Staňte sa súčasťou medzinárodného tímu!

23.06.2016 08:35 | Tlačové správy | Visibility

Spoločnosť VISIBILITY, s. r. o., spúšťa v spolupráci s piatimi medzinárodnými partnerskými agentúrami jedinečný projekt – Digital Analytics Academy. Prihlásením sa do akadémie získate nové skúsenosti v oblasti webovej analytiky a možnosť pracovať pre veľkých zahraničných klientov.

Kto sa môže prihlásiť

Úspešný uchádzač musí mať určité technické a analytické vnímanie. Je to človek, ktorý sa nebojí rýchleho napredovania a chápe, že práca v marketingovej agentúre je orientovaná na výsledok. Baví ho práca s dátami a nemá problém fungovať v tíme. Dobrá angličtina je podmienkou.

Čo sa naučíte a čo budete robiť v budúcnosti

Veľa firiem zamestnáva iba uchádzačov s predošlými skúsenosťami. Digital Analytics Academy však žiadnu predošlú prax nevyžaduje. Novovzniknutý tím bude trénovaný v Bratislave pod vedením skúsených mentorov. Tréning bude trvať 3 až 6 mesiacov, až kým sa uchádzači nebudú cítiť dostatočne zdatní na prácu s klientmi.

„Každý člen tímu bude po zaškolení schopný pracovať ako webový analytik pre klientov, bude vedieť vyhodnocovať dáta, ktoré chcú klienti analyzovať, a naučí sa používať všetky relevantné nástroje. Jeho úlohou nebude posielať klientovi tabuľky s číslami, ale hľadať riešenia problémov", uvádza Marek Šulík, Strategic Director spoločnosti VISIBILITY.

Všetky potrebné vedomosti sa vybraní uchádzači naučia v programe akadémie. Po skončení akadémie sa stanú konzultantmi webovej analytiky. Spoločnosť VISIBILITY prijíma do programu 10 uchádzačov. Za účasť v akadémii si uchádzač neplatí nič, ale je riadne plateným členom tímu zo strany VISIBILITY. Viac informácii nájdete na webe akadémie: www.visibility.sk/digital-analytics-academy/

Neviete, koho voliť v eurovoľbách? Vyskúšajte volebnú kalkulačku

1. Neviete, koho voliť v eurovoľbách? Vyskúšajte volebnú kalkulačku

Špeciána volebná kalkulčka vám pomôže, ktorý politický subjekt je nabližšie k vašim názorom a hodnotám.

Der Spiegel tvrdí, že video sa Strachom nezverejnili cielene práve teraz

2. Der Spiegel tvrdí, že video sa Strachom nezverejnili cielene práve teraz

Nemecký časopis Der Spiegel videonahrávku s politikom Slobodnej strany Rakúska (FPÖ) Heinzom-Christianom Strachom nezverejnil krátko pred voľbami do Európskeho parlamentu zámerne.

Eurovíziu vyhral Holanďan, vystúpila aj Madonna (VIDEO)

3. Eurovíziu vyhral Holanďan, vystúpila aj Madonna (VIDEO)

Víťazom 64. ročníka medzinárodnej speváckej súťaže Eurovízia sa stal holandský spevák Duncan Laurence. Česká indie-popová kapela Lake Malawi skončila so skladbou Friend of a Friend na jedenástom mieste.

Stal sa krajčírom prezidentov a celebrít

4. Stal sa krajčírom prezidentov a celebrít

...a pritom musel prežiť zverstvá nacizmu. Stretol Mengeleho a jeho život visel na vlásku.

5. Pápež vyzval novinárov, aby sa vyhýbali falošným správam a aby sa zaoberali ľuďmi (VIDEO)

Pápež František dnes vyzval novinárov, aby sa vyhýbali falošným správam a aby sa zaoberali ľuďmi, ktorí sú v ťažkej situácii, ale už im nie je venovaná pozornosť.

Rakúsky vicekancelár Strache kvôli afére s Rusmi rezignoval

6. Rakúsky vicekancelár Strache kvôli afére s Rusmi rezignoval

Rakúsky vicekanclár a predseda protiimigračnej Slobodnej strany Rakúska (FPÖ) Heinz-Christian Strache dnes oznámil odchod z oboch politických funkcií. Stalo sa to po tom, čo nemecké médiá zverejnili videonahrávku, na ktorej s údajnou príbuznou ruského oligarchu jedná o politickej podpore svojej strany výmenou za zabezpečenie štátnych zákaziek. Predseda ľudovcov vlády Sebastian Kurz podľa Stracheho rezignáciu na post vicekancelára prijal.

7. Eurovoľby v sobotu pripomenie Európska Cyklo tour, ku ktore sa môže ktokoľvek pridať

Voľby do Európskeho parlamentu sa v členských štátoch EÚ uskutočnia v dňoch 23. - 26. mája, na Slovensku prebehnú 25. mája.

8. Rakúskom otriasa škandál: Krajne pravicový politik pred voľbami rokoval o podpore z Ruska (VIDEO)

nemecké médiá zverejnili sedemhodinový tajný videozáznam.

Festivaly Orange Y-Games & VÚB Y-Con už tento víkend v Bratislave (VIDEO)

9. Festivaly Orange Y-Games & VÚB Y-Con už tento víkend v Bratislave (VIDEO)

Nenechajte si ujsť najväčší herný festival spolu s pop-kultúrnym podujatím Y-CON a stretnite špeciálneho hosťa Vladimíra Furdíka alias Night Kinga z Game of Thrones.

10. Obludné oslavy streľby do ľudí na hraniciach konečne stopli, aj vďaka redaktorke RTVS

V roku 1952 jedenásťročný Jozef Galus krátko pred obedom plával na drevenej doske v rieke Morava v blízkosti hradu Devín. Aj keď bolo zjavné, že je to dieťa, pohraničná hliadka začala strieľať. Na chlapca, ktorého možno len odvial prúd, hliadka strieľala z guľometu, samopalov a niekoľkých pušiek. Len z guľometu bolo proti nemu vystrelených 140 nábojov. Zabili ho za pár sekúnd. Ľudia, spoluzodpovední za tieto zločiny, ich doposiaľ pravidelne oslavovali s heslom "Neprejdú"- v uniformách, so symbolmi totalitného režimu, zbraňami - a to v priestoroch mesta. Pokračovanie.