naše školstvo čelí. Komenského inštitút spolu s Poštovou bankou sa preto rozhodli nadviazať na úspech pilotného ročníka a rozbehnúť jeho pokračovanie v Nitrianskom kraji. Následne bude prebiehať aj v ďalších župách.

Zuzana Čaputová bude hosťom špeciálnej relácie Václava Moravca (VIDEO)

Prezidentka Zuzana Čaputová bude hosťom relácie ČT24 Fokus Václava Moravca.

Divadelné Dosky vyhrala inscenácia, ktorá ukazuje, čo môžu spôsobiť konšpiračné teórie (VIDEO)

"Ak chcem nejakým spôsobom podať odhalenie komplotu, nemusím záujemcovi dodať nič originálne, naopak, treba mu ponúknuť len a najmä to, o čom sa už dávno dozvedel, alebo by sa mohol oveľa ľahšie dozvedieť inými cestami. Ľudia veria iba tomu, čo už vedia, a práve v tom spočíva krása Univerzálneho Formy Sprisahania.“

Kofola má zmeny vo vedení marketingu

Skupina Kofola v lete rozšírila svoje portfólio akvizíciou spoločnosti Espresso, ktorú spojila so spoločnosťou LEROS a vytvorila tak nový pilier skupiny. V tejto súvislosti posilňuje tímy.