Staňte sa súčasťou medzinárodného tímu!

23.06.2016 08:35 | Tlačové správy | Visibility

Spoločnosť VISIBILITY, s. r. o., spúšťa v spolupráci s piatimi medzinárodnými partnerskými agentúrami jedinečný projekt – Digital Analytics Academy. Prihlásením sa do akadémie získate nové skúsenosti v oblasti webovej analytiky a možnosť pracovať pre veľkých zahraničných klientov.

Kto sa môže prihlásiť

Úspešný uchádzač musí mať určité technické a analytické vnímanie. Je to človek, ktorý sa nebojí rýchleho napredovania a chápe, že práca v marketingovej agentúre je orientovaná na výsledok. Baví ho práca s dátami a nemá problém fungovať v tíme. Dobrá angličtina je podmienkou.

Čo sa naučíte a čo budete robiť v budúcnosti

Veľa firiem zamestnáva iba uchádzačov s predošlými skúsenosťami. Digital Analytics Academy však žiadnu predošlú prax nevyžaduje. Novovzniknutý tím bude trénovaný v Bratislave pod vedením skúsených mentorov. Tréning bude trvať 3 až 6 mesiacov, až kým sa uchádzači nebudú cítiť dostatočne zdatní na prácu s klientmi.

„Každý člen tímu bude po zaškolení schopný pracovať ako webový analytik pre klientov, bude vedieť vyhodnocovať dáta, ktoré chcú klienti analyzovať, a naučí sa používať všetky relevantné nástroje. Jeho úlohou nebude posielať klientovi tabuľky s číslami, ale hľadať riešenia problémov", uvádza Marek Šulík, Strategic Director spoločnosti VISIBILITY.

Všetky potrebné vedomosti sa vybraní uchádzači naučia v programe akadémie. Po skončení akadémie sa stanú konzultantmi webovej analytiky. Spoločnosť VISIBILITY prijíma do programu 10 uchádzačov. Za účasť v akadémii si uchádzač neplatí nič, ale je riadne plateným členom tímu zo strany VISIBILITY. Viac informácii nájdete na webe akadémie: www.visibility.sk/digital-analytics-academy/

Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

1. Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

O júla tohto roku pôsobí na pozícii Head of Strategy reklamnej agentúry Mayer/McCann Erickson Martin Kozár.

Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

2. Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

Rada Slovenského filmového ústavu má nové zloženie. Ministerka kultúry Ľubica Laššáková vymenovala štyroch nových členov.

Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

3. Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

Predseda Smeru-SD dnes pobúril článok Nového Času, na facebooku opäť kritizuje slovenské médiá.

Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

4. Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dnes navrhol výmenu novinára Kyryla Vyšynského väzneného v Kyjeve za režiséra Oleho Sencova odsúdeného v Rusku na dvadsať rokov.

Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

6. Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

Na komunikačnom oddelení spoločnosti Tesco Slovensko došlo k viacerým zmenám.

Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

7. Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

V stredu vo veku 58 rokov zomrel spisovateľ, básnik, textár, publicista a dlhoročný rozhlasový spolupracovník Maroš M. Bančej.

Pri požiari v štúdiu animovaných filmov zahynulo najmenej 33 ľudí (VIDEO)

8. Pri požiari v štúdiu animovaných filmov zahynulo najmenej 33 ľudí (VIDEO)

Najmenej 33 ľudí zahynulo pri požiari v známom japonskom štúdiu animovaného filmu Kyoto Animation Studio v japonskom Kjóte.

Nela Pocisková a Filip Tuma v kampani Orange hovoria o svojom súkromí (VIDEO)

9. Nela Pocisková a Filip Tuma v kampani Orange hovoria o svojom súkromí (VIDEO)

Spoločnosť Orange štartuje novú PR kampaň s názvom Rodinné LOVEstories.

Známy prejav Jakeša má už 30 rokov, pozrite si necenzurovaný záznam (VIDEO)

10. Známy prejav Jakeša má už 30 rokov, pozrite si necenzurovaný záznam (VIDEO)

Paní Zagorová je síce „milá holka“, ale už tri roky po sobe berie 600 tisíc... a čo potom „Jandovia a iní“? Od slávneho prejavu Miloša Jakeša, ktorý bol predzvesťou pádu komunismu, uplynulo presne 30 rokov.